Jump to content

ChrisX

Bruker
 • Posts

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ChrisX last won the day on February 18 2011

ChrisX had the most liked content!

Reputation

64

About ChrisX

 • Birthday 06/27/1984

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Signerer denne. Store forskjeller i plassutbetalinger også. Noen plasser fra eller til på tabellen kan jo faktisk utgjøre en ikke ubetydelig forskjell på hva vi kan signere av nye spillere: 1: 22,9 millioner kroner2: 19,4 mill. kr. 3: 15,9 mill. kr. 4: 11,1 mill. kr. 5: 10.2 mill. kr. 6: 9,8 mill. kr. 7: 9,4 mill. kr. 8: 8,9 mill. kr. 9: 8,9 mill. kr. 10: 8,9 mill. kr. 11: 8,5 mill kr. 12: 8,5 mill. kr. 13: 8,5 mill. kr 14 (kvalifisering): 8,0 mill. kr. 15 (nedrykk): 7,6 mill. kr. 16 (nedrykk): 7,6 mill. kr.
 2. Keita er en glimrende signering! Ser at det snakkes mye rundt omkring om Aursnes i Hødd, er dette en som kunne vært interessant?
 3. Jeg er ikke helt enig dette. Største bidragsyter er at vi faller sammen etter 25 minutter og inviterer RBK inn i kampen. På dette tidspunktet leder vi 2-0, en ledelse vi helt klart skal forvalte på bedre måter. Straffen skulle aldri vært dømt og gir selvfølgelig RBK nytt giv og skal naturligvis ha sin del av æren til RBKs opphenting. Hvorfor vi faller helt sammen så tidlig i kampen er derimot langt mer interessant enn et feildømt straffespark. Den feildømte straffen og RBKs nye giv etter denne henger jo direkte sammen med at gutta knekker sammen. Det er selvsagt opp til gutta å ri av en slik storm, men når du får noe sånt i trynet er det fort gjort å ha en dårlig periode. RBK fikk straffe i 39. minutt. Da hadde vi allrede vært ganske dårlige i 10-15 min. Straffen forsterker helt klart vår dårlige trend ytterligere, men det er ikke den som utløser vårt dålige spill
 4. Jeg er ikke helt enig dette. Største bidragsyter er at vi faller sammen etter 25 minutter og inviterer RBK inn i kampen. På dette tidspunktet leder vi 2-0, en ledelse vi helt klart skal forvalte på bedre måter. Straffen skulle aldri vært dømt og gir selvfølgelig RBK nytt giv og skal naturligvis ha sin del av æren til RBKs opphenting. Hvorfor vi faller helt sammen så tidlig i kampen er derimot langt mer interessant enn et feildømt straffespark.
 5. Det må være så umåtelig sørgelig å være supporter av et lag der dødballer er lagets definisjon på offensiv fotball.
 6. Spesielt 1. omgang er helt magisk, vi triller Godset i senk og er farlige i alt vi foretar oss, men det du sier her var akkurat det jeg også tenkte. Irriterende å slippe inn et Kovac mål når vi vet det er sånn han scorer alle målene sine, men det virket som om STB ikke fant seg i dette, skrudde opp intensiteten 3 knepp, og vi fører kampen igjen. Bob får virkelig ut det beste av samtlige om dagen!
 7. Lillestrøm er relativt heftig pengedopet gjennom Per Berg. Skrur han igjen kranene er det klart at svindyre forpliktelser vil få store konsekvenser. De er ikke alene i å ha vært i det selskapet der, og de blir nok heller ikke de siste som blir invitert...
 8. Godt å høre. Ja... hvorfor ikke. Helstad er bare guttungen vs Frode Johnsen Nå er Frode Johnsen en spisstype som nok tillater høyere alder enn styrkene Helstad spiller/har spilt på. 36 år, jaaajoo..
 9. Noen som vet hvordan lønnsnivået i Penang er? Ser Somen blir testet der nede. Flate for en spiller det var!
 10. Noen som vet hvor det ble av Diogo?
 11. Fantastisk! Velkommen skal du være!
 12. Jeg håper Belsvik har benyttet anledningen til å trene forsvar med hele laget. Her ser jeg for meg at vi må spille som Mourinhos Inter mot Barcelona - 10 mann bak ballen, og en ensom på topp som tar seg av bakromspasningene han blir servert med lange mellomrom. Starter vi med Brustad på benken, kan han heller spare krefter til det har gått 60-70 min, før han kommer på og løper fra hele sullamitten i det gedigne rommet RBK er nødt til å etterlate seg i ren frustrasjon for ikke å ha fått hull på byllen. Heldigvis er det lite fart i RBKs bakre firer, noe jeg anser som en av to mulighet til å ta poeng i denne kampen. Den andre er på dødballer, om vi klarer å spille oss til slike i farlige posisjoner. På tide å være kyniske som f. Jeg driter i hvordan vi tar poengene fremover, så lenge vi tar poeng i det hele tatt. Om det innebærer å ligge baktunge i 90 minutter og kælke ballen i RBKs bakrom så fort vi får muligheten, så greit nok for meg. Det er når vi skal være offensive og prøve å underholde at vi får to tette og en badehette. Ekstra tidlig press på Dockal, og tight soneforsvar med korte avstander mellom oss, så klarer vi kanskje å mure igjen. Gleder meg til en interessant kamp!
 13. Hva skjer i overgangssaken egentlig? Nå synes jeg det har vært stille en meget god stund!
 14. Er overbevist om at det snur i denne kampen. Vi viser stigende form, og med avslutningstrening frem til denne kampen tror jeg vi vinner i Stavanger. Viking er i mine øyne ganske så oppskrytte og sliter med mye av det samme som oss; mange unge spillere med mye talent, og avhengig av at disse slår til samt at de rutinerte går i bresjen. Heldigvis har de skade på Ingelsten, så demmer vi opp mot Berisha og Nisja er mye gjort. Resultattips: 1-2 Følger: En lang rekke av 3 poengere starter i Stavanger. Hareide får også fyken etter denne kampen.
 15. Synes det er mye positivt å ta med fra denne kampen, og vi gjør etter min mening vår beste kamp i år. Stengel er rå, mer av han, takk. Imponerende voksen i spillestilen alderen tatt i betraktning. Sayouba er det bare å signere på lengre kontrakt og fortsette å bruke. Virket trygg, offensiv, og kan absolutt ikke lastes for målene vi slipper inn i denne kampen. Hva har skjedd med Hulken? Klarer ikke slå ett innlegg uten at det går i nærmeste motstander! Selger seg også usedvandlig billig i enkelte situasjoner. Frustrerende at en av våre beste spillere ifjor, og en av våre mest rutinerte ikke står fram når vi trenger det. Med så lav alder det er på de aller fleste andre er vi helt avhengig av at de med noe fartstid viser nettopp at de har dette. Heller ikke spesielt imponert over Cunningham. Har vi noen andre enn Hedenstad som kan vikariere på VB? For synes Eiriksson fint kunne fått prøvd seg som stopper på bekostning av Cunningham. Vi er også temmelig forutsigbare i angrepsspillet vårt. Oppspill på Aase som stanger den inn i bakrom er gjennomgangsmelodien og kunne fungert ypperlig om dette ikke var det eneste vi prøvde på. Det blir for lett å lese rett og slett. Savner mer variasjon, med mer bruk av kanter som faktisk holder kanten, og ikke bare trekker innover. Skal kantene trekke inn er vi dessuten avhengig av langt høyere frekvens av dobling på kant. Når det er sagt legger vi inn en stor porsjon innsats, en innsats som så definitivt hadde fortjent poeng idag. Vi jobber steinhardt, men også i mine øyne unødvendig mye pga. feilpasninger. Vi slår alt for mange feilpasninger! Feilpasninger skal ha stor del av skylden for at vi sliter oss halvt i hjæl og ikke orker å stå distansen ut 100%. Ungt lag eller ei, på dette nivået forventer jeg rett og slett av vi treffer den vi skal sentre til innenfor 10 meter, og jeg forventer at vedkommende klarer å ta imot ballen på en måte som gjør at vi klarer å utnytte en evt. ubalanse hos motstander. Vi blir stort sett alt for omstendelige, noe som gjør at vi bruker for lang tid, og motstander rekker å organisere seg. På denne måten gjør vi ting vanskeligere for oss selv enn vi strengt tatt trenger. Savner også flere skudd fra +/- 20 meter. Er vi ikke gode nok til å trokle oss igjennom, går det ann å prøve på noen susere fra litt hold og evnt. lirke inn en retur. Alt i alt: Positivt kamp av ung keeper og enda yngre Stengel, Hedenstad og Boli er friske pust.
×
×
 • Create New...