Gå til innhold

Celly

Bruker
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Jeg kan passe på deg... Og jeg er snart 28... det burde vel gå bra for mammaen din? Er hun itvil kan hun få nr mitt;) Er du klar over hva du går til?? På den andre siden så er jeg glad for at du ofrer deg, og tar på deg en sånn enorm oppgave. Oppgaven er alt for stor og tung for mine skuldre. Håper du klarer å gjenomføre den, og ikke gir opp og forsvinner slik at jeg blir sittende igjen med svarteper :angry: Dro engang en kar med meg hjem fra Nederland til Bærum, det var så slitsomt at jeg ble sengeliggende en uke etterpå, på den annen side så ble han som jeg slepte hjem sengeliggende i stropper på Blakstad i 4 måneder etter på Hmm.... nå ble jeg litt usikker gitt.... vet jo ikke hvem du er engang... men nå har jeg jo sagt at jeg skal passe på så jeg får vel holde ord
  2. Jeg kan passe på deg... Og jeg er snart 28... det burde vel gå bra for mammaen din? Er hun itvil kan hun få nr mitt;)
  3. Høres veldig ut som de samme avgangene som oss. Vi er 3 stykker som bor på Ascot ved Tivoli. Koster omtrent 500 NOK per pers per natt. Da tar vi på oss drakta, og ses på Gardermoen:)
  4. Jeg og min venninne tar flyet tirsdag kveld ca 1745 - da er vi i køben 1900, og har kvelden der... Fly hjem igjen torsdag 1730 - med Norwegian - pris ble litt over 1000-lappen. Vi skal bo veldig sentralt, 4stjernes hotel på Nyhavn - tror hotellet heter Nyhavn74 (eller 71...) og der betaler vi 7-800 kr per natt for et dobbeltrom. Så turen vår, fly tur/retur, og 2 netter på 4stjernes hotel på Nyhavn kom på ca 2500:) synes ikke det er så ille jeg!
×
×
  • Opprett ny...