Jump to content

Harry

Bruker
 • Posts

  793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Harry last won the day on January 23 2012

Harry had the most liked content!

Reputation

489

Profile Information

 • Location
  Blåfjell

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/RG80yJ/saggi-fikk-hjernerystelse-etter-supporterskandale Tirsdag er Saggi bedt om å møte ledelsen i Norges Fotballforbund på Ullevaal stadion. Der skal dommeren i samtale med blant andre generalsekretær Karl-Petter Løken og kommunikasjonssjef Yngve Haavik. Tror dere de kommer til å snakke om at "vi må slutte å dømme ræva, folk blir så sure..." Jeg tenker at VAR må slutte å se alt i sakte film. Sakte film er ikke et godt bilde på virkeligheten. Det er en mye brukt effekt i filmens verden, stort sett alle musikkvideoer blir spilt in med sangen i høyere hastighet fordi da kan de kjøre alt i sakte film etterpå for å få en "unaturlig" look. I sakte film kan det se ut som det er med overlegg, i vanlig tempo ser det ikke ut som det. Hva skjedde med at tvilen skal komme tiltalte til gode?
 2. Harry

  Nadderud

  Nadderud har en helt spesiell klimasone.
 3. Jeg stoler på at Bohinen har en plan her. Jeg tipper han fokuserer å få skuta til å flyte i Eliteserien før han hiver innpå de unge. Nå går gamlekara forran og viser hvor lista ligger. Jeg synes han prioriterer riktig i årets åpning. Bohinen liker å sette standarden. Husk hva som skjedde med Curtis i fjor og hvor han er nå. Han sier rett og slett til de unge at her er ligger lista og alt er mulig. Det er bare å prestere på trening.
 4. Bohinen må gå. Få inn Billy McKinlay igjen nå!!!
 5. Harry

  Nadderud

  Hva er problemet? Ærlighet varer lengst. Ingebrigt sier alltid «du får som fortjent». Skal vi leke «keiserens nye klær»? Sannheten er at grønt gress koster penger, samma pokker hvor flinke folk vi har. Klubber med begrenset økonomi har ikke råd til prefekt gress, derfor går de for kunstgress. Reinspikka kost nytte.
 6. https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/tv-2-erfarer-bakenga-pa-vei-til-stabaek/15485242/
 7. Husker han ? Hvis du stilte spørsmålet "Hva ble stillingen?" så fikk du en gooood og lang kommentar om at det heter "stilling" under kampen og "resultat" etter kampen. Altså riktig spørsmål var: "Hva ble resultatet?"
 8. Godt skrevet, selv om jeg ikke heeeelt deler ditt syn. Er det noe corona har lært oss er at digitale-møter, digitale-kaffer, digitale-konserter eller digitale-dater, er noe dritt. Folk har et iboende behov for å være sammen, det digital erstatter ikke det. Men du verden som jeg savnet nadderud etter å ha lest det du skrev. Stå der å rope og brøle og kjenne på adrenalinet, bli forbanna over tap og bli euforisk etter seier.
 9. TV2 legger ut en føler rund premier league. Altså i filmverden har en jo Foley artist, som lager fake lyd. Skjønner ikke hvorfor vi kan ha det i korona-verden ? Blir litt som at en kun kan feste til "live" musikk. DJ er jo bare fake ?
 10. Under kampen Mallorca-Barca kjørte de kunstig publikumslyd. Hot or Not?
 11. Når det jo så varmt at alle kan stille i boksern, da slipper vi visitering ?
 12. Da ser det jo ut til å ordne seg. 200 engasjerte supportere er mye bedre enn ingenting. https://www.vg.no/sport/fotball/i/b5E4X3/nff-aapner-for-200-tilskuere-paa-eliteseriekamper
 13. Det ser ut som 2020 blir det året hvor de fleste kamper føles ut som en "treningskamp" med tanke på tribuneliv. Hva kan en gjøre med dette? Dette har vært diskutert litt løst og fast. Media har vist noen eksempler fra andre steder med blant annet pappfigurer og supportere på storskjerm. Andre har drømt om å ta en spansk en som "Kaptein Sabeltann" i dyreparken. Her er enda et forslag: Hva om en får satt sammen en egen sample bank med supportersanger, applaus, buing, rop til dommeren, ikke minst noen egne gloser til "Dag Eiliv" etc. Altså litt som på denne siden: https://freesound.org/people/Robinhood76/packs/3830/ Dette stappes da inn i en sampler med et keyboard eller noe pads som en heldig fyr kan fyre av fra tribunen under kamp med en liten PA ved siden av seg? Blir jo en form "klappemaskin" som brukes på gameshow. Dette er kanskje en ide som bare blir klein i praksis, men en eller annen form for liv og følelse av hjemmebane for gutta hadde jo vært litt kult!
 14. Du har vel ikke krav på noe som helst når de kan pårope seg en "force majeure".
×
×
 • Create New...