Jump to content

Harry

Bruker
 • Posts

  786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Harry

 1. Husker han ? Hvis du stilte spørsmålet "Hva ble stillingen?" så fikk du en gooood og lang kommentar om at det heter "stilling" under kampen og "resultat" etter kampen. Altså riktig spørsmål var: "Hva ble resultatet?"
 2. Godt skrevet, selv om jeg ikke heeeelt deler ditt syn. Er det noe corona har lært oss er at digitale-møter, digitale-kaffer, digitale-konserter eller digitale-dater, er noe dritt. Folk har et iboende behov for å være sammen, det digital erstatter ikke det. Men du verden som jeg savnet nadderud etter å ha lest det du skrev. Stå der å rope og brøle og kjenne på adrenalinet, bli forbanna over tap og bli euforisk etter seier.
 3. TV2 legger ut en føler rund premier league. Altså i filmverden har en jo Foley artist, som lager fake lyd. Skjønner ikke hvorfor vi kan ha det i korona-verden ? Blir litt som at en kun kan feste til "live" musikk. DJ er jo bare fake ?
 4. Under kampen Mallorca-Barca kjørte de kunstig publikumslyd. Hot or Not?
 5. Når det jo så varmt at alle kan stille i boksern, da slipper vi visitering ?
 6. Da ser det jo ut til å ordne seg. 200 engasjerte supportere er mye bedre enn ingenting. https://www.vg.no/sport/fotball/i/b5E4X3/nff-aapner-for-200-tilskuere-paa-eliteseriekamper
 7. Det ser ut som 2020 blir det året hvor de fleste kamper føles ut som en "treningskamp" med tanke på tribuneliv. Hva kan en gjøre med dette? Dette har vært diskutert litt løst og fast. Media har vist noen eksempler fra andre steder med blant annet pappfigurer og supportere på storskjerm. Andre har drømt om å ta en spansk en som "Kaptein Sabeltann" i dyreparken. Her er enda et forslag: Hva om en får satt sammen en egen sample bank med supportersanger, applaus, buing, rop til dommeren, ikke minst noen egne gloser til "Dag Eiliv" etc. Altså litt som på denne siden: https://freesound.org/people/Robinhood76/packs/3830/ Dette stappes da inn i en sampler med et keyboard eller noe pads som en heldig fyr kan fyre av fra tribunen under kamp med en liten PA ved siden av seg? Blir jo en form "klappemaskin" som brukes på gameshow. Dette er kanskje en ide som bare blir klein i praksis, men en eller annen form for liv og følelse av hjemmebane for gutta hadde jo vært litt kult!
 8. Du har vel ikke krav på noe som helst når de kan pårope seg en "force majeure".
 9. Jeg mener at skal en følge gjeldene råd og regler, så kan en ha 50 personer pr inngang. Dette forutsetter at en har helt enge områder hvor 1 meters regelen gjelder. Hvert område må vel også ha sitt eget toalett?
 10. Skjønner at dette er en ide som ikke blir noe av, men må nevne det uansett: Hvis det er slik at det er lov å ha et arrangement på 50 personer så lenge alle holder 1 meters avstand. Hvorfor kan ikke SS og hovis ha en sine egen isolerte "arrangement" med egen inngang og tydelige rutiner på 1 meters regelen og egne vakter. 100 syngende ildsjeler på tribunene kan jo skape mye mer liv en ørten tomme seter.
 11. Nydelig! Her er det bare å kline til! Det er brød og sirkus folket trenger i disse tider! Det er slike ting som gjør Eliteserien til norges beste såpeopera.
 12. Her bør vel JJ ha noen gode kandidater i ermet? Eller må personen ha blått blod?
 13. Ja, skal vi følge samme oppskrift som med IA bør vel Skjønsberg ta over stafettpinnen ?
 14. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/hevder-inge-andre-olsen-forlater-stabaek-blir-sportssjef-i-dansk-klubb_sto7573339/story.shtml?fbclid=IwAR31j2inbO0z3FUNiROr7X-UaKfrenU0AqZQ_RLldYuV8dUMGtjG4yHWt2I
 15. Nei nei! Alle er jo på vei hjem om dagen, IA skal ikke ut!
 16. Digg at håndballspilleren Arild Sundgot rykker ned, selv om det ble som assistenttrener...
 17. Elsker at vi ligger før Vålerengens Idrettsforening. De kan jo ikke noe annet enn å prate piss på valle. http://www.vif-fotball.no/nyheter/malet-er-europa-2020
 18. Jajaja, prøvde bare å tenke litt nytt. Tar selvkritikk, legger meg flat og snart tar jeg Carl Ivar sin favorittrolle nemlig "offerrollen"....
 19. Vi trenger litt spisser spisser...
 20. Thihi. Dakkars Godset fra Enga. Tenk å bli trampet på av en en smurf. Da er du liten ass ?
 21. Høres jo fornuftig ut. Legger jo også press på JJ om at Stabæk ikke er et sted for trenere som skal trappe ned... Her er det bare å levere varene fra første dag.
 22. "... Så jeg er litt usikker, for det dette Stabæk-laget trenger, er defensiv struktur, sier Jonssons ..." Zzzzzzzzzz.. Tydelig at han ikke vet hva vi liker i Stabæk ? Er glad Berg epoken er over, det var drit kjedelig å se på. Er faktisk bedre å tape en kamp 3-2 enn 0-1.
 23. https://www.nrk.no/sport/nrk-erfarer_-jan-jonsson-aktuell-som-stabaek-trener-1.14582427
 24. Er Pape Habib Guèyes med troppen tilbake fra Ålesund?
×
×
 • Create New...