Gå til innhold

Harry

Bruker
  • Innholdsteller

    811
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av Harry

  1. På 12.1.2024 den 10.19 skrev Posse:

    Vi får til en presentasjon og litt Q&A om ny stadion på årsmøtet også. Selvbærende takkonstruksjon er naturligvis svært mye dyrere enn søyler (man ser nok hvorfor på illustrasjonen), men de prøver å ha dem så skrå og så høyt oppe som overhodet mulig. Ingen ønsker seg søyler, men alle ønsker seg tak. 

    Er det ikke bare å legge noe veldig tungt på taket i den ene enden og så kutte søylene??? Da vipper ikke taket. Dette fikser vi etter at stadion er bygget 😇

  2. På 14.12.2023 den 11.45 skrev @ringo:

    Han er bergenser er han ikke? Han er er nok brannrød om han bryr seg om fotball i det heletatt.

    Han heier på Brann. Er relativt fotballinteressert faktisk. Han har vært på bortefeltet noen ganger. 

  3. 20 minutter siden skrev kuk:

    Nei - akkurat nå må vi ha en som brenner for slike vanskelige 3-måneders utfordringer - Redd klubben fra nedrykk. Hvem har erfaring med slike redningsoperasjoner fra tidligere?

     

    Men de 3 månedene kan jo fort gjøre at flere ønsker å ta utfordringen. Som trener slipper du å ta med i beregningen at du må spille i Obos neste år... Du har et "ut av fengsel"-kort... Hvis du beholder plassen og alt er fryd og gammen signeres det jo bare en ny kontrakt. Tenker det er vinn vinn for alle parter.

     

  4. Slik det ser ut nå blir det vel Karadas ut året? Det siste vi trenger er en rutinert trener som har fått det sånn pass til i tippeligaen med defensiv fotball.

    Det som bekymrer meg mest er at vi har ikke noe "prosjekt" eller visjon å selge inn til en ny trener. Lurer på hvordan de selger inn klubben til en ny trener? Tviler på at de klarer å selge oss inn som en spesiell klubb som skal gjøre vanskelige ting på en gøy måte hvor galskapen skal få rå.

  5. https://www.vg.no/sport/fotball/i/RG80yJ/saggi-fikk-hjernerystelse-etter-supporterskandale

    Tirsdag er Saggi bedt om å møte ledelsen i Norges Fotballforbund på Ullevaal stadion. Der skal dommeren i samtale med blant andre generalsekretær Karl-Petter Løken og kommunikasjonssjef Yngve Haavik.

    Tror dere de kommer til å snakke om at "vi må slutte å dømme ræva, folk blir så sure..."

    Jeg tenker at VAR må slutte å se alt i sakte film. Sakte film er ikke et godt bilde på virkeligheten. Det er en mye brukt effekt i filmens verden, stort sett alle musikkvideoer blir spilt in med sangen i høyere hastighet fordi da kan de kjøre alt i sakte film etterpå for å få en "unaturlig" look.

    I sakte film kan det se ut som det er med overlegg, i vanlig tempo ser det ikke ut som det. Hva skjedde med at tvilen skal komme tiltalte til gode? 

  6. På 30.4.2023 den 11.35 skrev kkh94:

    Hvorfor er Nadderud-gresset i så mye dårligere stand enn andre naturgressbaner i landet? Har vi egentlig fått noe godt svar på det?

    Nadderud har en helt spesiell klimasone. 

  7. På 28.3.2023 den 19.27 skrev StabækJR:

    Traff ikke akkurat blink med den tweeten. 

    Hva er problemet? Ærlighet varer lengst. Ingebrigt sier alltid «du får som fortjent». Skal vi leke «keiserens nye klær»?
     

    Sannheten er at grønt gress koster penger, samma pokker hvor flinke folk vi har. Klubber med begrenset økonomi har ikke råd til prefekt gress, derfor går de for kunstgress. Reinspikka kost nytte. 

  8. 1 time siden skrev Posse:

    Godt skrevet, selv om jeg ikke heeeelt deler ditt syn. Er det noe corona har lært oss er at digitale-møter, digitale-kaffer, digitale-konserter eller digitale-dater, er noe dritt. Folk har et iboende behov for å være sammen, det digital erstatter ikke det.

    Men du verden som jeg savnet nadderud etter å ha lest det du skrev. Stå der å rope og brøle og kjenne på adrenalinet, bli forbanna over tap og bli euforisk etter seier. 

×
×
  • Opprett ny...