Gå til innhold

Gøistein

Bruker
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. LSK-Stabæk 1-3 Brann-Start 2-2 Strømsgodset-Sandefjord 2-1 TIL-Haugesund 1-2 Hønefoss-Kongsvinger 1-3 AaFK-Viking 2-3 Odd-RBK 2-1 VIF-Molde
  2. Unødvendig av Jon Inge å gi bort frisparket som fører målet. Fantastisk å se Vegar. Stolt av å heie på met lag med talenter som han og Mix. Måtte de bli i Stabæk! PS. Lørdag skal LSK få smake hevnen.
  3. Enig der, i tillegg er han en god hodespiller.
  4. Stabæk - Tromsø 5-0 Start - Vålerenga 2-1 Kongsvinger - Aalesund 1-1 Sandefjord - Odd Grenland 1-3 Viking - Lillestrøm 2-2 Rosenborg - Strømsgodset 3-2 Haugesund - Hønefoss BK 3-1 Molde - Brann 5-1
  5. http://www.nettavisen.no/nyheter/article2871899.ece Flere som heier på Stabæk! hehe
  6. Ifølge FVN og Stavanger Aftenblad er ovennevnte en spiller i klubben vår... Mistenker at det er en merkelig glipp, men er det noen som kan bekrefte det? Hvis denne kilden er pålitelig, så er visst Keller tilbake også... Savner Keller:)
  7. Aalesund-Stabæk 1-4 Start-Molde 1-1 Lillestrøm-Hønefoss 3-1 Strømsgodset-Viking 2-2 Tromsø-Kongsvinger 2-0 Odd-Haugesund 3-1 Vålerenga-Rosenborg 1-2 Brann-Sandefjord 3-2
  8. Hvordan det ble til BOF er beyond me... Men ble såpass imponert over Morten mot Engen at jeg egentlig håper han får en kamp til. Samtidig tror jeg det vil gjøre seg med Bjarni sentralt med tanke på en spiller som Aarøy. sant det, men Årøy er god til å plassere seg også. Han går ofte mot de antatt svake hodespillerere, så kanskje det ikke spiller så stor rolle, men liker også at vi har to spillere på bekken som kan bidre offensivt.
  9. Bare lurer; baserer du uttalelsen på en noe du har lest eller hørt? Kunne du evt linket..? Eller er det bare antakelser? Etter det jeg har hørt, har en spiller fra Raufoss også vært på prøvespill!
  10. Straffe må jo telle som mål! Det blir for dumt å ikke ha med det synes jeg. Enig også med de som mener at kun seriemål, evt cupmål bør telles!
  11. Morten var god i dag. har kritisert han når han spiller dårlig, så må gi han ros når han fortjener det. litt igjen offensivt, men god bakover:)
  12. Digger at du er oppe 7.15! Må nok vente litt før ølsalget åpner. <god kamp
  13. Er end el gode brasser også da:)
  14. støtter denne oppstillingen Støtter også denne. Eneste spørsmålstegnet er vel at det fort kan bli åpent hjemover på kantene våre med både Hoff og Andersson inne. Selv om mix jobber bra, tror jeg faktisk Hoff nesten jobber mer som første forsvarer. Spesielt når vi presser høyt. morr at vi har to gode spillere som kjemper om den plassen. Når det gjelder Johan synes jeg han er udiskutabelt førstevalg på venstre:)
  15. Latterlig å si! Bare fordi noen ikke er enige, så skal man ikke få si det man vil. Bli så irritert du vil, jeg skriver det jeg ser, ikke det jeg håper.
×
×
  • Opprett ny...