Jump to content

Soss

Bruker
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Asker
 1. Tomi Markovski har vært i samtaler med SFK, vet dog ikke om han har fått noe konkret tilbud. Han valgte forøvrig å takke nei til trenerjobben i Linköping FC (ble svenske mestere).
 2. Markovskis lag er dårlig trent, det var tilfelle i både Bærum og i Asker. En trener som er oftere på byen enn på trening trengs ikke i Stabæk. Støtter forslaget om Ken Dugdale, solid cv og står for Stabækfotball At Bærum gjorde det dårlig under han er det vel ingen som gråter over, men Asker herrelag har vel kanpt vært bedre i moderne tid enn under han. Hvis laget var dårlig trent den gang skulle man jo tro at det skulle gjøre det mye bedre nå. I tillegg har han jo trent mange av spillerne våre før (kan jo være greit å høre med dem) i Asker, og også vært trener i vår hovedkonkurrent Røa. At han også har vært assistenttrener i proffligaen i USA gjør vel heller ikke cven hans verre. I tillegg også vært i Stabæk tidligere. Har ellers hatt et inntrykk av at han er en grei og ryddig gutt. Jobber vel også sammen med Katrine på NTG. Dugdale har jeg ikke like mye peiling på, men vil alltid være skeptisk til en kiwi når det er snakk om fotball (jepp, vet at vi har en i klubben fra før, men det er vel ikke akkurat fotballferdighetene han har med). Gaute Larsen brukte 1 år på å endre en elendig treningskultur i Asker, noe Markovski hadde stelt i stand. Resultatene var først og fremst bra pga en meget god spillerstall i forhold til i dag, og svært lite skader. Ken Dugdale er til opplysning engelsk, spilt og trent Wigan og tok New Zealand opp 100 plasser på fifarankingen.
 3. Markovskis lag er dårlig trent, det var tilfelle i både Bærum og i Asker. En trener som er oftere på byen enn på trening trengs ikke i Stabæk. Støtter forslaget om Ken Dugdale, solid cv og står for Stabækfotball
 4. Jeg liker denne bedre og synes SS bør prøve å få til noe liknende i TA neste sesong:
 5. Det hadde vært gøy , men hadde nok virket mot sin mening. Jeg tror/håper dette ordner seg. En god magefølelse tar sjelden feil Noe nytt i denne saken? 1 års pendling som det snakkes om i intervjuet er neppe noen god løsning for verken SFK eller Siri. Men er det eneste utvei så må man vel bare gjøre det beste ut av det!
 6. Faen, håper virkelig hun står høyt på venteliste i Oslo!
 7. Oppsøk sportspuben og si at du ønsker å se den kampen. De kan ofte gi deg en skjerm et sted, funka på Rhodos og da var vi bare 5 stykker. jeg var der i fjor,og var vel ingen sportspub i det hele tatt der,så vidt jeg kan huske! Jo visst er det sportspub på Hvar, ligger i underetasjen av en av hotellene på kaja ved torget. Om de viser den må du nesten undersøke selv
 8. Positivt: T.Aase Negativt: Espen Hoff
 9. Her var vi positive.. Med god grunn, etter hva jeg har hørt er det store problemer med overtakelsen av Asker FK. Det gamle styret i den klubben har visstnok ikke spilt med åpne kort og gjelden er langt større enn man ble forespeilet. Gammelt nytt... Ja, men alikevel fortsatt et problem som må løses før seriestart vel? Og når det er 4 arbeidsdager før den tid så er tiden knapp! Vi har lisens. Hvis alt er klart for seriespill så har jeg dårlige kilder i såfall, og det er fra en person sentralt hos en kreditor.
 10. Her var vi positive.. Med god grunn, etter hva jeg har hørt er det store problemer med overtakelsen av Asker FK. Det gamle styret i den klubben har visstnok ikke spilt med åpne kort og gjelden er langt større enn man ble forespeilet. Gammelt nytt... Ja, men alikevel fortsatt et problem som må løses før seriestart vel? Og når det er 4 arbeidsdager før den tid så er tiden knapp!
 11. Lisensen var da klar for lenge siden. Såvidt meg bekjent får ihvertfall ikke SFK spille kamper før det er gjort opp med Asker, og det har ikke skjedd.
 12. Her var vi positive.. Med god grunn, etter hva jeg har hørt er det store problemer med overtakelsen av Asker FK. Det gamle styret i den klubben har visstnok ikke spilt med åpne kort og gjelden er langt større enn man ble forespeilet.
 13. Først får vi se om det blir kamp, lisensen er enda ikke klar og jeg har min tvil om den blir det før seriestart og noen gang i det hele tatt.
 14. Jeg er ikke Stabækfan, men vet nok om damefotball til å kunne motsi enkelte av dine argumenter som jeg også har påpekt, men som du ikke har svart på.
×
×
 • Create New...