Gå til innhold

lynmann

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Lyn
  1. Kremt... Edu og Ighalo...kremt... Edu var aldri en jævlig god avslutter... Ighalo derimot hadde den evnen. Anyways... Om dere får holmen tror jeg det er en løsning begge supportergrupper kan leve med. Dere får en ny streng å spille på på topp. Kim og Hoff hadde et meget bra samspill i fjor. De skapte vannvittig mye sjanser på egenhånd. Grunnen til at de fleste i lyn vil la han gå nå er at han ikke er den samme uten hoff og at vi heller vil forlenge med diego enn å beholde knoll når tott er borte.
  2. Dette er vel ironisk ment? Holmen skårer på maks 20% av avslutninger i strålende posisjoner. Det er dønn seriøst ment. Jeg regner med at Holmen ikke er en spiller som vil gå rett inn på laget, men som et alternativ på spissplassen når det er skader/vi trenger å endre kampbildet. Sett inn Holmen og motstanderens forsvarlinje senker seg 20 meter. Vi har ikke en eneste spiller på benken som kan komme inn å endre på et kampbilde. Holmen kan være en nyttig spiller å ha i en stall. Til og med frustrerte Lynfans synes det. Vi skal forhåpentligvis spiller over 45 kamper denne sesongen. A.Aase og Tømmernes holder ikke mål som 3. valg. En ting er både lyn og stabæk-fans enige om... Heller diego enn Holmen! Hvis dette salget er utløseren til ny kontrakt på diego, så er jeg ikke vond og be. Diego har scoret 7 mål på 8 kamper i vinter... holmen ingen. Diego har 3 mål på dødballer, og bortsett fra det bare mål fra øverste hylle. Holmen er en nyttig spiller, diego en matchvinner. Men er helt sikker på at holmen har en toppscorer i seg.
  3. Vil dere ha forsterkninger generelt eller bare lyn-spillere? De fleste lynsupportere har nok blandede følelser angående dette her... Får han orden på avslutningene blir han livsfarlig! Men som han er nå er han et stort frustrasjonsmoment.
  4. Meningen med med et forum er vel å svare på innlegg som man er enig/uenig i? Når jeg er gjest fra den riktige siden av elven men på feil side av elv nummer to så må jeg jo svare på det innlegget...
  5. Hva er greia med det innlegget der? Du virker nesten bitter for at et rykte som begynte å spre seg i går faktisk ikke har vist seg å stemme... ennå. Økonomien i lyn er ikke så rævva som du skal ha det tiL. Dette er jævlig åpent... og sier lyn nei så har det nok råd til det. Om diego slår til, så er han en god del mer verdt om han blir solgt ut tilsommeren. Om du hadde vært lyn-supporter eller om stabæk hadde vært i samme posisjon så hadde du tenkt akkurat det samme.
  6. Kan vi ikke bare møtes å slåss om det istedenfor? Nei vent, det er slik de gjør det på andre siden av elven det... Uansett, takk for et ordentlig innlegg. Jeg er optimistisk enn så lenge! Og da snakker vi akerselven, ikke lysaker.
  7. Måtte ta turen hit i slike neglebitende tider. Det er ikke noen hemmelighet at vi er pissredde for å miste Diego.... selv om han ikke har bevist mye i tippeligaen. I vinter har han vært helt rabiat og bøttet inn mål. Den mannen er en forsterkning for et hvilket som helst lag i norge. Hvor ryktene kommer fra er noe jeg er usikker på. En ting er sikkert og det er at vi leser på hverandres forum og blåser mer og mer luft inn i ballongen. Det har spredt seg og eskalert som klinerykter på ungdomsskolen. At langerud var på fornebu arena kan like godt ha med "charity shield" å gjøre som med en eventuell overgang. Men det er ingen hemmelighet at stabæk har siklet på lyn-spillere før og mengden sikkel har antakeligvis ikke blitt mindre etter kampen mot odd. En ting er sikkert... Det er helt umulig å si hvor mye hold det er i disse ryktene, i over halvparten så er det ikke en dritt. Men uansett... dere får nok ikke begge to, og blir det en av dem så er det diego. Er bare for begge parter å krysse fingrene og å håpe på det beste.
×
×
  • Opprett ny...