Gå til innhold

nicken

Tifo
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Om nicken

  • Bursdag 27. feb. 1989

Profile Information

  • Location
    Høvik

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Noen som har tenkt å være i retten for domsavsigelsen?
  2. "En klar sammenheng mellom Stengel-oppsjon og Gunnarsson-salget sier aktor." Mulig jeg ser på dette med litt for Blaa øyne. Men har de klart å legge frem noe som viser at det er en klar sammenheng? Har ikke fått fulgt godt nok med etter de første par dagene, dessverre (og jeg får ikke lest de siste 19 sidene her inne heller akkurat nå)
  3. "- Gunnarsson scorte i snitt annenhver kamp, og om han hadde holdt dette snittet ville han kjempet om en toppscorertittel. Dette er et nivå han også lå på før han forlot Stabæk til fordel for Nancy. Vålerenga ender likevel med å få han for et bud som er halvannen million mindre enn det Rosenborg tilbydde tidligere, sier aktor." Ja, før ja.... Dumbass... "Den reele verdien på Gunnarsson lå mellom 2,5 og 4 millioner, påstår aktor." Dette er et resultat av at aktor har klødd seg litt for mye i rumpa og drar påstandene sine derfra?
  4. Mye latter under Stengels forklaring, aktoratet er helt tilbakestående. Stenes med-advokat terpet veldig på et svært uvesentlig spørsmål, til dommer må bryte inn å si at dette har ingenting med tiltalen å gjøre, så de må gå videre. På spørsmål om Herman ønsker å sitte i salen mens faren hans skal i stolen, svarer han "Da tror jeg ikke Belsvik blir veldig fornøyd" mer latter. Herlig
  5. Da er det bare formuleringen til Stene som skaper forvirring. Ikke første gang i dag, og ihvertfall ikke siste. Stene får tilsnakk av dommer, for lite eksaminasjon, for mye diskusjon/dialog og synsing.
  6. Stene refererer til en melding han hardnakket mener IA har sendt til Erik Loe, men pga det som står i meldingen, er det hevet over en hver tvil at det er Erik Loe som har sendt denne til IA. Dette klarer visst ikke Stene å skjønne, noe som fører til mye latter i "presselokalet" samt oppgitthet fra dommer. Klovn!
  7. Stene stiller feil spørsmål. Bokstavelig talt "beklager, feil spørsmål, la meg ta det på nytt" Hvis jeg forstår IA riktig, så har vi fått de fire millionene fra vif. Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette? Reporterne ler av enkelte spørsmål fra dommer og Stene. Skjønner dem godt!
  8. Eksaminsjon av IA fortsetter nå, aktor begynner å spørre ut om Johan Andersson og spørsmål rundt det at han gikk tik lsk, om hvorvidt Stb fikk noe penger for det. De skal også diskutere JA sin arbeidskontrakt i lsk. Aktor surrer igjen, med det tekniske utstyret. Veigar skulle egentlig eksamineres torsdag morgen, men han har visst ikke mulighet til å være her da, så da blir det Stengel som skal inn torsdag morgen.
  9. http://en.wikipedia.org/wiki/Stabaek Bla nederst på den siden der, så står han under oversikten over laget vi har, oppdatert 5. april 2013. Ehm...
  10. Men det er vel ikke pub'en Bekkestuene som har skjenkebevilling, det er vel restauranten? Tror ingen Stabæksupportere er velkomne der på kampdag for å drikke øl, altså... På tide å få åpnet baren i kjelleren i F25?
  11. Kjørte nedover en mandags tidlig-ettermiddag for noen måneder siden, med et kort stopp brukte vi fire og en halv time til Kristiansand.
  12. Hva med å heller starte halv to da? Den halvtimen kan da ikke ha såååå mye å si for hvem som kan være med og ikke? Selv om fartsgrenser ikke følges, og selv om vi ikke stopper underveis, så kommer vi ikke til å rekke kampen!
  13. http://www.stabak.no/ingebrigt-steen-jensen/article/1lqwa4n2juyke1jdk9xgfb7h4x/title/kan-den-magiske-tieren-skaffe-oss-nye-spillere-til-hostsesongen
  14. Det er for så vidt sant. Får bare la være å stoppe underveis, så burde det gå sånn akkurat.
×
×
  • Opprett ny...