Jump to content

Oddan79

Bruker
 • Posts

  283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Oddan79 last won the day on June 23 2021

Oddan79 had the most liked content!

Reputation

154

About Oddan79

 • Birthday 08/14/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. Edit: Mitt svar ville ikke hjulpet..
 2. 4 uavgjort, og et tap på siste 5 kampene for dem. Føler at det er en god mulighet for poeng ikveld!
 3. Stallen kan justeres ved neste vindu, og ny trener er avgjørende for å lokke til seg riktig folk. JJ pekte også på at det var viktig å forsterke stallen lenge før han måtte gå. Sannsynligheten for å rykke ned er der, men det er ikke mange poeng opp til trygg plass heller. Jeg tipper det er 50/50 akkurat nå, så vil vinduet som kommer være veldig avgjørende på hva utfallet faktisk blir om 20 kamper.
 4. Vinner vi alle er vi på øvre halvdel uten tvil. Det hadde vært deilig, men ikke særlig realistisk Med tanke på at vi har vunnet 1 kamp i år. Hjemmekampene bør vinnes, så tror jeg vi er på god vei til å unngå nedrykk. Det som kanskje er viktigere er å ha forsterkningene klare til vinduet åpner. Trenger mer trollmannen Nusa utover høsten! Han kommer til å bli godt passet på fremover.
 5. Mener å huske de måtte utrede 0 alternativet, og så skal det opp til høring. Tror ikke de har satt en dato annet enn at det ikke skulle ta så lang tid, og at det antagelig kommer opp etter sommerferien en gang. Mulig jeg husker feil..
 6. Dette er vel ikke en kamp de med blått hjerte ser frem til i medgang eller motgang. Viking borte er et mareritt! Poeng i denne kampen er alltid bonus i mine øyne. Personlig håper jeg vi ser et offensivt Stabæk som er villig til å ta noen sjanser fremover når sjansen byr seg. Da tenker jeg at Nusa, og Oliver er beste valg på kantene. Sentralt er jeg som de fleste usikker på hva som er best. Det samme gjelder spissplassen. Backrekken er best Jeppe på sin vante plass. Vet ikke hvordan det går med Yaw, men han må gjerne komme inn å tette igjen hvis han er i form. Sandberg i mål er selvskreven. Alt er bonus i Stavanger så jeg håper gutta spiller med lave skuldre, og at Viking undervurderer oss litt. Det hadde vært utrolig deilig med poeng igjen! Kanskje til og med 2 gode omganger? Heia Stabæk! Alltid. Uansett!
 7. Første runde er satt opp, og vi møter Follo. Kanskje cupen kan bli årets opptur? https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2021/slik-spilles-1.-runde-nm-menn/
 8. Azemi og Yaw usikre til dagens kamp i følge norsk tipping sitt tippetips.
 9. https://www.budstikka.no/fotball/lover-forsterkninger-hvis-det-trengs/647070!/ Får håpe Bjarmann finner en boksåpner på midten, og en spiss som scorer! (Minst)
 10. Hjemmekamp imorgen og med litt publikum denne gangen! Jönsson melder på stabak.no at flere er friske, og kan melde seg på kampen om plassene, og at det kan bety noe rotasjon på start 11’ern. Samtidig sier gutta at de ønsker å gjenskape Fort Nadderud! Er den tolvte mann nok til å heve nivået? Hvem bør få sjansen, og hvem kan trenge en pause på benken? Litt warm up fra klubbens hjemmeside: https://www.stabak.no/nyheter/sandberg-nadderud-har-vaert-var-borg-vi-ma-tilbake-dit
 11. https://video.eurosport.no/fotball/mener-hagen-ikke-bor-domme-stabaek-na-ma-vi-faen-meg-begynne-a-gjore-noe-med-dommerne_vid1231645/video.shtml
 12. Tror det er mer optimisme hos oss enn i Tromsø, Mjøndalen, og Sarpsborg for øyeblikket. Ranheim, og godset er kanskje litt mer gira med sine seiere, men er i trøbbel de også. Tror vi klarer oss med en liten luke til nedrykk.
 13. Kan ikke Hanche ta VB, så kan Hernandez gå ned på HB igjen? Moe er kanskje ikke i toppslag akkurat nå, men vi vet jo at han kan spille. Kanskje et par runder på benken er nok til å tenne han igjen.
 14. 3-4 ventes inn hvis det går riktig veien + at 3-4 stk kan være på vei ut hvis det rette budet kommer. Tobbe penger investeres tilbake i akademiet. I våres sa IA at boli ikke var til salgs, nå sier han at alle er til salgs til rett pris/pakke.
×
×
 • Create New...