Jump to content

Oddan79

Bruker
 • Posts

  281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Oddan79 last won the day on June 23 2021

Oddan79 had the most liked content!

Reputation

152

About Oddan79

 • Birthday 08/14/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. 4 uavgjort, og et tap på siste 5 kampene for dem. Føler at det er en god mulighet for poeng ikveld!
 2. En tydelighet på om de to sammen er en dårlig match for prestasjons kulturen i Stabæk? Det ser du indirekte på laguttak, spilletid, og om noen blir solgt/løst fra kontrakt.
 3. Kanskje.. kanskje ikke.. jeg omgås ikke dem privat, og har ikke sett så mye treninger heller. Jeg tror noen andre får svare på den der 😅
 4. Støttes, men når det er flere konspirasjoner enn QAnon så syns jeg også det er «greit» å melde fra ledelsens side også. Feks at Skytte har en klausul om spilletid er det bare de involverte som har innsikt i. Da blir det fort en heksejakt, og det er ikke gunstig. Det er ikke så mange medlemsmøter der ledelsen er invitert til å snakke med supportere. Den kaffen på kontoret til @Jon blir aldri drukket, og enkelte meninger blir bare gjentatt til det kjedsommelige. Da er der media, og forum som er siste kanalene ut til fansen. På en annen side må gjerne vi supportere utøve litt selvjustis innad på forumet. Det er lov for oss å si i fra når noe ikke er greit.
 5. Stallen kan justeres ved neste vindu, og ny trener er avgjørende for å lokke til seg riktig folk. JJ pekte også på at det var viktig å forsterke stallen lenge før han måtte gå. Sannsynligheten for å rykke ned er der, men det er ikke mange poeng opp til trygg plass heller. Jeg tipper det er 50/50 akkurat nå, så vil vinduet som kommer være veldig avgjørende på hva utfallet faktisk blir om 20 kamper.
 6. On topic! Hurra! Jeg mener begge takler for lite, og jogger for mye til tider. Presset på ballfører er også litt så som så. Å sette begge på midten sammen tror jeg hadde ført til flere baklengs enn det vi får i mot oss nå.
 7. @Jon har bedt folk på kaffe før, og jeg tror det er lurt at de som virkelig lurer på interne prosesser i klubben skal ta han opp på det snart.
 8. Jeg tror klubben gjør lurt i holde interne diskusjoner om personal langt unna alt av media, og forum. Det kan heller spiller/agenter ta seg av i etterkant hvis de ønsker, og da kan klubben bekrefte/avkrefte.
 9. Selvom noen klubber går ut i media å sier at en spiller må finne seg en ny klubb, så betyr ikke det at det er greit. Det er noe som bør, og skal skje internt.
 10. Du skjønner at det er spørsmål ingen kan svare deg på? Du kan jo snu litt på flisa. Vil du at din sjef skal diskutere ditt ansettelsesforhold med andre enn deg?
 11. Vinner vi alle er vi på øvre halvdel uten tvil. Det hadde vært deilig, men ikke særlig realistisk Med tanke på at vi har vunnet 1 kamp i år. Hjemmekampene bør vinnes, så tror jeg vi er på god vei til å unngå nedrykk. Det som kanskje er viktigere er å ha forsterkningene klare til vinduet åpner. Trenger mer trollmannen Nusa utover høsten! Han kommer til å bli godt passet på fremover.
 12. Mener å huske de måtte utrede 0 alternativet, og så skal det opp til høring. Tror ikke de har satt en dato annet enn at det ikke skulle ta så lang tid, og at det antagelig kommer opp etter sommerferien en gang. Mulig jeg husker feil..
 13. Dette er vel ikke en kamp de med blått hjerte ser frem til i medgang eller motgang. Viking borte er et mareritt! Poeng i denne kampen er alltid bonus i mine øyne. Personlig håper jeg vi ser et offensivt Stabæk som er villig til å ta noen sjanser fremover når sjansen byr seg. Da tenker jeg at Nusa, og Oliver er beste valg på kantene. Sentralt er jeg som de fleste usikker på hva som er best. Det samme gjelder spissplassen. Backrekken er best Jeppe på sin vante plass. Vet ikke hvordan det går med Yaw, men han må gjerne komme inn å tette igjen hvis han er i form. Sandberg i mål er selvskreven. Alt er bonus i Stavanger så jeg håper gutta spiller med lave skuldre, og at Viking undervurderer oss litt. Det hadde vært utrolig deilig med poeng igjen! Kanskje til og med 2 gode omganger? Heia Stabæk! Alltid. Uansett!
 14. Første runde er satt opp, og vi møter Follo. Kanskje cupen kan bli årets opptur? https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2021/slik-spilles-1.-runde-nm-menn/
 15. Azemi og Yaw usikre til dagens kamp i følge norsk tipping sitt tippetips.
×
×
 • Create New...