Jump to content

Moonman2

Bruker
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Reputation

42

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Yassine https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/tidligere-stabaek-helt-trener-med-klubben_sto7668631/story.shtml
 2. Startelleveren: Marcus Sandberg Andreas Hanche-Olsen Steinar Strømnes Madis Vihmann Jeppe Arctander Moe Hugo Vetlesen Luc Kassi Tobias Børkeeiet Ola Brynhildsen Franck Boli Ohi Omoijuanfo
 3. Har tenkt å ta med meg ungene på denne kampen. Noen som vet om bill. kan kjøpes i døra og om det er "free seeting" i VG-svingen?
 4. Melding hos Nettavisen: Min kollega var i kontakt med ledelsen på Nadderud tidligere i dag. De ville ikke si så mye, men tror det kan være noe på gang. Stabæk har vært aktive på norske deadline day tidligere.
 5. Beskjed fra Budstikka: Mange gode kommentarer her. Vi føler oss definitivt i 6.divisjon, som Morten Berg-Hansen så treffende sier. Jeg vil kanskje gå så langt som å si 7. divisjon også. Feilen denne gangen ligger imidlertid i selve streaming-tjenesten, som heter Lemonwhale (kanskje det rett og slett skyldes navnet). Det er et nytt program som vi har fått, og det ble definitivt (og dessverre) ingen umiddelbar suksess. Vår eksterne leverandør av tjenesten jobber med saken, men det at de bruker tid (og i det hele tatt ikke fikk dette til å funke) får oss til å fremstå ganske amatørmessig. Så vi får bare stå rakrygget og ta i mot (selv om det er pinlig) det dere har av kommentarer, så håper jeg at vi har mer suksess neste gang. Vi vil nå tekste fra 2. omgang, slik at dere blir litt oppdatert. Beklager nok en gang. Vi er veldig lei oss for dette!
 6. Er det noen steder i Bærum som er aktuelle steder å lete? Kan gå ut i morgen tidlig.
 7. Samme nyheten hos Budstikka: Henter ny keeper
 8. Problemet med de som ikke bidrar og sitter høyt oppe på feltet og alle småripsa og fjortisguttene som bare øker og øker, er at de ikke er inne på forumet og leser det vi skriver. Hvordan skal man da nå ut med info til de? Jeg står selv et par rader ovenfor lok.feltet som regel og det er mange fjortisgutter som står der og ikke bidrar noe som helst. Ser at leppene beveger seg, men det kommer ikke mye lyd fra de lungene nei. Hvis ber dem om å ta i litt, får jeg bare et blankt uttrykk tilbake. Hva som skal til vet ikke jeg, håper noen andre gjør det.
 9. Somen til West Brom Da er det visst klart at Somen er solgt til West Brom. Hvis TV2 sitter på korrekte opplysninger, sitter vi igjen med 1,8 mill. Gode penger å ha i disse overgangstider.
 10. På prøvespill Stabæk har en spiller på prøvespill denne uken. Noen som vet noe mer om han og hans muligheter?
 11. Hoftun sier her at de ikke kommer til å hente noen spillere i dag. Så da kan vi puste rolig litt til med tanke på spillere i avmarsj. Henter ikke inn spiller i dag
 12. Ny straffebom av Veigar???? Hva skjer???
×
×
 • Create New...