Jump to content

sdk

Bruker
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sdk last won the day on December 22 2010

sdk had the most liked content!

Reputation

64

About sdk

 • Birthday 03/16/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beste Vestkant

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. nettavisens oversikt over overganger: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/her-er-alle-overgangene-i-tippeligaen/3423177031.html
 2. http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/eliteserien/Stabak-saksoker-staten-for-9_8-mill-610634_1.snd Stabæks krav etter overgangssaken
 3. Kamptidene kan vi ikke gjøre noe med. Stadion kan vi kanskje gjøre noe med i 5-10-årsperspektiv. Hva med å ta noe vi kan gjøre noe med i et 1-2-årsperspektiv? -- Min påstand er at vi i hovedsak snakker om de dårligste 500 plassene. Disse plassene koster ca 150 kroner for en voksen. De er uten tak, i vind og med litt dårlig perspektiv til matta. Godt vandte bæringer som oss tar kun til takke med disse plassene når det er en kamp man virkelig vil se, som f. eks første seriekamp, enga, rbk eller siste kampen for sesongen. Så er spørsmålet, hva er det klubben vil med disse plassene? hvis svaret er noe annet en salg til vanlige personer, blir dette et veldig stort tema.
 4. Da er jeg redd de ikke kan det godt nok, for dette er for dårlig. Rolig nå. Først må kamptidene fikses, og stadion må være litt mer behagelig. Nadderud er tross alt solgt ut/fylt med ganske så høy prosent hver kamp. Hadde disse to kriteriene vært på plass hadde vi lett hatt 7-8000 på kamp.
 5. hvorfor er TV2s fokus på hvor raskt Diomande kan bli solgt utenlands? Han har vært her étt år snart, étter å ha vært i det store utland... Måles norsk fotballs verdi i hvor raskt og hvor mye vi kan selge spillere for? Hadde det ikke vært gøy med et stabæklag i europaturneringer uten at alle "stjernene" var solgt først?
 6. Gøy med cup når vi har en hjemmekamp på syv runder. rbk fikk 3, viking 2 og Sarp 1.
 7. Kjedelige kamper sånn du beskriver vil det nok alltid være. Jeg tenkte mer på kjedelige kamper i den forstand at ingen av lagene har noe å spille for! Og her har Nederland faktisk gjort masse for å få det til, men konsulentene ble kastet på hodet og ræva ut av Norge. Nederland har playoffs for nær sakt alt, konkurranser innad i konkurransene og laget har alltid noe å spille for. Opplegget er laget for å stimulere angrepsfotball, seiere og kontinuerlig press. I øverste serien er det økonomiske bonuser for mål og angrepsfotball, mens hele oppsettet for første div er delt opp i fire kvartaler mm. Leder mann serien etter 8 runder får man plass i opprykksplayoff. http://en.wikipedia.org/wiki/Eerste_Divisie og http://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie
 8. Å sammenligne snitt blir feil sålenge svingen er stengt.
 9. sdk

  Nadderud

  Ajax og Amsterdam Arena har en løsning hvor man fyller på et plastikkort og kioskene tar kun imot dette. Egentlig tilsvarende hva man gjør i kantina på jobben. På automatene man fyller på ser man lett saldo, og ingenting forsvinner. De hadde et navn på det som impliserte at det var deres egen valuta..
 10. Og med utdanningskompensasjon ved senere overganger ser man at det ikke er hinsides pengebeløp. Aalesund har tjent mye på riise også
 11. Og angående "kompensasjonen" Stabæk betalte Nancy kan det være mange gode grunner til å gjøre det. En grunn som ikke er nevnt er Stabæks renome blant andre klubber; ingen liker å handle med noen som ikke gjør opp for seg. Fifa er jo ikke dratt inn i dette, og Nancy dro heller ikke inn det franske fotballforbundet eller NFF. Nancy er jo per nå eneste som vinner på denne saken. Som Slum nevner; merkostnaden av Fifa, franske fotballforbundet og NFF i retten ville nok også kosten noen hundre tusen euro. Ikke formange fronter å sloss på.. Ryddighet overfor egne interessenter, som sponsorer. Og alle forlik utenfor rettsystemet er per definisjon ikke innrømmelse av skyld.
 12. TV2: http://www.tv2.no/sport/fotball/gunnarssonsaken-stengels-verdi-oekte-med-1875-millioner-kroner-paa-fem-maaneder-4105001.html de gir seg ikke, det skal de ha.
 13. Det er vel kun Budstikka som velger å ikke omtale navn. De omtaler han kanskje ikke pr. dags dato med navn, men hans fulle navn er å finne i flere artikler fra tidligere. Strengt tatt ikke viktig, men men. http://www.nrk.no/sport/fotball/disse-skal-vitne-i-overgangssaken-1.11179927 <-- omtales med navn.
×
×
 • Create New...