Jump to content

Two can play that game

Bruker
 • Posts

  443
 • Joined

 • Last visited

Reputation

29

Profile Information

 • Location
  Pequenito Tøyen
 • Interests
  Røa

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Røa

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dynamitegirls.no

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Haze, at du påstår at ting går over hodet på deg gjør ikke ting bedre. Men om dere ikke har kommet lenger på dette forumet enn det sedvanlige tourettes-utbruddet om å ikke imponere og å slenge inn ordet "hore", greit. Keep your damned forum. Det imponerer ingen.
 2. Haze, du går forbilledlig fram igjen. Røa Support ble enige i at vår retning til en hver tid er å støtte opp om laget, og overlate sutring over motstandere til fans av andre lag, som er bedre kvalifiserte til denslags. Derfor gratulerer jeg med sølv og gråter over kommentaren din hele veien til premieskapet.
 3. 1. Det går selvfølgelig tog til Milton Keynes, Alz. Virgin, for eksempel. Grå betongklosser tiltrekker seg togstasjoner. 2. Flott med cupfinaletråd, men har man droppet all oppmerksomhet rundt kampen på lørdag?
 4. Det blir litt for inviklet å holde diskusjonen punkt for punkt, men jeg er enig med deg i at det ikke er en trenerskapt situasjon. Det har vært et vanskelig år med skader, det er riktig, men skader er sånt som skjer, og man må være forberedt på å ha en stall som tåler skader relativt bra. Dette er jo hovedpoenget. Det er bra for chixa at Bakke og Hauge har tatt sjumilssteg, og det er også bra at CGH er på landslagsnivå (bokstavelig talt), men likevel virker Stabæk svært sårbare under overflaten. Det virker også som om Stabæk har tenkt som du gjør, at Hjelmseth, Klaveness og så videre holder på til de er 40, og så kan de som nå er under eller rundt 20 ta over. Problemet er at det ikke er sikkert at nivået er så dårlig at de holder toppnivå i så mange sesonger. Dette gikk på 90-tallet, men det tror jeg ikke går lenger. Og om enn Trine Rønning er i den helt OK alderen 35 neste OL, så betyr det ikke at vi kan regne med at hun er skadefri. For Stabæk tror jeg, med fare for å overdramatisere, at det er så prekært å tenke lagoppbygging for både nær og fjern fremtid at dersom det ikke gjøres nå, kan det ta år før Stabæk vinner serien. Som Røa-patriot kan jeg sikkert lire meg av noen kommentarer om at jeg ikke lar meg imponere, men herregud så kjedelig om dere ikke er i toppen.
 5. 5. Drite tynt i hva Røa gjør eller har gjort, og i stedet bli voksne.
 6. Igjen syntes jeg fokus er på feil sted. Stabæk tapte jo faktisk de viktige kampene etter at flesteparten av disse var tilbake. Ser man på laget som tapte for LSK: Ingrid Hjelmseth, Line Hauge, Toril Hetland Akerhaugen, Siri Nordeide Grønli, Cathrine Dekkerhus, Katrine S. Pedersen, Ida Elise Enget, Lise Klaveness, Ingrid Camilla Fosse Sæthre, Julie Skjeflo Adserø og Kristy Moore, er min påstand at det bare er Trine Rønning og Maiken Pape (alternativt Melissa Wiik, men neppe begge) som mangler. Noen vil kanskje kommentere Caroline Graham Hansen, men hun kom inn som innbytter. Dermed blir det fort feil fokus. Røa greide seg i og for seg uten Fiane Christensen, Marie Knutsen, Lene Mykjåland, Camilla Huse og Kristine Edner hele sesongen i fjor, og dro iland både seriesølv og cupgull. I år hadde jo Stabæk etter hvert bare to mål å ta igjen på Røa, og da begynte spillerne å komme tilbake fra skade. Likevel gikk det i dass. Dersom du har rett, sexxes, betyr det nødvendigvis ENTEN at spillerne bak de elleve beste ikke er gode nok til å holde skuta i gang ELLER at de er flinke nok, men at samarbeidet med de beste ikke sitter. Ingen av alternativene er særlig gode, men begge er bekymringsverdige. Alternativ to er at du tar feil. At dette heller handler om at Stabæk ikke taklet sesongen. At en trener som går av, et tøft høstprogram, en overfokusering på Champions League og for mange uvante kombinasjoner rett og slett ødela for sesongen. Jeg skriver "ødela", fordi bortsett fra Vågsdalen mente alle at Stabæk skulle vinne. Ikke bare det hysterisk morsome, om enn ufrivillig sådane, toppserietipset ti StabækTV, men alt som var av aviser som fortsatt turde tippe.. Nok om diagnoser, nå til medisineringen: 1. Trine Rønning blir for ofte skadet. Her må man jobbe inn en erstatter uten at det skal gå ut over den gode høyrebacken (altså, ikke mer Siri inn). Mitt forslag er å trene opp en som sliter med å komme inn. Kanskje Sannæss? Hvem enn det er, så er det viktig å få en som er motivert til det. Sammenlikn med Røa; Gunhild Herregården gikk fra benkesliter til sikreste kort fordi hun fikk tillit. Tillit og oppbygging er lurt. 2. Mid-twenties. Det mangler rett og slett erfarne spillere som samtidig ikke er så erfarne at de har bikka 30. 3. Planlegg for fremtiden. Alle som er over 30 må allerede hjelpe til med å jobbe inn erstattere. Om noen år kan de forsvinne (eller ikke holde mål), og da er det plutselig verre. Med Pedersen, Klaveness, Rønning, Pape, Moore, Fosse Sæthre, Hjelmseth og Akerhaugen ute, hvem skal da ta over? Ingrid Bakke, Line Hauge, Siri Nordeide Grønli, Cathrine Dekkerhus, Ida Elise Enget og Caroline Graham Hansen sier seg selv. Men så? Hvem er naturlige erstattere? 4. Finn en trener som vil være i klubben og som har ambisjoner for laget. Og som er flink. Dere hater Geir Nordby, men Dan Eggen regner jeg med at dere liker bedre. Begge har fått til store ting ved langsiktig trening.
 7. Som om det å pryle Røa i forsesongen er noe å skryte av.
 8. Vurdert å ha det som signatur? Geirti, Når Stabæk kjemper for å unngå fjerdeplasen, blir det vel kanskje et hint patetisk å lange ut mot seriemesteren? Energien er vel muligens bedre dirigert der den hører hjemme? Som i "hva skjer med chixa og hvordan kan vi få dem på topp slik at vi denger bønda (LSK) og junkiene (du vet hvem)"? Røa vant. Get over it. Angående Ø: Nei, man lærer bort bokstaven "Ø" ved å slå laget som kom til finalen i CL året før.
 9. Jo takk, men nå er vel inntrykket av meg noe dårligere igjen. Ellers er vel strengt talt ting fortsatt mulig å gjøre noe med for chixa: 1. Finn en trener som har langtidsperspektiv - men gjerne kortere enn Morten Kalvenes. 2. Få spillerne med på visjonen (hva enn den er nå, virker den ikke sikker) 3. Dropp 4-2-3-1. Når man ikke har en spiss som trives i det forrerste leddet, stopper mye opp. Det har vært flørtet med 4-4-2, personlig foretrekker jeg 4-3-3.
 10. Joa, men spørsmålet er om treneren skulle ha vært klar allerede, ettersom Finjord har vært klar på at han skal ut hele tiden. Det er fullt mulig at dette allerede er tilfelle, men i så fall burde den nye treneren snart ha blitt presentert. Finjord har jo selv valgt å forlate skuta, så å ta hensyn til ham trenger da ikke bety noe. Det blir jo Finjord som avslutter likevel. Problemet med Stabæk ser ut til å være en formsvikt extraordinaire. Det virker vel egentlig ifølge rapportene som om det er delvis en mental svikt - og, hva verre er, en kollektiv svikt. På tross av fyllerør fra omtrent et årsiden om at Stabæk aldri skulle få problemer med et så tett kampprogram som det Røa hadde, virker det som om CL og semifinale har tatt på mer enn man vil innrømme. Er det noen gode nyheter for Stabæk? Vel, ja. Det er bare to kamper igjen, og det er pause før dem. Det lange programmet er over, og man kan fokusere på to enkeltkamper uten å tenke på fremtiden. I realiteten blir det sannsynligvis den første som blir den store kampen, og lag som tidligere har slitt har vist at de kan gjøre kjempekamper om de virkelig må. Det så vi: Stabæk var uendelig mye bedre mot Frankfurt enn mot LSK og Klepp, og Røa er nok ikke fullt så opptatt av om det blir Stabæk eller Kolbotn som tar andreplassen. Cupfinalen blir en annen sak.
 11. Akkurat nå lukter det også 2-1. Kommentator har oppdaget Graham Hansen.
 12. Flott redning av ingrid. Ikke imponert over at kommentator bare snakker om Frankfurt-spillerne. PS: 2700 tilskuere. Stabæk klart mest høylytte. Kudos.
 13. Dette forumet går jamen til hundene. Skal vi måle fallos mens vi er i farten? Hvem som har tøffeste fedre? (men ellers: Ja, det er urteit med middagsutlodding) Mer viktig er Vålerenga. Det ryktes at VIF Herrer plukker opp regningen, og at VIF Damefotball skal gå på shopping spree i Toppserien. Dette er bekymringsverdig for flere, fordi VIF er eksperter på å grave opp rike onkler, og har derfor en lang tradisjon på å kjøpe på krita. Der Stabæk riktignok gikk rett til topps i et pennestrøk, har SFK spilt etter reglene. Om VIF tillater at damelaget blir en broiler, er det større grunn til bekymring. De har jo allerede Solveig Gulbrandsen i troppen (hun skal vissnok gjøre comeback), og det kan fort bli flere fra lagene rundt. VIF kan altså bli det nye Donn, uten den lykkelige slutten.
×
×
 • Create New...