Gå til innhold

blaasesong

Bruker
  • Innholdsteller

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Tror du må sende noen bøtter med lykkepiller til Bergen før du kan drømme om en slik byttehandel... Trodde bergensere alltid var rusa jeg?? Er det noe vi faktisk trenger er det en god innleggs- og dødballfot. Savner virkelig ferdighetene til Koba på dette. Dødball til Stabæk ender stort sett alltid opp i ingen ting, slik det er nå. Føler nesten dødball til Stabæk er farligere for Stabæk en motstanderen. Blir fort en kontring i mot.
  2. Ifølge IA i dagens papirutgave av Budstikka jobber de med å forsterke stallen, men det er ikke all verdens hast med å finne nye spillere: - Vi stresser ikke med dette og har foreløpig ingen konkrete navn å gå ut med [...] Vi er komfortable med de spillerne vi har og stoler på at de gjør en god jobb. Nice. Huff, håper i det minste på et lån på topp. Dog av noe bedre kvalitet enn en kebabspisende halvfeit fyr fra sørlandet (uten å nevne navn). Jeg har fått større forståelse for kebabspisingen. Det finnes omtrent ikke god kebab i Kristiansand. Ord, broder. Jeg kjøpte en "kebab" på Sørlandet for et par år siden, var visstnok eneste stedet i byen som hadde "kebab". Kebaben inneholdt verken farse, pitabrød eller kebabsaus, men var et plastbeger med en kotelett skåret opp i biter, med salat, mais, tomat og thousand island (60 spenn).. Kanskje han har lagt en framtidsplan for seg selv etter endt fotballkarriere. En liten kebabbod i Kristiansand sentrum. Åpen fra 23-03 torsdag-lørdag må jo være ypperlige arbeidstider for en så lat mann. Eneste grunn til at han var i Bærum var for å teste ut forskjellige kebaber for å få smaktips, og eventuelt andre ideer, før han smeller til med sin egen lille campingvogn. Lykke til =)
  3. Ifølge IA i dagens papirutgave av Budstikka jobber de med å forsterke stallen, men det er ikke all verdens hast med å finne nye spillere: - Vi stresser ikke med dette og har foreløpig ingen konkrete navn å gå ut med [...] Vi er komfortable med de spillerne vi har og stoler på at de gjør en god jobb. Nice. Huff, håper i det minste på et lån på topp. Dog av noe bedre kvalitet enn en kebabspisende halvfeit fyr fra sørlandet (uten å nevne navn). Jeg har fått større forståelse for kebabspisingen. Det finnes omtrent ikke god kebab i Kristiansand. ha ha ha
  4. Ifølge IA i dagens papirutgave av Budstikka jobber de med å forsterke stallen, men det er ikke all verdens hast med å finne nye spillere: - Vi stresser ikke med dette og har foreløpig ingen konkrete navn å gå ut med [...] Vi er komfortable med de spillerne vi har og stoler på at de gjør en god jobb. Nice. Huff, håper i det minste på et lån på topp. Dog av noe bedre kvalitet enn en kebabspisende halvfeit fyr fra sørlandet (uten å nevne navn).
  5. Jeg synes det er skummelt stille rundt klubben for tiden. Har vi bare gitt opp??
  6. Han her? Hvorfor er Atletico Madrid interessert i han? Noen som kjenner noe til han?
  7. Tror det har blitt for mye burger og øl foran tv´n under fotball-vm på gutta jeg. Ingen som løper hverken i angrep eller forsvar. Og hva har egentlig skjedd med Høiland?
  8. Myyyyyye billigere. Skulle jo tro spillerne ville ha en proffkontrakt i stedet for en juniorkontrakt med samme forutsetninger da. Eller er det regler for 2. lagspill og jr.lagsspill når man har proffkontrakt?
  9. Hva er egentlig fordelen for en klubb å ha juniorene på juniorerkontrakt, kontra å ha de på proffkontrakt?
  10. Ligger det et sammendrag på nettet noe sted? Målene f.eks?
  11. Egentlig er jo uavgjort greit. Kan kalle det et arbeidsuhell og gruse dem borte
  12. Woohoo! 2-2! dette snur 5-2, tips optimist!
×
×
  • Opprett ny...