Jump to content

JonasM

Bruker
 • Content Count

  1,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

JonasM last won the day on September 30 2020

JonasM had the most liked content!

Community Reputation

456

About JonasM

 • Rank
  Digimonster XO
 • Birthday 04/29/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nesodden

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Dette ble faktisk en veldig bra dag! Velkommen til Eirik Kjønø, og ikke minst spennende samarbeid med Grorud!
 2. Har denne tåa dukket opp et sted i sendinga? For alt jeg ser er tåa til Molde-spilleren. Håper så inderlig vi gruser det laget at det kan være jeg er sveiseblind.
 3. Dessverre er jeg ikke nøytral som fotballeksperten i studio ... men av alle kamper jeg har filmet opp igjennom årene så er da dette offside? Eller mener man at foten til Solheim på et eller annet vis er en millimeter nok til å oppheve denne?
 4. Absolutt! Men jeg kjenner dessverre ikke Enga godt nok, og lurer derfor på om byttene de gjorde i prinsippet skulle heve kvaliteten, eller om det kun var taktiske bytter mtp. å sikre resultatet? Startet de med en "svakere" 11-er, eller var det en toppet startoppstilling? Jeg følte uansett ikke at det var ufattelig stor forskjell på lagene, men følte at jentene våres var kanskje litt preget i begynnelsen av kampen av å ikke ha møtt så god motstand gjennom sesongen før denne kampen.
 5. Jeg er så bitter på jentenes vegne! Det hadde da virkelig ikke vært ufortjent om vi hadde hatt 2-1 i stedet for motsatt? Å se Enga hale ut tiden på utspill osv. forsterket den følelsen. Kan være jeg er blaaøyd, men ...
 6. Antonsson Utifra dagens kamp: Nei. Men ja mtp. dagens stall, for det som har vært veldig fint å se i de tidligere kampene er hvordan han drar med seg forsvarspillere som åpner opp for skudd fra Kassi/Skytte osv. (som ironisk nok gjør at han tidligere har fått færre pasninger i avgjørende øyeblikk), samt hans bevegelser for å stenge av når motstander triller ball i forsvaret. I dag spottet jeg dessverre ikke at han skapte åpninger for de andre, mens i dag var laget mer samlet med ham i presset uten ball bare at han selv begynte å skru av utover i andreomgangen. Så hele den ballen ble halvhj
 7. Vet ikke hva som provoserer mest ... ... at vi ikke får til mer foran mål, kommentatoren som støtter Sandefjord og klarer ikke å skille Kassi og Maatsen, dommeren eller publikum.
 8. Hadde Edvardsen en skade eller noe etter forrige kamp, eller slitt på trening? I mine øyne har han vært en av våre desidert beste i de siste kampene.
 9. Satser på at byttene snur dette til noe bedre. ... selv om jeg gjerne skulle sett Kassi videre, men sentralt.
 10. Noen som har statistikk på Kassi som sentral midt framfor kant, han må da ha langt bedre score sentralt? Vi sliter ihvertfall sentralt på overganger i mot. Skulle gjerne sett vi hadde et anker på midtbanen som kan rydde opp foran stopperne, eller litt mer løpsvilje hjem fra enkelte på midtbanelinja ... Framover er det godt å se at ikke bare Marcus tar det høye presset. I dag er langt flere med og det gjør at vi vinner mer ball tidlig, men fremdeles er det litt halvhjerta og påvirket av at Kassi beveger seg til feil mann. Jeg våger å tro på en justering av midtbanen (bytte(r)) kan være nok til
 11. Mitt intrykk er at vi ikke klarer å utnytte Marcus, han er veldig bevegelig men får vanskelige baller å jobbe med. Han er den eneste spissen jeg har sett i år som beveger seg som en spiss, riktignok.
 12. 6-3 i sjanser er min påstand. Med unntak av Viking-scoringen vil jeg påstå vi har vært flinke til å ødelegge Vikings forsøk fram til 1-1. De har mye ball, men de sliter med å få utbytte av det. Klarer vi å fortsette som kampforløpet i store deler av førsteomgangen skal dette være mulig å hale i land. Men, pizzaen ble ikke perfekt, og heller ikke ræva, så sånn sett blir det uavgjort ...
 13. Dette må vi klare å hale i land. Vi er milevis foran Viking på avslutninger. Dette må gå!
×
×
 • Create New...