Jump to content

JonasM

Bruker
 • Posts

  1,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by JonasM

 1. Belsvik var en fornøyelse for meg da jeg tuslet inn på treningsfeltet igjen i mars for å bidra litt. Med én gang bort for å si hei med et stort smil og godt humør. Siden jeg ikke kjente alle spillerne godt, så var han raskt frampå med å gjøre meg kjent med alle, og ikke minst å skryte av spillerne – snakke de opp, og han hadde mye positivt å fortelle. Hvis jeg trengte noen statistikk fra treningen som kunne være fint å få med i intervju eller lignende, så var Belsvik mannen å spørre. På feltet hadde han alltid noen gode råd og kom med positiv motivasjon om noen hang litt med hodet på feltet, og var full av støtte samme hva det gjaldt, og inntrykket mitt var at han var på godfot med alle på feltet og spredde positivitet. Han var absolutt tydelig, til tross for å jobbe med å snakke spillerne opp. Jeg skulle gjøre et opptak med Veum etter en skytetrening, hvor han selv ikke skrøt så stort av prestasjonen mens han lå utslitt på banen, men Belsvik kom bortom og gjorde det veldig klart at Veum hadde slått hele laget i øvelsen – og det måtte jeg få med! Da jeg skulle lage artikkelen om Gromstad var Belsvik utrolig god å ha, og det var en sterk opplevelse å sette sammen artikkelen med minneordene som kom, men Petter var der med hele seg, og vi fikk ut artikkelen til tross for alle følelsene som kom fram. Jeg tror noen av oss fikk en slags – opplevelse fylt av sterke minner, men ikke bare vondt – og uten Belsvik med i den oppgaven er jeg usikker på hva resultatet ville vært i dag. I fotball er ansettelsen sjelden langvarig, og jeg vet at utskifting ikke er unormalt – men jeg kommer til å savne Belsvik uansett.
 2. Hadde heller vært på Nadderud og blitt med på opprykksfest, samma hvor kjedelig kampen er.
 3. Helt grusomt å ikke kunne være på stadion på denne dagen! Å se dette på TV er ikke i nærheten av samme opplevelse.
 4. Fantastisk! Eventyrlig!!! Jeg har ikke sett ETT klipp fra TV-sendingen som viser borteseksjonen, utenom et veldig nærbilde av noen få før kampstart, og i pausen.
 5. Jeg sliter med å forstå lista for gule kort hos denne dommeren. Strake knotter: tilsnakk. Mens Ottesen får gult.
 6. Jeg var liiitt bekymra i åpningsminuttene, men nå er jeg helt avslappa i sofaen med beina høyt. Måtte det bli mer, og seier til Start.
 7. Stemmer. Det er som sagt sikkert flisespikkeri fra min side!
 8. Helt riktig det, men jeg vet at mange sportskommentatorer anstrenger seg fra å ha riktig uttale på spillernavn og gjør research i forkant, og der det ennå er usikkerhet bruker de å oppsøke laget/spiller for å få det riktig. Det samme opplever jeg med mange som leverer speakertjeneste. Det har jo ryddet opp i at det ikke kommenteres Robert Sandberg som et eksempel. Du har nok rett, det er garantert flisespikkeri fra min side, men siden de går nøye til verks med å prøve å uttale Geelmuyden riktig, måtte det jo være et lurt trekk å spørre spilleren først.
 9. Jeg har blitt drillet på å si "Gelmæjden" av et tidligere orakel i klubben, og at det skal være et ønske av en nær slektning av Hammy å uttale det slik. Mon tro om det er derfor han har fått inn Hammy i folkeregisteret for "å gjøre det enklere" for oss?
 10. Vi spilte ikke suverent, men vi gjør det vi skal: Scorer mål! Og ikke minst holder nullen bakover. Utrolig bra oppmøte av Stabæk-supportere, bra kommentering. Men ... jeg håper disse kommentatorene snart lærer seg riktig uttale på navnet til Hammy, for det er utrolig nok ikke "Gillmidden".
 11. Dette er så dedikert! Møkkavær, men likevel: Alltid – uansett!
 12. Tegn på at det er lite spill mot vårt forsvar når både Wangberg og Pedersen spiller spiss i store deler av kampen nå?
 13. Og! Wernersson ubrukt reserve i går. Forventet at han stilte i dag, men det er kanskje aldersbegrensninger som gjør at han ikke kan delta? Eller noe skade?
 14. Er dette det sterkeste laget vi stiller med på andrelaget hittil i år?
 15. Vi kunne drøyet tiden med ballen, men nei! Vi løper på alle muligheter for kontring og skal ha flere mål! Jeg er solgt! Jeg elsker det!
 16. Hvordan klarer de, andre kamp på rad, å ha kommentatoren kokt bort i lyden fra arenaen? Er Obos så uinteressant? Eller har det null interesse for sitt produkt siden det bare er få måneder igjen til de er ferdige med norsk fotball, slik at de overhode ikke har folk som følger med på hva seerne hører?
×
×
 • Create New...