Jump to content

JonasM

Bruker
 • Posts

  1,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by JonasM

 1. Kan en eller annen tv-kanal/streamingtjeneste SNART innføre valgfrihet til å se kamper med publikumslyd og/eller kommentering ...?
 2. https://www.direktesport.no/event/7dcd4c3e-8ff7-4b07-a047-3a024c13cf37
 3. Litt for mange av venna* mine er allerede igang med å melde cup-bombe i denne matchen. *De er midlertidig blokkert
 4. Ikke peiling, dessverre. Men så kommer jo svaret mitt så seint at jeg ser han er tatt ut i troppen.
 5. Ender forøvrig med 2-3-tap.
 6. Han viste langt bedre utholdenhet i dag enn i andrelagskampen mot Oppsal 13. juni. Så det er definitivt en forbedring i kondisjon. Håper jeg tar feil, men tror neppe han spiller en hel omgang i juli for A-laget – men håper jeg tar feil. Edit: A-laget i Obos, i cupen har han jo allerede bidratt.
 7. 2-1 til pause. Kassi og Kostadinov byttet av før andreomgang. 2-2 straffemål etter 60 min, og nå 2-3.
 8. Hellan la på til 2-1 etter 38 minutter spilt.
 9. Hva er normalt publikumsantall for Notodden? Er dette "normalt"?
 10. Tipper det blir flere da, men jeg er så usikker på hva reglene er for bruk av A-lagsspillere på andrelag nå. Antall og aldersbegrensninger, og må være innbytter fra forrige A-kamp? Og vi har jo hatt Veum og Kassi ute med skade, Kostadinov slet med noe mener jeg også over tid. Nouri fra juniorlaget var kaptein i de første kampene og virket veldig lovende i samspillet med Victorio fra junior, men ble skadet og er ute ennå. De minnet meg faktisk til tider om Botheim og Normann Hansen på treningsfeltet i år i hvordan de gjorde hverandre gode. Og som nevnt så er det cupkamp i morgen. Kan være mindre skader har gjort at trykket på de andre blir større, og dermed spart til rek ved anledninger. Men dette er bare min teori.
 11. For all del. Men det finnes jo også fortjente tap, og ufortjente, man er vel ikke udyktig om man én gang er uheldig? At annulerte scoringen til Hellan faktisk var offside? At tuppen i ankelen på Gabrielsen ikke blir noe som helst enn at vi må gjøre bytte. At stolpeskuddet til Hellan ikke går i mål. At at det ikke ble mål da Aagesen hadde langskudd/pasning som keeper må returnere tilbake til mål for å redde, som spillerne mente var i mål. Røde kortet var jo selvfølgelig ikke med i streamen til Direktesport. Kassis frispark rett over mål. Og ikke minst avslutninger i alle retninger ved noen anledninger. Det er finnes absolutt andre kamper hvor tap har vært fortjent, men i dag står jeg på at dette var mye "stang ut". Jeg hadde vondt på deres vegne at de ikke fikk bedre uttelling til tross for innsatsen og sjansene.
 12. Fyttikatta gutta er svært uheldige i denne kampen. Produsert gigantsjanser, hatt en laget mener var i mål (som endte med scoring i mot), alene med keeper, offsidemål som virker umulig å se på streamen. Og nå rødt kort?
 13. Er det Luc med nummer 17, altså? Ser han er gitt nummer 6 på fotball.no, så jeg trodde det var Diar Jonas Ali. Å dæven der skulle det vært 2-1-ledelse til oss...
 14. Slenger inn gladnyhet at Stabæk G15 (på papiret 16) gruset Sarpsborg 08, sistnevnte ledet Nasjonal G16-serien før kampen: https://www.stabak.no/nyheter/solid-seier-for-stabaek-i-nasjonal-g16-serien
 15. Herlig stemning på tribunen, på banen, på benken, og alle andre som var rundt Nadderud i dag. Dette var gøy! Vi hadde to kameraer i dag for å filme til et annet prosjekt, men her er litt klipp fra dagens kamp. Snek til meg et intervju med Siri, men dessverre ser jeg ikke at det er null fokus på Siri, og klippene stemmer ikke akkurat med innholdet vi snakker om, men ... voila: Edit: Dette er klipp kun fra det ene kameraet ...
 16. En god samling Stabæk-gutter er tatt ut til Equinor Talentleir. "... Målet med samlingen er at spillerne skal få nye erfaringer og referanser. Få kjenne på hvor «lista ligger» nasjonalt ..." i følge fotball.no. https://www.stabak.no/nyheter/ni-stabaek-spillere-tatt-ut-til-equinor-talentleir
 17. Før kampen forsvinner ut av minnet for folket: I tillegg til faste intervjuer utnytta jeg turen over matta med spillerne til å sjekke tempen på Krogstad, og Wernersson ikke lenge etter, og den umiddelbare reaksjonen de hadde. Burde nesten hatt stabilisator, og klarte å holde kjeft mens gutta engasjert forteller, men drit nå i det. https://www.instagram.com/p/CeMmr0DDuBT/ Dessuten, ikke for å rippe opp i dårlige minner, kampen er over og dømt er dømt. Men ... hvordan er dette (bildet) ikke straffe? Slipper han fordi han er på vei å beskytte ansiktet? Eller noen nye regler som gjelder? Eller går det under "feil av dommer" som vil gjevne seg utover sesongen? Obs: Flere flotte intervjuer på stabak.no! Oddbjørn og Joakim er dynamitt!
 18. Noen idé om hvorfor artikkelen er sletta?
 19. Scoringa, og saltoen, smakte godt! Målet kommer ut i morgen i annen vinkel enn det som ble vist på tv i dag.
 20. Har noen plassert speakeranlegget rett inn i kameramikrofonen? Hører jo nesten ikke kommentatoren pga. denne selfie-konkurransen.
 21. Spillerne var litt spredd på ulike øvelser/restitusjon, men vi kapret noen ord fra Krogstad i går, og la ved en del klipp fra treningen også. Det var svært god stemning, om jeg ikke har poengtert det nok i lenken. https://www.stabak.no/nyheter/krogstad--nar-den-forste-kommer-sa-losner-det-litt Merk: Undertegnedes hode var avkoblet (som vanlig), og jeg trodde det var tirsdag – i går.
 22. Og der klatret vi fem(?) plasser på tabellen!
×
×
 • Create New...