Gå til innhold

JonasM

Bruker
  • Innholdsteller

    1 274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    30

Innlegg skrevet av JonasM

  1. Fra sidelinjen virket Veum veldig stresset når han skulle spille pasning i presset situasjoner. Gikk veldig ofte til en Aafk-spiller. Er tanken å kjøre ham inn som ren back framover?

    Kasper var ikke fornøyd med prestasjonene etter kampen da vi møtte ham. Han var dog glad det ble et poeng til slutt, men han var tydelig på at de måtte heve nivået til neste kamp.

  2. 3 timer siden skrev manglerudgutt2507:

    3. Div pleier vel å bli sendt på Direktesport.no

    Var mulig å se det på TV2 play forrige sesong. Ikke klart å spore opp om det blir mulig i år.

  3. 43 minutter siden skrev StabækMykle:

    Trist ass, men vi har hatt for mange middelmådige gamle spillere som ikke bryr seg om Stabæk.

    Nå må vi restarte, få vekk alt rask og satse på de yngre gutta. Sette en visjon, en formasjon og spillestil som vi skal holde ved de neste 5-10 årene og inn på ny stadion. Behold Bob, Næss og unggutta, resten ut. Vi skal herje i Obos, og sette et lag som kan fortsette å herje i Eliteserien i 2025.

    Enig. Derimot må jeg si oppi all dritten at det er godt å se at ihvertfall én spiller viser følelser for klubben og tok dette tapet og nedrykket tungt.

  4. 1 minutt siden skrev odd:

    Første ti er OK.

    Etter  det hra vi løpt fra oss, og det er helt natta. Denne må Bob ta litt på sin kappe også. Vi legger et par spillere i press på forsvaret deres, og lar Berg ligge helt alene i midten. Er det noen vi skal ha press på, er det jo han! 

    Det er nå vi skulle hatt mulighet til å avtale 2-3 tap og avslutte kampen...

    Ikke minst defensivt, hvor f.eks. Edwards forlater mann for å kjøre dobbelt press. Men jeg våger å påstå at det du etterspør er det Bob egentlig ønsker.

×
×
  • Opprett ny...