Jump to content

Frida

Bruker
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK<3
 1. Snart er de på 1. plass bare vent!
 2. Det ikke er noen galt i å følge både dame og herrelaget. FFK vs SF er jo flyttet til tirsdag slik at de som ønsker kan få med seg begge delene. Jeg fraråder å sammenligne herre- og damefotballen. Hvem som fortjener hva osv. Det fører fort til mange heftige diskusjoner. Det viktigste er at vi respekterer at noen av medlemmene kun vil se herrefotball mens andre vil se begge dele (kanskje noen vil følge mest med damelaget også). Regner med at vi ses i morgen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nei, det er absolut ikke galt, jeg selv gjør det! Men seg syns ikke det er galt å sammenlign dame og herrefotball. For resultatene peker jo bare på at herrene alltid kommer som nr. 1, og det er ikke rettferdig! Men jeg vil IKKE si noe negativt om herrefotballen . Det er helt greit at noen vil se på herrefotball andre se på damefotball eller begge deler da Det er jo ikke rart, det er jo forløpig herrefotball som er på topp, og som da får mest oppmerksomhet. Det syns jeg ikke det er noe galt med, men jeg vil at kvinnene en dag skal komme seg opp på samme nivå (når det gjelder populartet osv.) som guttene, men ikke at guttene skal trykkes ned. En ting som kom litt galt frem i det første innlegget var jo det med hvor mye man tjente. Det er jo ikke helt urettferdig at guttene tjener mere enn jentene. Guttefotball er jo forløpig mest populært, og får da inn flere inntekter. Tenkte meg ikke helt om da jeg sa det! Vi sees desverre ikke imorgen, er i Italia , men neste kamp kommer jeg og skal heie jentene til seier!
 3. Gutter, forrige innlegg var ikke ment for å legge guttefotball ned. Jeg selv digger guttefotball og er en stor fan av stabækguttene! Så håper ikke dere forstod det slik at jeg ikke likte det, og at det guttene gjør er galt ;p Vi setter gledelig pris på hjelp fra guttene også. Det hadde faktisk bare vært kjempebra med litt støtte fra guttene!
 4. Sorry, er ny her. Dette innlegget skulle ikke være her, men på: Jentefotball til topps! ;p haha
 5. Gutter, forrige innlegg var ikke ment for å legge guttefotball ned. Jeg selv digger guttefotball og er en stor fan av stabækguttene! Så håper ikke dere forstod det slik at jeg ikke likte det, og at det guttene gjør er galt ;p Vi setter gledelig pris på hjelp fra guttene også. Det hadde faktisk bare vært kjempebra med litt støtte fra guttene!
 6. Stabækjentene er endelig i eliteserien, og nå må vi vise at vi bryr oss! Vi kan ikke la guttene styre alt sammen. Vi må vise at vi, jenter, er minst like gode som guttene, hvis ikke bedre. Vi må føre jentefotallen til topp, og vi må ikke gi oss før vi har klart det. For er det virkelig retferdig at guttene skal tjene mye mere enn jentene når de driver med samme sporten? Når de spiller på samme nivå. Nei! Og det skal vi vise at vi jenter ikke finner oss i. Dette er en gylden mulighet til å vise det! Endelig har stabæk kvinner kommet til topp, og vi skal støtte dem. Hvordan vi skal gjøre dette er enkelt. Vi skal for det første ikke la oss herse med. Vi skal ikke gi opp, men stå for det vi mener. Nå som kvinnene er i eliteserien må vi utnytte enhver anledning til å støtte dem. Mitt største råd er at vi først og fremst skal still opp på kampene. Vi må eie på jentene, og føre dem til seier! Stå på jenter, om noen få år er det kanskje jentefotball som vises på TV´en hele tiden, men bare hvis DU og alle som en hver er villig til å gjøre noe for at det skal skje. Så stå på, dette vil vi greie :D
×
×
 • Create New...