Jump to content

vestallstar

FairFans
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

vestallstar last won the day on June 10 2018

vestallstar had the most liked content!

Community Reputation

958

About vestallstar

 • Rank
  Slum er et svin.

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

659 profile views
 1. Han der har ingenting på en Stabæk-trening å gjøre. Få han bort!
 2. Dette turte jeg ikke å håpe på da jeg leste at han var ferdig i Bajen. Herre gud så kult! En virkelig profil som kan bidra både på og utenfor banen! Akkurat en slik type vi trenger! Godt jobbet, IAO!
 3. Første gang vi møter de siden 1936. Aldri tapt mot Heming!
 4. Fra fjesbok: Da kan vi stolt fortelle at vår nyeste hit har kommet på Spotify! Sjekk den ut, legg den til på favorittspillelista og spre den ut til verden! BOWLING TIL FOLKET!
 5. Gutta fra Bekkestua Bowlingclub er ute med ny låt inn i serieåpningshelgen! Kopierer fra Facebook: MINE DAMER OG HERRER! Det er fredag og Bowlingen er ute med ny låt! Start helgen med å svinge dere til denne bangeren! Sjekke den ut på Youtube, SoundCloud og så kommer den på Spotify om noen få dager! https://www.youtube.com/watch?v=XAlzCzjliAk https://soundcloud.com/user-976717504/mitt-nadderud BOWLING TIL FOLKET!
 6. Bowlingen har kommet med ny låt!
 7. Stygg smell mellom Mehnert og Strømnes. Begge hentet i ambulanse. Noen som kan utdype noe mer om saken?
 8. Kjære Stabæk-familie, kjære Stabæk Support. Vi er en liten, men en sterk og samlet gjeng. Vi står på en liten stadion, på et lite felt. Vi står langt fra banen, uten tak og ikke er vi mange heller. Vi ser på oss selv som en bidragsyter til laget vi støtter med våre sanger og tribunekultur. Derfor er det jævla trist og stå nederst på første rad og speide utover SS-feltet og se armer i kryss og kjeften igjen. For at vi skal kunne bidra fra ståplass så er vi avhengig av at samtlige bidrar med det de har. Ståfeltet er ikke et felt du skal velge fordi du får et billigere sesongkort. Ståfeltet er fe
 9. Veldig til misnøye det var med Keita her da. Syntes han gjorde en god figur i sine to opphold i Stabæk. Hadde ikke klaga om han hadde valgt oss ved en eventuel Norge-retur.
×
×
 • Create New...