Jump to content

vestallstar

FairFans
 • Posts

  416
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

vestallstar last won the day on June 10 2018

vestallstar had the most liked content!

Reputation

1,102

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,281 profile views
 1. Går buss fra Jernbanetorget. Men skjønner ikke helt hvorfor du skal til Ekeberg...
 2. Vestkant-derby i cupen og vi skal ta over Bislett Stadion! Håper så mange som mulig tar den korte turen for å sette farge på verdens beste cupturnering. Billetter kan kjøpes her
 3. Utrolig gøy å se så mange på tribunen i dag. Både mange kjente fjes, men nesten viktigere så var det mange ukjente fjes! Dermed var det også så viktig å få en seier i første kamp så kan bidra til at flere også vurderer å komme seg på kamp allerede neste mandag. Selv med motvind midt i fleisen så var det en positiv opplevelse å få oppleve 3 poeng og overlegen tribuneseier!
 4. Veldig mange av oss, meg selv inkludert skriver ikke "Påmeldt!" her på forumet selv om vi er det.
 5. Alle mann/kvinns/barn til Grefsen!
 6. Nå skal jeg ikke lete etter problemer bare for å pirke på noe her, men til en annen gang så kunne man kanskje lagt årets første trening til en lørdag og ikke en tilfeldig tirsdag. Ser på RBK som har sin første trening i dag og som da annonserer dette bredt på sosiale medier og hvor publikum møter opp. Stabæk kunne vel fint hatt årets første trening i dag eller forrige helg, gjort litt show ut av det og invitert supporterne slik at man fikk føle litt på fellesskapet og tilhørigheten i en ellers mørk hverdag.
 7. Bare å gjøre seg klar for PostNord-ligaen i 2023. Og det skriver jeg ikke i ren frustrasjon, men fordi jeg nå tror det er helt realistisk. Vi henger LANGT etter de øvrige lagene i OBOS-ligaen allerede der de i ukesvis har holdt på med forberedelser til ny sesong. Når vi i tillegg ikke klarer å innse at problemene strekker seg mye lengre enn det sportslige på banen så er det bare å skru på samtlige varsellamper. Dette blir (nok) et tungt år.
 8. Det er et par ting som virkelig bekymrer meg etter denne kampen; - Å tape i Drammen kan man fint leve med så lenge laget spiller jevnt med Godset, men vi er svakere i alle ledd av kampen. Vi klarer ikke å vinne en eneste 2. duell og ser ofte paniske ut både med og uten ball. Er det virkelig så stor nivåforskjell på Strømsgodset og Stabæk? - Det som bekymrer meg mest er hvor dårlig trente vi ser ut. Det var tidlig i 2. omgang hvor flere av spillerne sto i knestående og så utslitte ut samtidig som Godset-spillerne så tente ut. Det fullstendig krise av spillere på Eliteserie-nivå ikke har god nok kondisjon for å takle nivået?!
 9. At vi har solgt spillere for store summer er en flott bragd og noe Stabæk kan være stolte av ut i fra at vi ønsker å være en klubb som fostrer opp talenter og gir de muligheten til å ta nye steg i utlandet. Når det er sagt så er de ikke økonomien til klubben som gjør at jeg får lyst til å dra på kamp for å se Stabæk spille fotball. Hadde det vært økonomi jeg hadde jeg vært interessert i så hadde jeg heller valgt å bli børs-interessert. Jeg ønsker engasjement og et lag som satser og akkurat nå er er vi ingen av delene. Klubben er en kjedsomhet og det føles mer som et gjøremål når jeg skal se en Stabæk-kamp enn at jeg faktisk har lyst til det. Foruten om Solheim sine artige påfunn på sin Instagram-konto så er vi nødt til å være den gråeste klubben i Eliteserien. Skal Stabæk engasjere og skape en lyst blant både nåværende og nye supportere så må vi opp og frem, både på banen og utenfor. Gi meg en grunn til å få lyst til å dra på Nadderud foruten om "Se! Vi kan drive en økonomisk sunn fotballklubb!".
 10. Han der har ingenting på en Stabæk-trening å gjøre. Få han bort!
 11. Første gang vi møter de siden 1936. Aldri tapt mot Heming!
 12. Fra fjesbok: Da kan vi stolt fortelle at vår nyeste hit har kommet på Spotify! Sjekk den ut, legg den til på favorittspillelista og spre den ut til verden! BOWLING TIL FOLKET!
 13. Gutta fra Bekkestua Bowlingclub er ute med ny låt inn i serieåpningshelgen! Kopierer fra Facebook: MINE DAMER OG HERRER! Det er fredag og Bowlingen er ute med ny låt! Start helgen med å svinge dere til denne bangeren! Sjekke den ut på Youtube, SoundCloud og så kommer den på Spotify om noen få dager! https://www.youtube.com/watch?v=XAlzCzjliAk https://soundcloud.com/user-976717504/mitt-nadderud BOWLING TIL FOLKET!
 14. Bowlingen har kommet med ny låt!
×
×
 • Create New...