Jump to content

vestallstar

FairFans
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

vestallstar last won the day on June 10 2018

vestallstar had the most liked content!

Reputation

981

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. Det var en god nyhet! Legg opp og bli igjen i Belgia. Ta med deg han danske party-kompisen din og kom deg ut av klubben vår!
 2. Det er et par ting som virkelig bekymrer meg etter denne kampen; - Å tape i Drammen kan man fint leve med så lenge laget spiller jevnt med Godset, men vi er svakere i alle ledd av kampen. Vi klarer ikke å vinne en eneste 2. duell og ser ofte paniske ut både med og uten ball. Er det virkelig så stor nivåforskjell på Strømsgodset og Stabæk? - Det som bekymrer meg mest er hvor dårlig trente vi ser ut. Det var tidlig i 2. omgang hvor flere av spillerne sto i knestående og så utslitte ut samtidig som Godset-spillerne så tente ut. Det fullstendig krise av spillere på Eliteserie-nivå ikke har god nok kondisjon for å takle nivået?!
 3. At vi har solgt spillere for store summer er en flott bragd og noe Stabæk kan være stolte av ut i fra at vi ønsker å være en klubb som fostrer opp talenter og gir de muligheten til å ta nye steg i utlandet. Når det er sagt så er de ikke økonomien til klubben som gjør at jeg får lyst til å dra på kamp for å se Stabæk spille fotball. Hadde det vært økonomi jeg hadde jeg vært interessert i så hadde jeg heller valgt å bli børs-interessert. Jeg ønsker engasjement og et lag som satser og akkurat nå er er vi ingen av delene. Klubben er en kjedsomhet og det føles mer som et gjøremål når jeg skal se en Stabæk-kamp enn at jeg faktisk har lyst til det. Foruten om Solheim sine artige påfunn på sin Instagram-konto så er vi nødt til å være den gråeste klubben i Eliteserien. Skal Stabæk engasjere og skape en lyst blant både nåværende og nye supportere så må vi opp og frem, både på banen og utenfor. Gi meg en grunn til å få lyst til å dra på Nadderud foruten om "Se! Vi kan drive en økonomisk sunn fotballklubb!".
 4. Han der har ingenting på en Stabæk-trening å gjøre. Få han bort!
 5. Første gang vi møter de siden 1936. Aldri tapt mot Heming!
 6. Fra fjesbok: Da kan vi stolt fortelle at vår nyeste hit har kommet på Spotify! Sjekk den ut, legg den til på favorittspillelista og spre den ut til verden! BOWLING TIL FOLKET!
 7. Gutta fra Bekkestua Bowlingclub er ute med ny låt inn i serieåpningshelgen! Kopierer fra Facebook: MINE DAMER OG HERRER! Det er fredag og Bowlingen er ute med ny låt! Start helgen med å svinge dere til denne bangeren! Sjekke den ut på Youtube, SoundCloud og så kommer den på Spotify om noen få dager! https://www.youtube.com/watch?v=XAlzCzjliAk https://soundcloud.com/user-976717504/mitt-nadderud BOWLING TIL FOLKET!
 8. Bowlingen har kommet med ny låt!
 9. Stygg smell mellom Mehnert og Strømnes. Begge hentet i ambulanse. Noen som kan utdype noe mer om saken?
 10. Kjære Stabæk-familie, kjære Stabæk Support. Vi er en liten, men en sterk og samlet gjeng. Vi står på en liten stadion, på et lite felt. Vi står langt fra banen, uten tak og ikke er vi mange heller. Vi ser på oss selv som en bidragsyter til laget vi støtter med våre sanger og tribunekultur. Derfor er det jævla trist og stå nederst på første rad og speide utover SS-feltet og se armer i kryss og kjeften igjen. For at vi skal kunne bidra fra ståplass så er vi avhengig av at samtlige bidrar med det de har. Ståfeltet er ikke et felt du skal velge fordi du får et billigere sesongkort. Ståfeltet er feltet du velger fordi du skal bidra med innsats, stolthet og stemme. Jeg skal ikke være en slags forumpolis som ber deg pelle deg vekk fra ståfeltet om du ikke synger, dette et mer som en bønn, spesielt til dere som står på sidene; Vær så snill, bidra! Vi trenger dere! På vårt beste så er vi Norgestoppen hva gjelder tribunekultur, på bånn så er vi på Bærum SK-nivå. Kom igjen a! I dag står det rundt 30-40 stk på midten av feltet og synger, capo MSP gjør en kjempejobb og drar i gang så godt han kan, men det hjelper lite når kun 1/4 av tribunen svarer. I tillegg har vi fortatt problemet med at vi stopper opp med syngingen hver gang det skjer noe vi reagerer på på banen. Jeg har et sterkt ønske om et samlet SS-felt som bidrar 100%, tenk så kult a!
 11. Veldig til misnøye det var med Keita her da. Syntes han gjorde en god figur i sine to opphold i Stabæk. Hadde ikke klaga om han hadde valgt oss ved en eventuel Norge-retur.
×
×
 • Create New...