Gå til innhold

miss blue

Bruker
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk. Alltid-uansett
  1. Tjohei. Det blir supert :-) Da sees vi når dere kommer med bussen. Vi skal varme opp tappekrana for dere vi. Til dere "flyfolka" :Noen som tar med seg en cd full av blaa musikk som vi kan få dem til å spille der? Så stemningen er på topp når bussen kommer ;-)
  2. Da er det bestilt flytur og hotell. Fly 10.55 lørdag og hjem søndag 15.15. Bor på hotell Alexandra. Blir vel så bra dette her Selv om jeg måtte ut med mere enn 500,- hehe
  3. Hvilket fly og hvilket hotell? Regner med det er mange som blir der til søndagen. Flyr opp på fredagen SAS 1545. Bor på Alexandra, og flyr hjem søndag rundt 1330. Okey. Vi drar vel opp lørdag og hjem søndag. Skal sjekke ut alexandra ;-) Flere som skal være over????
  4. Hvilket fly og hvilket hotell? Regner med det er mange som blir der til søndagen.
  5. det er det jeg skal gjøre nå. Måtte bare bli ferdig med eksamen min først. Er det ingen som melder seg på turen til Stavanger??? Jeg meldte meg på nå Kath. men jeg kommer til å være igjen i stavanger til fredagen, så jeg blir bare med på bussen til. Men det må jo være flere som vil på kamp da... Må reklamere litt mer for denne turen tror jeg :-)
  6. Hvis det er så sykt lite kan det umulig være langt till Skarnes? Jeg leste noe om en Kaktus Pub på SS - det høres jo unektelig bra ut! Kaktus pub heter nå 2 brødre og ligger i skarnes "sentrum" ved bensinstasjonen føre man kjører over brua. Der må man jo bare innom føre kampen. Det er helt tragisk der, men det er jo der man må Jeg og ei venninne kjører bil i morgen, det kommer nok en del med bil også. Må vel klare å sette publikumsrekord på sander i morgen?? He he.. Venninnen min er fra Skarnes og ga meg disse opplysningene... Men hun er ikke der så ofte.. Så hun ga meg en liten feil opplysning. Det heter 5Brødre og ikke 2.... Må jo en hel gjeng med brødre for å få til dette da...hehe. Her lukter det lokale helter lang vei... Hun er det hun... Stakkars... Å hun prøver å fortelle meg at hun ikke skal heie med stabæk. Å det skal vi ikke ha noe av. Jeg tar med drakt til henne, og hun står med oss. Alltid- uansett. Dere får hjelpe meg hvis hun prøver å stikke fra blå gjengen.
  7. Hvis det er så sykt lite kan det umulig være langt till Skarnes? Jeg leste noe om en Kaktus Pub på SS - det høres jo unektelig bra ut! Kaktus pub heter nå 2 brødre og ligger i skarnes "sentrum" ved bensinstasjonen føre man kjører over brua. Der må man jo bare innom føre kampen. Det er helt tragisk der, men det er jo der man må Jeg og ei venninne kjører bil i morgen, det kommer nok en del med bil også. Må vel klare å sette publikumsrekord på sander i morgen?? He he.. Venninnen min er fra Skarnes og ga meg disse opplysningene... Men hun er ikke der så ofte.. Så hun ga meg en liten feil opplysning. Det heter 5Brødre og ikke 2.... Må jo en hel gjeng med brødre for å få til dette da...hehe.
  8. Hvis det er så sykt lite kan det umulig være langt till Skarnes? Jeg leste noe om en Kaktus Pub på SS - det høres jo unektelig bra ut! Kaktus pub heter nå 2 brødre og ligger i skarnes "sentrum" ved bensinstasjonen føre man kjører over brua. Der må man jo bare innom føre kampen. Det er helt tragisk der, men det er jo der man må Jeg og ei venninne kjører bil i morgen, det kommer nok en del med bil også. Må vel klare å sette publikumsrekord på sander i morgen??
×
×
  • Opprett ny...