Jump to content

NaturligPessimist

Bruker
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NaturligPessimist last won the day on May 20 2015

NaturligPessimist had the most liked content!

Reputation

233

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. Det var litt uklart nøyaktig hva som skulle dobles, men jeg gjorde så godt jeg kunne.
 2. Faen, jeg tok en svømmeøkt tidligere i dag. Må jeg løpe likevel eller kan jeg slippe?
 3. Når det enkle ikke sitter krever eliminasjonsmetoden at man prøver vanskeligere ting
 4. Noe som engasjerer masse lokale unger som får lyst til å dra på kamp? Høres ikke ut som noe for Stabæk.
 5. Mye av problemet slik jeg så det var problemet at pasningene blir slått mot feilvendt spiller som har et mottak som sender ballen opp i hoftehøyde. Så må man vente til ballen faller ned igjen, som faktisk tar litt tid, før man må kjempe om å vinne kontroll. Så følger en piruett på utsiden fordi alt ungguttene har trent på i akademiet er detaljer med utsiden av foten. Underlaget må sikkert ta litt skyld ettersom man aldri helt vet om ballen kommer til å sprette opp i leggen din i siste liten, og må kompensere for det. Som regel blir det støttepasning fordi mottaktsseansen har drept alt moment. Selvfølgelig hjelper ikke de overraskende begredelige innleggene heller. Det jeg så i dag var en kombinasjon av bane og ferdigheter som ikke var kombatible med hva de forsøkte på. Og støttepasninger. Jeg så veldig mange støttepasninger.
 6. Hvis alle våre motstandere spiller uavgjort innbyrdes vinner vi serien med 33 poeng. Håp alltid på uavgjort hos motstandere.
 7. "Kan vi bli her nede og vinne serien hvert år?" Overhørt på hovedtribunen høsten 2005.
 8. Jeg skulle til å spørre hvem som skal sette de to straffene våre
 9. Dette blir for meg som å forsvare en rastaurant med "ja, maten er ofte smakløs eller vond, men det er risk du må ta". Videre skriver ikke kuk om resultatet, bare at det var kjedelig (og dyrt). Det kan bli 0-0 og fortsatt være underholdende. For å prøve noe litt dypere, så kan dere selvfølgelig begge ha rett. Vi kan dele inn de på stadion etter noen linjer, vi begynner med de som må være der (journalister, agenter, speidere, nff-folk, ambulanse++), og de som velger å være der (betalende publikum). Den siste gruppen kan deles inn videre i (f.eks.) de som ønsker å ha det gøy der, og de som føler at de må være der. Det virker som kuk er i den første gruppen og du tilhører den siste. Hvilken av disse tre gruppene man ønsker å ha flest av vet jeg ikke. Men jeg håper det er kuks gruppe. For denne gruppen er det underholdning og Stabæk konkurrerer med hyttetur, skitur, nintendo, golf, netflix, premier league, barnas greier, egen trening, hagearbeid, bilvask eller så å si alt man gjør på fritiden. Dette er ikke folk man huker tak i ved å tilby noe dyrt og kjedelig.
 10. Ble ikke Botheim mer eller mindre hentet fra benken vår?
 11. Aldri så godt at det ikke er galt for noe
 12. Altså, vi har automatisk gitt alle motstandere rom i hele år. Det handler vel om å gi og ta?
×
×
 • Create New...