Jump to content

NaturligPessimist

Bruker
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NaturligPessimist last won the day on May 20 2015

NaturligPessimist had the most liked content!

Reputation

181

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

305 profile views
 • KOJ

 1. 1-1, herlig. Mjøndalen-seier kunne kanskje vært best med litt is i magen. Brann-seier hadde vært desidert verst for oss.
 2. Jeg kan ikke huske at spillertråden til Botheim var full av innlegg type "bare vi produserer flere sjanser kommer han til å score masse!", men er åpen for at jeg tar feil.
 3. Hva er forskjellen på hvordan vi brukte Botheim og hvordan Glimt gjør det?
 4. Jeg har målt 12mm så langt i dag, og totalt 70mm siden torsdag. Det er jo en del vann.
 5. Vg live gir ikke så god oversikt; hvordan er spillet? Innsats og spillevilje? Kynisk bak og kontringer?
 6. Det er forskjell på å like øl og være profesjonell atlet og like øl. Enda større forskjell på å være så glad i øl at det går utover prestasjonsevnen på jobb. Men her vet jeg ikke noe om hr Skyttes forhold til øl bare så det er sagt.
 7. Jeg tror Kjønø undervurderte forskjellen på engasjerte kollegaer og apatiske kollegaer.
 8. Tre mål imot har vel vært oppskriften så langt i år? Vi trenger helt klart en spiss
 9. Vi må være det dårligste laget til å lede i de to-tre øverste divisjonene
 10. Apropos - hadde med sønn (6) i oktober i fjor og vi frøs som bare faen (med dobbel stilongs). Dersom de merkantile geniene i klubben kan tilby noe varmt i kiosken utover kaffe får jeg kanskje med ham en gang til.
 11. Når man slipper inn tre mål i hver eneste kamp gir det kanskje mening å prioritere det defensive? Det er dette med angrep er det beste forsvar og sånn, men... vi flakser inn et mål i dag og med bunnsolid forsvar hadde vi vunnet. Vi scorer mer enn de andre bunnlagene. Dette laget trenger defensiv trygghet mer enn noe annet. Min ufaglærte mening.
 12. Bekkestua til bunnen av kolsås skianlegg er ca 5km tror jeg, pluss 3ish derfra til Kolsåstoppen? 8km litt stigning er straffetrening for profesjonelle atleter? 40 minutter løp? Det der er noe jeg ville synes var en grei treningstur etter jobben da jeg var midt-på-treet hobbytriatlet. Dersom de kjører intervall fra lyktestolpe til lyktestolpe med pulsbelte som viser full innsats på dragene ville jeg blitt imponert, for akkurat de temposkiftene klarte jeg aldri.
×
×
 • Create New...