Jump to content

NaturligPessimist

Bruker
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NaturligPessimist last won the day on May 20 2015

NaturligPessimist had the most liked content!

Reputation

312

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Hei, tusen takk for den veldig fine tråden du laget. Det ser ut som også flere setter pris på den. Du får tenke på hvorfor du laget tråden i utgangspunktet. Hvis det var kun for din egen oversikt så er det ingenting som hindrer deg i å fortsette med det. Dersom det viktigste var å få formidlet statistikken så blir det arbeidet fortsatt gjort - og du slipper tilogmed å gjøre det selv! Hvis hensikten var å få masse likes så er denne utviklingen særs uheldig. Av egen erfaring er det ikke hyggelig når et produkt eller design går i en annen retning enn jeg selv så for meg. Dessverre er det slik at markedet ofte bestemmer.
 2. En full flaske uten kork kastet med litt spinn så innholdet holder seg i flasken er innafor?
 3. Er ikke Stabæk gode på bonuser da?
 4. For oss uten tv-tilgang; kan vi få en objektiv oppsummering? Tre ting som fungerte, og tre som ikke fungerte?
 5. Da jeg solgte pølser på Hovis i '96 var de alltid varme og gode!
 6. Scorer vi ikke med spillets gang må vi jo prøve noe nytt
 7. Veldig friskt og velkomment av @@ringo og @O storefor lange, gode innlegg med dybde!
 8. Vi har møtt halvparten av lagene; er det noe som tilsier at vi møtte de letteste lagene borte? Er det tilfeldig at det er hjemme og borte? Hvordan er poengene natur- kontra kunstgress? Kamper vi tok ledelsen kontra kom under?
 9. I anledning ønsket ny trener, hvor dårlig den sittende er, og forventninger til den neste; hvilke trenere har vi hatt siden '95 som var genuint gode? Jønsson 1? Eller var det økonomisk doping? Har noen trenere noensinne levd opp til forventningene? Et annet spørsmål er hvorfor en skikkelig god trener skulle velge Stabæk, bortsett fra masse penger.
 10. Hva er vanlig i fotballsammenheng? Hva er egentlig poenget med en opsjon om den har null verdi? Da er det bedre om klubbens merkantile genier argumenterer for prøvespill med opsjon (forhåndsbestemt pris X) på kjøp etter seks måneder, eller y% av salgspris Z ( Z > X) hvis andre klubber overbyr da vi beviselig har økt markedsverdien med Z-X.
 11. Hva skjedde etter at vi ikke slapp inn mål i det hele tatt?
 12. Forledet av Stabæk mener du? Han må da ha hatt et team av rådgivere som så på denne saken og lignende haller ellers i verden. Oppga Stabæk noen urealistiske tall i løpet av prosessen? Aner ikke.
×
×
 • Create New...