Jump to content

NaturligPessimist

Bruker
 • Posts

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NaturligPessimist last won the day on May 20 2015

NaturligPessimist had the most liked content!

Reputation

354

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Av mystiske grunner er det morsommere å være på internett når Stabæk har vunnet. Suget etter gode nyheter gikk så langt i går at jeg beveget meg inn på TV2.no, tross alt norsk fotballs medieforvalter for tiden. (Glem å se etter Stabæk i NRK og Aftenposten) Jeg gikk inn i går etter kamp og utover kvelden. Ingenting på forsiden (der de (fleste?) andre kampene var å finne) eller på sportsiden. Ei heller i dag. Det gikk så langt at jeg søkte opp 'Stabæk' i TV2s innebygde søk. Nada om kampen i går, utover tekstlig livedekning. Stabæk er kanskje ikke det mest sexy for tiden, men LSK selger da litt? Er det ikke i TV2s interesse å skrive om alle kampene og prøve å hause opp eget produkt littegrann? Burde en artikkel fra hver kamp i runden være et krav til det mediehuset som sikrer seg rettighetene til Tippeligaen?
 2. Dette var riktig så gøy! Mye bra å se på, men for hjertets del var det godt vi ledet med fire mål etter de fem byttene. Mye rare balltap, slurvete og ting som vil koste mot bedre motstand. Det var nesten så jeg vekket barna med feiringen på 3-1. Det var så godt å se den gå inn!
 3. Man tuller ikke med tradisjoner.
 4. I natt drømte jeg at vi spilte 2-2 i denne kampen etter å ha hentet inn 0-2. I drømmen våknet jeg og håpte/trodde det var en drøm og sjekket stabak.no, som bekreftet kampen. Det ble en skikkelig nedtur. Så våknet jeg på ordentlig i morges og ble veldig glad. I retrospekt var det eller annet i underbevisstheten nedi drømmen som skurret, da Ohi scoret begge for Åsane
 5. Hei, tusen takk for den veldig fine tråden du laget. Det ser ut som også flere setter pris på den. Du får tenke på hvorfor du laget tråden i utgangspunktet. Hvis det var kun for din egen oversikt så er det ingenting som hindrer deg i å fortsette med det. Dersom det viktigste var å få formidlet statistikken så blir det arbeidet fortsatt gjort - og du slipper tilogmed å gjøre det selv! Hvis hensikten var å få masse likes så er denne utviklingen særs uheldig. Av egen erfaring er det ikke hyggelig når et produkt eller design går i en annen retning enn jeg selv så for meg. Dessverre er det slik at markedet ofte bestemmer.
 6. En full flaske uten kork kastet med litt spinn så innholdet holder seg i flasken er innafor?
 7. Er ikke Stabæk gode på bonuser da?
 8. For oss uten tv-tilgang; kan vi få en objektiv oppsummering? Tre ting som fungerte, og tre som ikke fungerte?
 9. Da jeg solgte pølser på Hovis i '96 var de alltid varme og gode!
 10. Scorer vi ikke med spillets gang må vi jo prøve noe nytt
 11. Veldig friskt og velkomment av @@ringo og @O storefor lange, gode innlegg med dybde!
 12. Vi har møtt halvparten av lagene; er det noe som tilsier at vi møtte de letteste lagene borte? Er det tilfeldig at det er hjemme og borte? Hvordan er poengene natur- kontra kunstgress? Kamper vi tok ledelsen kontra kom under?
 13. I anledning ønsket ny trener, hvor dårlig den sittende er, og forventninger til den neste; hvilke trenere har vi hatt siden '95 som var genuint gode? Jønsson 1? Eller var det økonomisk doping? Har noen trenere noensinne levd opp til forventningene? Et annet spørsmål er hvorfor en skikkelig god trener skulle velge Stabæk, bortsett fra masse penger.
×
×
 • Create New...