Gå til innhold

NaturligPessimist

Bruker
  • Innholdsteller

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av NaturligPessimist

  1. Av mystiske grunner er det morsommere å være på internett når Stabæk har vunnet. Suget etter gode nyheter gikk så langt i går at jeg beveget meg inn på TV2.no, tross alt norsk fotballs medieforvalter for tiden. (Glem å se etter Stabæk i NRK og Aftenposten) Jeg gikk inn i går etter kamp og utover kvelden. Ingenting på forsiden (der de (fleste?) andre kampene var å finne) eller på sportsiden. Ei heller i dag. Det gikk så langt at jeg søkte opp 'Stabæk' i TV2s innebygde søk. Nada om kampen i går, utover tekstlig livedekning. Stabæk er kanskje ikke det mest sexy for tiden, men LSK selger da litt? Er det ikke i TV2s interesse å skrive om alle kampene og prøve å hause opp eget produkt littegrann? Burde en artikkel fra hver kamp i runden være et krav til det mediehuset som sikrer seg rettighetene til Tippeligaen?
  2. Dette var riktig så gøy! Mye bra å se på, men for hjertets del var det godt vi ledet med fire mål etter de fem byttene. Mye rare balltap, slurvete og ting som vil koste mot bedre motstand. Det var nesten så jeg vekket barna med feiringen på 3-1. Det var så godt å se den gå inn!
  3. I natt drømte jeg at vi spilte 2-2 i denne kampen etter å ha hentet inn 0-2. I drømmen våknet jeg og håpte/trodde det var en drøm og sjekket stabak.no, som bekreftet kampen. Det ble en skikkelig nedtur. Så våknet jeg på ordentlig i morges og ble veldig glad. I retrospekt var det eller annet i underbevisstheten nedi drømmen som skurret, da Ohi scoret begge for Åsane
  4. Hei, tusen takk for den veldig fine tråden du laget. Det ser ut som også flere setter pris på den. Du får tenke på hvorfor du laget tråden i utgangspunktet. Hvis det var kun for din egen oversikt så er det ingenting som hindrer deg i å fortsette med det. Dersom det viktigste var å få formidlet statistikken så blir det arbeidet fortsatt gjort - og du slipper tilogmed å gjøre det selv! Hvis hensikten var å få masse likes så er denne utviklingen særs uheldig. Av egen erfaring er det ikke hyggelig når et produkt eller design går i en annen retning enn jeg selv så for meg. Dessverre er det slik at markedet ofte bestemmer.
  5. En full flaske uten kork kastet med litt spinn så innholdet holder seg i flasken er innafor?
  6. Er ikke Stabæk gode på bonuser da?
  7. For oss uten tv-tilgang; kan vi få en objektiv oppsummering? Tre ting som fungerte, og tre som ikke fungerte?
  8. Da jeg solgte pølser på Hovis i '96 var de alltid varme og gode!
  9. Scorer vi ikke med spillets gang må vi jo prøve noe nytt
  10. Veldig friskt og velkomment av @@ringo og @O storefor lange, gode innlegg med dybde!
  11. Vi har møtt halvparten av lagene; er det noe som tilsier at vi møtte de letteste lagene borte? Er det tilfeldig at det er hjemme og borte? Hvordan er poengene natur- kontra kunstgress? Kamper vi tok ledelsen kontra kom under?
  12. I anledning ønsket ny trener, hvor dårlig den sittende er, og forventninger til den neste; hvilke trenere har vi hatt siden '95 som var genuint gode? Jønsson 1? Eller var det økonomisk doping? Har noen trenere noensinne levd opp til forventningene? Et annet spørsmål er hvorfor en skikkelig god trener skulle velge Stabæk, bortsett fra masse penger.
  13. Hva skjedde etter at vi ikke slapp inn mål i det hele tatt?
  14. Forledet av Stabæk mener du? Han må da ha hatt et team av rådgivere som så på denne saken og lignende haller ellers i verden. Oppga Stabæk noen urealistiske tall i løpet av prosessen? Aner ikke.
  15. Utgangspunktet her var at "Gift kan redde opprykket, men da blir han solgt og vi er like langt". Jeg mener at realiteten er at vi kommer til å miste våre beste spillere ofte, slik realiteten er for de aller, aller fleste klubbene der ute. Det er derfor ikke lurt å satse på at enkeltspillere skal redde oss hvert år. Jeg vil ha et godt lag med utskiftbare spillere, ikke en veldig ujevn talentfordeling. Salg er en sak, skade en annen. Angående akademiet høres det ut som, hvis vi bruker restauranter som metafor, at du går for lokasjon fremfor kvalitet på mat. PS. Dette basert på inntrykk på forumet, og at det har blitt bedre. Jeg klarer ikke lete opp de konkrete kommentarene, tar kritikk og skal slenge mindre.
  16. Hva argumenterer du egentlig for her? Være så gode på overganger at vi ikke trenger å være så gode på å trene? Er det derfor spillere på prøvespill (ettersigende) heller velger andre klubber fordi nivået på treningene gir dem null tiltro til Stabæk som klubb? Vi kan neppe trene bedre enn andre klubber så la oss slå dem på logistikk? Skal ikke treningene i akademiet være gode nok til å fore oss med talenter?
  17. Vi vil alltid miste de beste spillerene. Det var et problem i 2008 også. Selv Dortmund sliter med det. Vi må et godt, balansert lag med spillere inn som hever nivået et lite hakk. De beste forsvinner og blir erstattet av spillere som i utgangspunktet er litt bedre enn de vi hentet som nye sist. Det er selvfølgelig gøy når man treffer på en overgang og har en klassespiller en liten stund, men det kan aldri være nødvendig for å nå ambisjonene.
  18. En opsjon er litt på si, men det er noe som er ditt. I utgangspunktet er det en type "innehaveren av dette arket kan, men må ikke, kjøpe x til pris y på tidspunkt z". Det arket kan selges med mindre det sier noe annet (jeg tenker her på aksjeopsjoner gitt på jobb etc har slike begrensninger, men jeg vet ikke sikkert) Kjøp og salg av opsjoner er en helt egen greie.
×
×
  • Opprett ny...