Jump to content

Maggs

Bruker
 • Posts

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Maggs last won the day on July 14 2012

Maggs had the most liked content!

Reputation

272

About Maggs

 • Birthday 06/13/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,306 profile views
 1. Taper vel rett og slett bare for et langt bedre lag i dag, både individuelt og kollektivt. Ligger under 4-1 og får jo ikke låne ballen engang.
 2. Jeg synes nå han går inn med masse kraft og fart i ryggen på en motspiller. Småfarlig spill, og kan godt skjønne at det dømmes straffe.
 3. Prestasjon er produktet av kvalitet over tid og kontinuitet over tid. Det finnes dessverre ingen snarveier her. Tror det er for sent å redde denne sesongen, men håper jeg tar feil.
 4. Noen som har sett treningene i det siste og kan si litt om hva det jobbes med, hvem som ser bra ut, hvilke relasjoner som funker, hvem som tar ansvar, hvem som legger inn ekstraøkter etc?
 5. Til de som mener dette var langt over streken. Kom gjerne med konkrete forslag på hva man "skulle" ha ropt.
 6. Ganske håpløst å skulle mene noe som helst ut i fra en sånn statistikk. Trenger rimelig mye mer å gå på. Hvor mange sjanser har hver spiss hatt? Delt opp i burde scoret, kunne scoret og greit at man bommer på eller lignede delsett. Hvor mange minutter med ball har laget hatt på siste tredel av banen for hver spiss. Mot etablert forsvar og mot uetablert. Fullt mulig problemet ligger hos spissene, men synes egentlig hele det offensive spillet vårt er for å si det rett ut drit dårlig og har vært det lenge. Vi har vært helt avhengig av gode enkeltmannsprestasjoner, for vi evner ikke flytte ball med tempo og presisjon, og løpene vi gjør over hele banen er svake.
 7. Merkelig hvordan vi holder et så vannvittig lavt tempo på alt, og allikevel er tragisk upresise.
 8. Skjønner ingenting av kommentarene til Emil og JJ etter kamp. Vi skaper mer eller mindre ingenting, spiller grisekjedelig og ræva fotball. Hvordan de kan være fornøyd er beyond meg.
 9. Dårlig tempo og dårlig presisjon over hele linja. Ingenting som fungerer fremover på banen
 10. Pasningskvalitet, elendig. Tempo med ball, elendig. Bevegelser uten ball, elendig. Førsetoucher, elendig. Mye som må jobbes med dessverre
 11. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Viking 4. Bodø/Glimt 5. Stabæk 6. Vålerenga 7. Sarpsborg 08 8. Brann 9. Haugesund 10. Odd 11. Strømsgodset 12. Start 13. Aalesund 14. Kristiansund 15. Mjøndalen 16. Sandefjord
×
×
 • Create New...