Jump to content

Stairs

FairFans
 • Posts

  743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Stairs

 1. når første spadetak på Nadderud er tatt sitter jeg gjerne inne på Fornebu. byggeplasser er ikke så gøy.
 2. Ny runde med «Vi har mange i den posisjonen» nei vent
 3. Hangarn eller Nadderud. eller begge. who knows Ber Bærum sjekke prisen på Telenor Arena "Politiker mener Bærum må sjekke hva det vil koste kommunen å kjøpe Telenor Arena, sammenlignet med å bygge ny arena på Nadderud. – En av Norges beste fotballstadioner ligger på Fornebu. Jeg synes det vil være en stor unnlatelsessynd om man ikke sjekker opp prisen Kjell Ulrichsen skal ha for å overdra stadion til Bærum kommune, sier Stein Stugu (Rødt)" Espen Moe svarer helt nederst at han helst vil ha Nadderud
 4. Delvis uenig. det å hente «mange» gamle helter er ikke nødvendigvis lurt. men et par. Kanskje bare en (1). er muligens den der "skaffe profiler" delen vi kanskje savner. Diskerud er en risk jeg hvertfall hadde risikert. Men sannsynlig? Njææ.
 5. Er vell den bittelitte detaljen at vi spiller i 1. div neste år da. Eliteseriespill er og blir mer sexy uansett klubb.
 6. Igjen altså. hvorfor hvorfor hvorfor. Må den jævla straffen plasseres i keeper høyde.
 7. Molde fikk akkurat Viking pustene i nakken om 2. plassen. med seier mot Brann så puster Molde Bodø i nakken, som igjen vil si at Bodø må vinne mot Brann neste runde for å sikre serien. fotball er vakkert ass.
 8. viking seier betyr at rbk har null og niks å spille for neste kamp.
 9. saksa fra nff sitt turneringsbestemmelser for eliteserien 2021 "Vinneren av kamp 3 møter klubben som ender som nummer 14 i Eliteserien til kvalifiseringskamper, en på hjemmebane og en på bortebane etter trekning, om retten til å spille i Eliteserien 2022. Endringer som følge av Covid pandemien kan forekomme med hjemmel i NFFs lov § 12-10. I slike tilfeller skal klubber som deltar i ligaen høres før endelige avgjørelse treffes." vet jo ikke om det er noe endringer følge av covid da. Link
 10. Når det er sagt da. Hvordan blir en volleyball smash i mål ikke rødt kort?
×
×
 • Create New...