Gå til innhold

JohnTiger

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    RBK
  1. Helt enig, men regner med klubben fikser det der. Klarere bildebevis kan man ikke få, kaster en mynt og graver i lommeboken etter flere.....IDIOT!!! Håper du må betale hele dritten og at vi slipper slike som deg på tribunen fremover!!
  2. Stabaek.no sjekket siden og var på nyhavn i kveld men synes det er litt kjedelig der. masse turister (egentlig kun turister), dyr øl (halvliter = 67-68 norske kroner) og ikke spennende i det hele tatt. det finnes sikkert en haug hyggeligere steder hvor folk kunne treffes...syklet ihvertfall forbi noen fine steder Kan i alle fall anbefale Dubliners pub (som er nevnt en side eller to lengre frem) som ligger midt i byen og serverer billig øl God plass og med flere langbord...husker i alle fall jeg danset på ett sist RBK var i byen og spilte kamp
  3. Mener du det altså? trodde ikke dem var så ille der jeg!!! eller dem er vel ille noen av dem,men med mindre du ikke provoserer da Har vært to ganger i København for å se RBK sammen med flere tusen andre. Senest nå i fjor høst hvor det vel var 1500 stk som reiste nedover. Såvidt jeg fikk med meg gikk "alle" fra Trondheim med drakt/skjerf hele dagen der nede. Ingen havnet i noe bråk som følge av dette. Casualsgreiene er mye FCK vs Brøndby og Casuals vs Casuals, så vanlige mennesker kan trygt gå med drakt/skjerf uten fare for liv eller helse. (forutsatt at man ikke provoserer selvsagt....noe som aldri er lurt uansett lag/by)
  4. Kult! Hvilken side fant du dette på?
  5. Understatement Til gjengjeld er GJENNOMSNITTStemperaturen på 31 grader i juli endel høyere enn i Norge....
  6. Tredje runde : 28-29/7 og 4-5/8 Playoff : 18-19/8 og 25-26/8
  7. Du har helt rett, men i dagligtalen/daglig bruk er det "ingen" som bruker CEST. Man bruker bare CET uansett om det er sommer eller vinter.
×
×
  • Opprett ny...