Jump to content

henny

Bruker
 • Posts

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

henny last won the day on May 29 2011

henny had the most liked content!

Reputation

50

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Ser at vi legger igjen en-to stk på midtbanen når vi blir presset bakover, noe som er svært positivt i kontrast til ingen under Lennartsson. Kanskje vi også kan få noen kontringer i år...
 2. Hehe haha nydelig skrivefeil det der... Framtiden har du pr definisjon foran deg, så du er sikkert enig i at det blir smør på flesk å si at noen en lysende framtid foran seg? Det holder å si at han har en lysende framtid Forøvrig håper jeg vi får et skikkelig stjerneskudd i år som stråler fotballglede med eminent teknikk.... Trenger ikke vinne alle kampene, så lenge man spiller morsom og inspirerende fotball!
 3. Jeg skal forsøke å forklare min situasjon. Fotball er spennende, interessant og inkluderende. Jeg liker å spille fotball selv, og jeg synes det er helt greit å se på fotball generelt sett. Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Barcelona o.l. representerer verdenstoppen (og derav det beste av "spillet fotball") man kan oppdrive. Uavhengig av dette finner jeg internasjonale kamper helt uinteressante ettersom jeg ikke har noen tilhørighet til stedene disse lagene kommer fra. Stabæk derimot er det fotballaget mitt hjerte banker for. Forstå meg rett, mitt hjerte banker for mange ulike ting i samfunnet, og selvfølgelig mange ting som påvirker meg personlig uavhengig av engasjement. Fotball derimot, velger jeg å engasjere meg i selv, det er ikke noe som skjer automatisk. Dette betyr at jeg velger selv i hvilken grad jeg vil engasjere meg i ulike sportsbegivenheter hvor lokale utøvere utpreger seg. For det er det som betyr noe. Hos meg står fotball høyest, og Stabæk står nærmest mitt hjerte, og dermed vil fotballkamper i helgene stå øverst av aktuelle kulturbegivenheter som er aktuelle for dette tidspunktet (Fre/Lør/Søn/Man). Selvfølgelig er det mer attraktivt å dra på kamp om det går bra med laget, og da større sannsynlighet for at disse 2x45 minuttene vil tilføre glede, tilfredshet og stolthet - men det står ikke i sentrum for avgjørelsen om å dra på kamp, eller se den hjemme/på pub. Jeg finner kampene like spennende om det overværes i personlige omgivelser hjemme i stuen. Men - når jeg drar på kamp kan jeg like gjerne sitte på langsiden, og rope på spillerne nå og da - eller synge hele kampen (ref. de bortekamper jeg har vært på). Det viktigste for meg er, av den tiden jeg har til å avse til kulturelle begivenheter, å få med meg Stabæk - uavhengig av om det er på radioen, langsiden på TA, eller sammen SS på bortetribunen i Kristiansand.
 4. Fin statistikk, men ser ut som noen Brann kamper ikke kom med. Brann siste 6 borte: 19.05 Strømsgodset 0 - 1 29.05 Tromsø 0 - 4 18.07 Fredrikstad 2 - 4 16.06 Viking 0 - 3 27.06 Sarpsborg 5 - 3 31.07 Odd 3 - 2 2-0-4 Fra VG Live
 5. Fordi de ikke har en feet hjemmeside full av turreferater. jepp Så da konkluderer vi med at du tok veldig feil. Eventuelt får du sjekke kildene dine litt mer. Jeg stoler mer på det som kommer direkte fra ufc og ålesund gutta i diskusjonen om hva som egentlig skjedde. Ja, gjør det du.
 6. Fordi de ikke har en feet hjemmeside full av turreferater. jepp
 7. Så siden du ikke har hørt om det finnes det helt sikkert ikke. Velkommen etter i tilfelle.. http://www.nettavise...icle3178671.ece Nå er denne saken sterkt overdrevet, men uansett så er det vel ingen av oss som er bekymret akkurat. hahaha. Fortsatt, ingen grupperinger. Det var nok kun en samling av supportere som bet på provokasjoner fra togstasjongutta. Takk for at du ønsket meg velkommen etter.
 8. For spesielt interessert i utviklingen av fotball og fotballkulturen i Ålesundsområdet: Historien om Rollon, og mer utfyllende om fotballen i Ålesund og stiftelsen av Aafk. Utover det har jeg aldri hørt om noen gruppering av noen som helst slag i Ålesund, og om det skulle være tilfelle er det absolutt det minste å bekymre seg over. Det vil heller være en fordel ved konfrontasjon mtp. om noen har hull i drakten sin som må syes, eller trenger tips om hvordan man baker brød.
 9. http://www.rbkweb.no/vis/8221 RBK vurderer svensk midtbanetalent. Victor Claesson som spiller på det svenske U21-landslaget. Hvorfor ikke velge Stabæk og din gamle trener JL, Victor?
 10. Man håpte han ville finne tilbake til formen fra 08, og jeg tror det blir varmere!
 11. Nå er det kun noen dager igjen til det er kamp i TA igjen. Greit med landslagspause - men de kampene er generelt sett ikke særlig underholdende! Starter vi likt som mot Start? Er Ondo og Andersson klare igjen? Kommer Olle Olle til å score? ...eller Veigar? Kanskje Hammer stikker frem foten igjen? Prøver vi allerede nå Mix sentralt istedenfor Henning utover kampen? Dette er en kamp vi bør vinne, kanskje kampen avgjøres mellom JL og Rekdal? Heia Stabæk!
 12. Når åpner sommervinduet, og hvor lenge er det åpent? Personlig synes jeg vi har gjort det bra, og det virker ikke å være noe umiddelbar nødvendighet med nye spillere!
 13. Om én time spilles Norge U21 - Sverige U21. Vet at det er svært usannsynlig at noen av de svenske spillerne vil havne hos oss, men man kan jo håpe at det dukker opp et kjempetalent i sommer.
 14. Aafk har vel aldri vunnet over oss i Bærum? ...føler dette er året hvor den type statistikker taler i vår favør.
×
×
 • Create New...