Jump to content

BlaaAlltid

Bruker
 • Posts

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

BlaaAlltid last won the day on May 31 2021

BlaaAlltid had the most liked content!

Reputation

531

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

756 profile views
 1. Kjønø på Twitter gir NFF huden full 😊
 2. Jeg hater resultatet og misliker starten av andre omgang, men jeg liker likevel forsøket. Dette var ikke en kamp vi skulle vinne. Uavgjort hadde vært en stor prestasjon. Når vi da er skuffet har vi gjort en god innsats. Dette snudde med gode bytter fra RBK og med marginer. I to situasjoner bør vi score, og 1 minutt etterpå ligger ballen i motsatt nett. Ingen av målene til RBK er utgjort der vi ikke egentlig har mulighet til å avklare. Vi er nok litt mer slitne, og mister muligheter til å vri marginer i vår retning. Vi hadde ikke trengt at alt skulle gå i vår favør, men her føltes det en periode som om alt gikk mot oss. Litt mer 50/50 og RBK kunne blitt mer stresset. Det avlaster dem også voldsomt når det kun går 1 minutt etter at de får uttellingen fra de har gjort dobbeltbytter. Du hører også Andre Hansen si det i pausen. Det handler om å slite oss ut og så kommer sjansene. Det føltes som om det var spikeren på hodet. Derfor er det ikke overraskende at ketchupflasken kom da vi flyttet beina litt seinere. Dessverre blir Yaw skadet i oppvarming, og da mister vi litt muligheten til å avlaste bak der. All-in-all vil jeg huske dette som en kamp der vi ga oss selv muligheter, og som var litt stang ut. Ingen grunn til å svartmale tilstanden..
 3. Dette høres veldig forlokkende ut. Men kan det tenkes at det å forsøke på et Kinderegg er mer skadelig enn fordelaktig? Et tankeeksperiment: Hvis du er et selskap og vil tjene masse penger kan det være ønskelig å 1. Øke omsetningen per kunde 2. Øke volumet 3. Senke kostnadene Ser du på ulike suksessrike selskaper trenger du derimot sjelden alle tre. Har du høy omsetning per kunde trenger du ikke så mange kunder. Har du høyt volum kan du leve godt på små marginer. You get the point. Men enda viktigere: mangler du alle disse vil jeg si at det dummeste du kan gjøre er å forsøke å forbedre alle områder på en gang. Da får du antakeligvis ikke nok trykk bak noen av områdene. Strategisk burde du heller velge ett område og forbedre det kraftig. Da helst det området som er viktigst for deg. Tilbake til quoten: målet kan godt være å få flest mulig poeng, men da vil den sikreste måten være å ikke forsøke å spille festfotball. Dette går direkte på akkord med punkt 2. Dersom underholdning er viktig, må det kanskje prioriteres fremfor poengfangst ved å være kynisk og tette igjen bak. Og dersom vi skal satse på fremtiden fremfor de beste spillerne tilgjengelig akkurat nå er det vanskelig både å få en poeng og å spille underholdende fotball. På lang sikt kan vi få til alt. Bodø/Glimt er jo et prakteksempel. Men det vil ta oss mer enn 10 kamper å ta oss dit. For resten av sesongen håper jeg sportslig ledelse og teamet velger seg _ett_ av disse gode målene og maksimerer etter det. Kun da har vi en mulighet til å lykkes. Deretter får vi bruke vinteren og fremtiden godt til å tenke på de to resterende. Og la oss tillate oss å tenke langsiktig med spillet logistikken. Kun da kan vi fortsatt ha en klubb vi elsker å følge med på og elsker å holde med. Det er det lett å glemme på en dag som er en berg-og-dalbane. Jeg foreslår mål 3: fremtiden og unge spillere. Jeg tror det har størst mulighet til å også skape fotballglede resten av sesongen!
 4. Ok. Får vel bare beklage at jeg delte lenken Boie henviste til her da du etterspurte den .. virker nok mer som om din første hypotese stemmer i dette tilfellet - for dette virker ikke veldig algoritmebasert.
 5. Du har vel aldri vært særlig begeistret for Valencic, så skjønner at man forsøker å banke hjem poenget. Men går det egentlig an å vurdere noe særlig ut ifra dagens innhopp? Det er vel knapt noen spillere i verden som hadde klart å gjøre et positivt innhopp de siste 10 slik laget så ut på slutten i dag. Svært utakknemlig oppgave.
 6. Jeg tror faktisk dette vil bli en netto pluss for forumet uansett. Ingenting er så irriterende som poster som bare inneholder lenker. Litt essens om innholdet er bare positivt.
 7. Offensivt har vi plutselig ganske mye å rutte med, så får vi se hvor samspilte denne gjengen er i begynnelsen. Savner en god, venstrebent venstre-back, men ellers burde dette laget kunne hamle godt opp med motstanden i eliteserien. La oss bare ignere JJ og Sandberg på 4års kontrakter også nå!
 8. Det har jo som nevnt versert rykter om lumanza tilbake en stund (lumanza 2.0), men jeg skulle også ønske det ikke blusset opp her før det var en signatur på kontrakten. Kan da ikke bidra til annet enn potensial for komplikasjoner. Krysser fingrene for at det likevel går i orden. Om han er på nivået han holdt sist kan vi slutte å være bekymret for å havne under streken (og ser at han selv mener at han er bedre nå!)
 9. Molde har Sarpsborg i neste runde. Kan jo hende at de... primært tenker på neste kamp?
 10. Samme her. Lumanza 2.0 kan veldig gjerne være Lumanza 1.0 ?
 11. Trenger litt ekstra muskler og skudd ved siden av hammy på topp. Vi trenger virkelig ikke madis bak. Herman Kassi Ola - Vetlesen - Bohinen - Braaten Jeppe - Demidov - Tobbe - Hanche Sandberg
 12. Madis motbeviser vel tydelig for alle som mener at han ikke har et tempoproblem som er ødeleggende..
 13. Ref. Hernandez: Jeg blingsa. Planen var så klart å ha ham på høyre. Synes dessverre Hanche tidligere har fungert dårlig på venstre han også (han mangler venstrebein, og kan derfor ikke komme oppover og slå inn. Vender da alltid innover). Vi får vente på Jeppe. Det viktigste er dog at vi må legge opp formasjon offensivt slik at vi ikke fullstendig taper midtbanen. Det skjedde mot Tromsø i første omgang. Det var ikke folk, og ikke bevegelse. Vi har ikke så dårlig spillermateriell, og vi har ikke tid til å vente på masse nytt. Da må vi bruke det vi har smartere enn i dag. Jeg tror vi må tørre å bruke folk i andre posisjoner der de i større grad kan spille på sine styrker, samtidig som vi flytter flere folk inn mot midten og legger opp bevegelsesmønstre som skaper rom. Da vil ballspillerne våre på midten kunne utfolde seg mer.
×
×
 • Create New...