Jump to content

MLandmark

Bruker
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MLandmark last won the day on July 2 2016

MLandmark had the most liked content!

Reputation

59

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Eksisterer litt andre bilder også fra underveis kampen. Tror jeg også så en video av Hunden Nils etter match hvis det er interesse.
 2. Skjelvik spilte første omgang for U21 mot Østerrike i dag som venstreback. http://www.dagbladet.no/2012/08/14/sport/fotball/norge_u21/22963825/ Ser ut som om vi bommet på posisjonene hans, gitt...
 3. Fra Ondo: ♥ tor marius gromstad we love you and we gonna miss you ♥ hope god take good care of him amen ... Igjen, hvil i fred Tor-Marius.
 4. So far very good! Skulle ønske jeg hadde anledning til å være på Nadderud mer denne sesongen og bidra.
 5. Spiller JKL i dag? Så at det stod en statue i mål med drakten hans men det også det nærmeste jeg kommer å ha sett han.
 6. Herlig! Høres overkommelig ut å lære seg på tur til Fredrikstad
 7. På hvilken da? Hvis det er Horto Magico du sikter til så er det ikke så rart at store deler av feltet hadde et problem med den i og med at vi ikke sang den. Ok. Tror vi begynte å synge den for meg ukjente sangen kort etter kampslutt. Stod litt langt til høyre på feltet så mulig jeg bare ikke fikk med meg teksten og at jeg egentlig kan den, men virket i hvert fall veldig ukjent for meg.
 8. Hvis noen kan legge ut teksten så vil jeg gjerne lære meg den. Det var mitt problem med den i dag. Tror det gjaldt store deler av feltet også.
 9. Bra stemning! Men ærlig talt så er hele diskusjonen med pauligirl om bluss like tåpelig fra begge sider. Keep on flogging the dead horse...
 10. Herlig spill. Sånn skal man rulle opp langs siden.
 11. Kjenner at jeg savner å gå på kamp av videoen, Jonas. Herlig!
 12. Bortimot usynlig, men faen for en fin avslutning da! 2-0 Stokkelien, altså.
×
×
 • Create New...