Jump to content

Maan95

Bruker
 • Posts

  633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Maan95 last won the day on December 2 2012

Maan95 had the most liked content!

Reputation

199

About Maan95

 • Birthday 09/02/1995

Profile Information

 • Location
  Jar i Øst
 • Interests
  -Stabæk
  -Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.madsandreassen.com
 1. Vi har ihvertfall en lokalavis som prøver.Det er bedre en ingen stream så litt kred for forsøk skal de ha. Hvis de får til litt zoom og flytte mann i svart boblejakke er det enda litt bedre. Det er det jeg mener, det skal ikke så veldig mye til så klarer vi å få med oss hva som skjer på andre siden også. Og prøver de enda litt til så får de på en klokke og lyd i begge kanaler.
 2. Hvorfor er det sånn at alt lokalaviser lager er elendig? Det skal ikke så veldig mye til for å løfte kvaliteten på den streamen litt...
 3. Alle i Skien er visst akkurat som Dag Eiliv... http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/supporter/En-seier-for-lidenskapen-517544_1.snd
 4. Akkurat her tipper jeg Perform er medskyldig. Alt på spillerprofilene hentes fra det som tidligere het Global Sports Media, nå Optasports, en ekstern tjenestelevrandør som er eid av Perform. Sist gang jeg var i kontakt med dem svarte de raskt og rettet opp i ting relativt fort. Det er nok ikke verre enn å sende en mail med nye bilder.
 5. Gi opp. Det er nok dessverre slik at de som er ansatte i de aktuelle stillingene i klubben ikke har nødvendig kompetanse. Samtidig vil jeg foreslå at man lyser ut stillingen neste gang. Kanskje man da finner den rette kandidaten?
 6. Digger at flere på VPN mener at en ny stadion skal hjelpe dem økonomisk!?
 7. Problemet er at hvis du trykker "Billetter" i menyen og så velger "Kjøp billett" under Stabæk - Molde, så får du ikke kjøpt billett og blir re-directet inn på en annen side som ikke kan hjelpe deg.
 8. Dette er helt krise. Jeg kommer rett inn på billettservice. Nettsidens hovedoppgave er å selge billetter, når den ikke klarer det så blir det hele meningsløst. Da jeg var utplassert i Stabæk i 2012 lagde vi hver uke artikler som informerte om hvordan man kunne kjøpe billetter. Disse ble liggende blant topp tre artikler på forsiden frem til kampstart. Noe må gjøres, dette kan ikke fortsette.
 9. Perform synes det var en god ide, da har ikke vi så mye vi skulle sagt...
 10. Høydepunkter finnes her: http://www.stabak.no/free/videoId/5v64kee4dwuk1o484qu2ariic
 11. NTF har nå lansert iPhoneapp. I denne appen kan du velge Stabæk som klubb og da får du opp en oversiktlig visning av nyheter, videoer, spillerstall, kamper osv. Appen er gratis og kan lastes ned enten ved å følge linken eller ved å søke på "NTF" i appstore. https://itunes.apple.com/no/app/offisiell-klubb-app-for-tippeligaen/id619636911?mt=8&affId=1816152 Android app er fortsatt under utvikling.
 12. Dette sendes inn til ett underselskap av Perform som heter Global Sports Media som håndterer all statistikk, nettsidene pusher dermed data fra dem. Slik at vi enkelt kan legge inn statistikk om motspillerne våre i artikler. En av fordelene med "flerbruksdrift", dette er faktisk en av de tingene med Perform som fungerer, GSM svarer raskt og er lette å få tak i.
 13. Korrekt, dette er noe NTF har lagt ut. Har spurt dem om hvorfor det ligger ute, men har ikke fått noe svar.
 14. Skal sende dette videre til perform. Godt poeng!
 15. Alle reklamefelter på siden har innhold så da må det være et problem på din maskin. Mest sannsynlig Flash eller AdBlock som gjør at du ikke får opp reklame.
×
×
 • Create New...