Gå til innhold

Lau_HC

Bruker
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    FC København
  1. Han er bedre end TK og Hjalte... men nu er TK jo heller ik en del af start 11 Touche! Im out. Go' kamp til $$, ses måske en anden gang.
  2. kan helt seriøst ik se en eneste spiller på stabæks hold der ville være god nok til fck` start 11 Nei, men du kan formentlig heller ikke se en Barcelona spiller der er god nok til FCK's start 11'er. Lad nu være med at være et fjols og prol videre et andet sted, eventuelt tag en gul trøje på og gå mod vest.
  3. Jamen jeg har indset og indrømmet at i var spillemessig og sjansemessig like gode. Men om i er like gode som et FCK på 100% tvivler jeg på.
  4. Det var klart en feil at FCK på nuværende tidpunkt kun er på 70%, vi burde nok være på 80-90%, det ses også i Superligaen hvor vi spiller uafgjort mod en oprykker og taber/forlore(?) til FC Nordsjælland. Stabæk har været jævle bra i de to kampe, men samtidig har FCK være ligeså jævle dårlige! Er jeg jævle bra i det norske? NEI!
  5. Det betyr vel bare at din kjære mor ikke har sett mye internasjonal fotball.. Hvorfor skal FCK blotte seg fremover når det leder 3-1 fra hjemmekampen?? Da må man trekke frem at du umulig kan lese mye aviser? Ståle har kritisert norsk fotball, for kun drillo-fotball! Når vi kommer til Parken og på Telenor er det akkurat det han gjør. Han tar med seg balltre inn i glasshus! Men som den sympatiske karen han er, takket han for kampen med følgende kommentar: - Ikke for å være stygg, men vi har mer å gjøre i Champions League enn hva Stabæk har. Vi er på 70 %, de er nær 100, sier Ståle Solbakken etter kampen. Jævla klovn. Da har du gjort en bra jobb Ståle. Når du bare får laget ditt til å yte 70% i en så viktig kamp. Jamen Staale har jo ret, FCK yder kun 70% men det var nok. FCK har en lang sæson forude og skal først peake senere.
  6. Fordi Stabæk, og dette er sagt med al respekt, ikke interessere FCK supporterne. De fleste så Stabæk som 'a bump in the road', at de var mere et bjerg kom nok som en chok for de fleste, men anyway, det er nok forklaringen. Tak for kampene til Stabæk og $$, i spildte 'kjempe bra' og skal nok gøre det godt i EL. Som nævnt af andre FCK supportere, så spiller FCK for tiden langt fra vanlig standard, ved godt i ikke tror det er sandt, men none the less.
  7. Du er jo et ualmindeligt stort fjols, kun overgået af fans fra Beitar Jerusalem! For lige at informere vores norske venner, så er ikke alle FCK fans som ham, langt fra...
×
×
  • Opprett ny...