Gå til innhold

blaaJ

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Hosle

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. HAmmer gjorde seg ikke bort i de kampene han fikk, var skeptisk til at JIH, som har fomlet litt mye i høst, skulle gå rett inn på laget igjen etter skade, han burde ha startet på benken. JA synes jeg også burde fått et innhopp før han er i startoppstillingen igjen. JA gjorde en veldig bra jobb i dag, det var nok riktig å starte med ham. JIH er dårlig som stopper, klart bedre som back. JS og Diogo hadde friske innhopp i dag, men det holder ikke når så mange andre leverer langt under pari. Vi sliter stort med spissene våre - en dribler seg bort, en har ikke innsats og en mangler selvtillit. Legg til at samhandling ikke fungerer så er det ikke rart det blir lite mål (riktig vei) i dag... Akkurat hva var det JA gjorde som var veldig bra? Syns han bar preg av å ha vært ute lenge jeg.
  2. Personlig synes jeg Palmi har vært OK til mye, men det virker ikke som han har noen spesiell spisskompentanse. Det ville kanskje vært best for begge parter om han fikk mer spilletid et annet sted, og vi fikk en ny spiller som enten kunne konkurere i større grad om plass i førsteeleveren eller som gradvis kunne utviklet seg til å bli et førstevalg.
  3. http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article164552.ece Ingen kontrakt til kamerunerne, kjipt.
  4. http://www.sa.no/sport/article4830607.ece
  5. Noen som vet når vi får pengene for Rogne?
  6. Ja, sammen var de perfekte i ca 4min. Men i de resterende 64min så var de IKKE bra samlet, og kun sjeldent enkeltvis. Har 0 problem med at vi venter et par kamper før resultatene og forhåpningene til tospannet Daniel-Veigar blir satt under pressens kritiske lys. 5-1 var forøvrig flatterende, fordi forsvaret tidvis ga grunn til bekymring og blodtrykksøkning. Selv om Palmi spilte bra, er heller ikke det at han brukes som midtstopper noe jeg tror vi er tjent med at får store medieoppslag. Godt Poeng
  7. Jeg kan ikke si jeg er overrasket, men det er allikevel synd ikke gårsdagens kamp fikk mer oppmerksomhet i avisene. VG eller Aftenposten gadd vel ikke engang skrive noen ting. Man skulle nesten tro at perfekt Veigar og Daniel samarbeid etter 4 minutter ville blitt nevnt, i det minste..
  8. http://www.tvbudstikka.no/categories/3/videos/3126
  9. Sitat fra tv2: "Søndag venter en tøff bortekamp mot Stabæk. Skjønt, ikke på tribunen, ifølge Knutsen. - Det er ikke noen idrettsprestasjon å synge ut dem. Da trenger du bare fire mann og en hund!"
  10. Anser folk det som sannsynlig at vi får solgt ut arenaen på onsdag?
  11. Virker som det kan bli bra det, men det er litt synd å skulle sette ut Palmi. Han har gjort en god figur i det siste! JIH på høyrebacken ville gjort godt!
  12. Amen. Om jeg husker rett så putta Daniel 4 mål ifjor da han ble kvitt målvegringen sin, la oss håpe på en reprise
  13. Er det noen som vet om Høiland og Olsen blir klare til kampen?
  14. Æsj, 1-1 etter straffe nå. I det minste fint å se at forsvaret ikke har bedret seg noe særlig oppdateringer på http://spn.dk/resultater/?mode=matchdetails&rid=1410477
  15. Et mål av hoff, og 2 av Nannskog hadde ikke vært å forakte Spent på å se hvordan Aalesund spiller på TA, kjapt spill langs bakken er vel ikke det de er mest kjent for..
×
×
  • Opprett ny...