Jump to content

gsk

FairFans
 • Posts

  3,916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

gsk last won the day on September 16 2014

gsk had the most liked content!

Reputation

440

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandvika

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stbk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,881 profile views
 1. Jeg misliker VIF veldig, veldig veldig.
 2. Lite optimisme å spore her ass, men nå må vi bare kjøre over pakket!
 3. At Singh starter er sikkert bra, synes han har imponert. Ohi må starte og være i form, har han vært syk, eller er det en annen grunn til at han tok flyet opp idag?
 4. Alle medlemmer av Stabæk Support er herved invitert til å delta på årsmøtet i Stabæk Support. Dette er foreningens høyeste organ og bestemmer det viktigste. Det viktigste er styre i supporterklubben, budsjett, fullmakter og andre saker som medlemmer og styre ønsker behandlet. Som den faste leser har fått med seg har valgkomiteen allerede begynt, og kommer med sin innstilling til styre for foreningen for 2017. Årets styre vil foreslå budsjett, legge frem beretning og regnskap. Det er allerede varslet at vi skal behandle en revidering av vedtektene til Stabæk Support og et konkret forslag til fullmakt til styret for bruk av penger til Stabæk Support. Hold av datoen, få dere barnevakt. I tillegg til det formelle pleier det ofte å dukke opp en Stabækprofil eller være rykter om spillere eller det som skjer på brakka. Lurer du på noe, eller har lyst til å fremme forslag?Skriv det i denne tråden.
 5. Hvem hater vi mest av Lsk og Røa?
 6. Vi åpner Stabæk Support sitt felt på søndag for de som ikke er medlem. Er du over 14 år og støtter de blaa koster det kun 50 kroner. Billetter kan kjøpes på nett via stabak.no eller i billettluka på søndag. Alle er hjertelig velkommen, og kanskje lærer du en ny sang underveis. Vi fyller tribunene for å slå Ålesund både på matta og på tribunene. Edit: billetter selges i billettluka, ikke i porten
 7. Nå må vi virkelig få inn nytt blod, nye krefter og noen som har mer lyst til å blø enn å tape kamper. Men noe positivt skjedde idag! Idag hadde Stabæk Support en stor overhead over mesteparten av feltet. Dette i seg selv er ikke nytt tenker du, men denne gangen var den laget av de yngste blant våre. Altså ingen fra U1912, Inferno eller Vestfronten. Disse gjengene har ikke lagt opp (sies det), men at vi har rekruttering er bra. Så på tross at det som ikke funker, det er stemning og vilje blant Stabæk Support. #Detervisomerstb For bilde: https://www.facebook.com/StabaekSupport/
 8. God oppsumering. Noe må skje. Samtidig må vi huske at det er mange kamper igjen, med litt endringer og en annen holdning til å kjempe unngår vi nedrykk iår.
 9. Håpløs opptreden av politiet, håpløst av arrangør. Styret fikk snakket litt sammen før vi uttalte oss til Stikka, og jeg kan stå inne for sitatene. Uansett, vi legger dette bak oss og går videre. Hater Brann, god 17. mai alle sammen.
 10. Å tape en kamp med denne statistikken er jo smått utrolig. Med unntak av avslutning på mål.
×
×
 • Create New...