Jump to content

gsk

FairFans
 • Posts

  3,916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by gsk

 1. Jeg misliker VIF veldig, veldig veldig.
 2. Lite optimisme å spore her ass, men nå må vi bare kjøre over pakket!
 3. At Singh starter er sikkert bra, synes han har imponert. Ohi må starte og være i form, har han vært syk, eller er det en annen grunn til at han tok flyet opp idag?
 4. Alle medlemmer av Stabæk Support er herved invitert til å delta på årsmøtet i Stabæk Support. Dette er foreningens høyeste organ og bestemmer det viktigste. Det viktigste er styre i supporterklubben, budsjett, fullmakter og andre saker som medlemmer og styre ønsker behandlet. Som den faste leser har fått med seg har valgkomiteen allerede begynt, og kommer med sin innstilling til styre for foreningen for 2017. Årets styre vil foreslå budsjett, legge frem beretning og regnskap. Det er allerede varslet at vi skal behandle en revidering av vedtektene til Stabæk Support og et konkret forslag til fullmakt til styret for bruk av penger til Stabæk Support. Hold av datoen, få dere barnevakt. I tillegg til det formelle pleier det ofte å dukke opp en Stabækprofil eller være rykter om spillere eller det som skjer på brakka. Lurer du på noe, eller har lyst til å fremme forslag?Skriv det i denne tråden.
 5. Hvem hater vi mest av Lsk og Røa?
 6. Vi åpner Stabæk Support sitt felt på søndag for de som ikke er medlem. Er du over 14 år og støtter de blaa koster det kun 50 kroner. Billetter kan kjøpes på nett via stabak.no eller i billettluka på søndag. Alle er hjertelig velkommen, og kanskje lærer du en ny sang underveis. Vi fyller tribunene for å slå Ålesund både på matta og på tribunene. Edit: billetter selges i billettluka, ikke i porten
 7. Nå må vi virkelig få inn nytt blod, nye krefter og noen som har mer lyst til å blø enn å tape kamper. Men noe positivt skjedde idag! Idag hadde Stabæk Support en stor overhead over mesteparten av feltet. Dette i seg selv er ikke nytt tenker du, men denne gangen var den laget av de yngste blant våre. Altså ingen fra U1912, Inferno eller Vestfronten. Disse gjengene har ikke lagt opp (sies det), men at vi har rekruttering er bra. Så på tross at det som ikke funker, det er stemning og vilje blant Stabæk Support. #Detervisomerstb For bilde: https://www.facebook.com/StabaekSupport/
 8. God oppsumering. Noe må skje. Samtidig må vi huske at det er mange kamper igjen, med litt endringer og en annen holdning til å kjempe unngår vi nedrykk iår.
 9. Håpløs opptreden av politiet, håpløst av arrangør. Styret fikk snakket litt sammen før vi uttalte oss til Stikka, og jeg kan stå inne for sitatene. Uansett, vi legger dette bak oss og går videre. Hater Brann, god 17. mai alle sammen.
 10. Å tape en kamp med denne statistikken er jo smått utrolig. Med unntak av avslutning på mål.
 11. gsk

  Nadderud

  Tilbake til hva SV skriver i blekka si. Jeg har hverken skrevet eller lest dette før det gikk i trykken. Det er klønete skrevet i forhold til hvor Stabæk skal spille i fremtiden. Bærum SV har ikke tatt standpunkt til hvor Stabæk skal spille. Den debatten ville jeg ha deltatt i med bombastiske meninger. Særlig med tanke på at jeg ikke har satt mine bein på skammens arena siden Albert og jeg satt igjen på Fornebu i nesten to timer etter at siste kamp med gutta ble spilt der inne. Såvidt jeg vet er det ingen partier i Bærum som har vedtatt hvor Stabæk skal spille, og hovedgrunnen til det er at det må først og fremst være opp til klubben selv. Det som er klart er at en kommune kan ikke bruke millioner av kroner på idrettsanlegg som så blir til gaver for de aller rikeste når de ikke lenger mener de kan tjene penger på idretten. Det er også hovedpoenget til Bærum SV. Om du stemmer SV eller ikke bør handle om mer enn bare hva partiet skriver om Nadderud.
 12. Mediesjefen er på ferie, så det er vel ikke hennes skyld. Stikka har forrang på tårnet blir det sagt, og det må jo være greit når de også er sponsor.
 13. Såså folkens, hell litt kaldt vann på før dere skriver. Som Posse påpeker så ligger kameraforbudet fra Milano sin side. Dessuten sier folket på brakka at sportslig ledelse ikke ønsker for mye oppmerksomhet rundt dene reisen.
 14. Stakkars Gjermund ble så opprørt at han fikk drypp. Detre med lettskriving er ike så let.
 15. Referat fra medlemsmøte 18. september på Blaa: Sånn passe mange dukket opp, U1912 satt og limte med noen fra Inferno inne i hjørnet der de satt med armene i kors og slang spydigheter, Geirti og Alzheimer kom sent, men snakket mest. Bob fortalte om en ny strategi, nye spillere og noe annet som er superduperhemmelig. Alle var enige i at det hadde vært et fint møte, så gikk vi hjem og spiste vafler.
 16. http://www.budstikka.no/sport/fa-cupkampen-til-nadderud-1.8496787 På vegne av oss alle mener jeg visst noe om denne utsettelsen.
 17. Flott oppslag i papirutgaven også. Takk til alle som deltok, og en kjempetakk til Maria som organiserte. Alle må like innlegget hennes over!
 18. Er det ikke fantastisk å være Stabæksupporter?
×
×
 • Create New...