Gå til innhold

gsk

FairFans
  • Innholdsteller

    3 928
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

Innlegg skrevet av gsk

  1. Dette kommer til å bli kjempebra. Det ser lekkert ut nå, og det har potensiale til å løfte klubben vår og gjøre Bekkestua til sentrum for bredde og elitefotball. Vi kan jo innrømme at dagens Nadderud ikke oppfyller de kravene. I tillegg planlegger prosjektet at elitelagene IKKE trenger å flytte i anleggsperioden, det er veldig bra. 

    Prisen kommer til å svi noe skikkelig, og det blir kamp i kommunestyret om helheten. Her tror jeg det er viktig at vi heier på de som sier at dette skal kommunen stå i og dekke. 

    Det eneste jeg pirker på her er søylene. Jeg var på en befaring med politikere i kommunen denne uka på Nadderud, og prosjektlederne var veldig tydelige på at hvis det ikke skal være søyler så må de pæle hele stadion, nå trenger de bare pæle under selve hovedtribunen. Jeg er ikke en ekspert på byggteknikk, men det høres ut som en gyldig argument i forhold til pris. Kjedelig med sant. 

  2. Alle medlemmer av Stabæk Support er herved invitert til å delta på årsmøtet i Stabæk Support. Dette er foreningens høyeste organ og bestemmer det viktigste. Det viktigste er styre i supporterklubben, budsjett, fullmakter og andre saker som medlemmer og styre ønsker behandlet.

     

    Som den faste leser har fått med seg har valgkomiteen allerede begynt, og kommer med sin innstilling til styre for foreningen for 2017. Årets styre vil foreslå budsjett, legge frem beretning og regnskap.

     

    Det er allerede varslet at vi skal behandle en revidering av vedtektene til Stabæk Support og et konkret forslag til fullmakt til styret for bruk av penger til Stabæk Support.

     

    Hold av datoen, få dere barnevakt. I tillegg til det formelle pleier det ofte å dukke opp en Stabækprofil eller være rykter om spillere eller det som skjer på brakka. Lurer du på noe, eller har lyst til å fremme forslag?Skriv det i denne tråden.

  3.  

    Kampstats fra vglive

     

    b/g Stabæk

    30% - Ballbesittelse - 70%

    10 - Avslutninger - 22

    5 - Avslutninger på mål - 2

    0 - Avslutninger i stengene - 0

    2 - Cornere - 6

    284 - Pasningsforsøk - 667

    191 - Vellykkede pasninger - 573

    8 - Frispark for - 11

    28% - Ballbesittelse siste 5 - 72%

     

     

    (beklager formatet, copy/paste ikke spesielt glad i den tabellen)

     

    Å tape en kamp med denne statistikken er jo smått utrolig. Med unntak av avslutning på mål.

  4. Tilbake til hva SV skriver i blekka si. Jeg har hverken skrevet eller lest dette før det gikk i trykken. Det er klønete skrevet i forhold til hvor Stabæk skal spille i fremtiden. Bærum SV har ikke tatt standpunkt til hvor Stabæk skal spille. Den debatten ville jeg ha deltatt i med bombastiske meninger. Særlig med tanke på at jeg ikke har satt mine bein på skammens arena siden Albert og jeg satt igjen på Fornebu i nesten to timer etter at siste kamp med gutta ble spilt der inne.

     

    Såvidt jeg vet er det ingen partier i Bærum som har vedtatt hvor Stabæk skal spille, og hovedgrunnen til det er at det må først og fremst være opp til klubben selv. Det som er klart er at en kommune kan ikke bruke millioner av kroner på idrettsanlegg som så blir til gaver for de aller rikeste når de ikke lenger mener de kan tjene penger på idretten. Det er også hovedpoenget til Bærum SV.

     

    Om du stemmer SV eller ikke bør handle om mer enn bare hva partiet skriver om Nadderud.

×
×
  • Opprett ny...