Jump to content

StabækJR

Tifo
 • Content Count

  721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

StabækJR last won the day on November 13 2020

StabækJR had the most liked content!

Community Reputation

1,060

About StabækJR

 • Rank
  Allah
 • Birthday 06/20/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærums Verk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

748 profile views
 1. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/dette-sier-stabaek-sjefen-om-lanespillerne/621571!/ Denne kan vel nevnes flere steder men tok den her. -Vi ønsker oss Valsvik videre, men kan bli vanskelig mtp økonomi. -Antonsson er aktuell, grunnet det han leverte(tross få mål). Malmø styrer. Har kontrakt ut året -Botheim ferdig -Maatsen er nok ferdig da vi ønsker yngre spillere i denne posisjonen. -Øveraas er ferdig da kontrakten gikk ut.
 2. Fikse midtbanen handler ikke om å kjøpe nye midtbanespillere. Handler om relasjonsbygging, samhandling og å få det til å flyte bedre. Hadde vi hatt en midtbane som hang sammen forrige sesong hadde også spissene fått mer å jobbe med. Mange gode enkeltspillere, men Janne fikk det aldri til å funke. Dette er det viktigste som må ordnes i vinter.
 3. Rart ikke det er avklart om han får være med videre. Kontrakten går ut om et par dager. Selv tror jeg vi kan få nyte godt av Maatsen neste år. Har vist kvaliteter og med en hel oppkjøring sammen med laget kan det bli spennende.
 4. Nå leverer du fra øverste hylle Torgeir. Lange kontrakter på spennende ungutter. Ekstra deilig å hente en spiller hele Romerike trodde de skulle lande.
 5. Nå er du på jobb ja Bjarmann
 6. Olli på topp og inn med Kassi og NH for Maatsen og Antonsson
 7. Det er så lite kreativitet offensivt. At det ikke er plass til Kassi i det laget her skjønner jeg lite av.
 8. Bare å gi Hanche alle stemmene i Tv2 appen
 9. Hanche og Skjelvik er bekreftet klare. Granli, Askildsen er kontaktet. Tidligere juniorer Thorstvedt og Møller Dæhli er også meldt klare. Thorsby kan muligens være med da han har hatt corona. Rogne er nok også på listen til ‘nødlandslaget’ Gøy med mange tidligere blaa!
 10. Kan være allerede tilbake mot Molde ref sak i avisutg av Budstikka. Har trent mer og mer denne uken etter positive svar fra Mr-undersøkelsen. Kan være i full trening fra mandag. ‘Det går veldig bra. Fort skadet og fort frisk igjen’ smiler Yaw
 11. Har ikke sett noe av dette markedsført av klubben. På tide å spre ordet(munnbindet) og ikke viruset
 12. Involvert i 37 kamper ifjor og 10 totalt denne sesongen. Tror han klarer seg fint inntil videre.
 13. 279 dager til kontrakten hans går ut. 279 for mange
×
×
 • Create New...