Jump to content

StabækJR

Tifo
 • Posts

  978
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by StabækJR

 1. Kan vel ta den kommentaren fra Bjarmann med 100 klyper salt
 2. Er det en ting Bekkestua trenger så er det flere dagligvareforretninger!
 3. Det er én kamp fordelt på tre divisjoner fredag. Det kan vel så gjerne bli en Post Nord-kamp med fullt fokus. Mandag totalt en kamp enten fra Eliteserien eller Obos. Hovedrunde 17.00 søndag. Hovedkamp 19.15 I løpet av en sesong kan du maksimalt ha tre kamper mandag eller fredag. En av disse må være enten mandag eller fredag. Totalt kun en bortekamp disse dagene. -Tv2
 4. I tillegg signerte Hornburg proffkontrakt i februar
 5. Dette er vel jobben til Gaute Larsen idag?
 6. Interessant utspill her. Noe til ettertanke Han er forsiktig med å kritisere klubben. – Men på meg virker det som om klubben har en mindre tydelig retning nå. Vi – jeg sier fortsatt vi – skal være en klubb som satser på å få unge spillere opp via akademiet, men om vi gjør det, vil jeg sette et stort spørsmålstegn ved. Jeg er usikker på hvor klar den røde tråden er i klubben
 7. https://livecenter.norkon.net/frame/budstikka/25172/default Status Nadderud og området rundt
 8. Ferdig i IFK nå. https://ifkgoteborg.se/nyheter/a-lag/2022/salisu-lamnar/
 9. Godt jobbet av Bjarmann. Bygget en god relasjon til klubben sist periode og var innom i sommer. En spillertype vi har savnet. Velkommen tilbake!
 10. Lukter vel et lån med opsjon evt som med resten? Også hørt at det pdd ikke blir mye mer å se av brasilianeren.
 11. Fin sak fra Stikka om de tre på trening https://www.budstikka.no/stabak-tester-ut-flere-nye-spillere/s/5-55-1314485 Denne uken har klubben tre spillere på prøvespill. Det er brasilianeren Jonatan Lucca (28), nigerianeren Saidu Salisu og nordmannen Ryan Doghman. Sistnevnte er opprinnelig fra Oppsal, men har de to siste sesongene spilt for 1. divisjonsklubben Åsane. Før det spilte han for Raufoss.
 12. Noen som drar kjennelsen på mannen til venstre? (Fra Instagram)
 13. Ta det helt med ro. Ment som humor. Yaw er på hjemmekamper fortsatt og lever nok fint med det her.
 14. Vil gjerne se Normann Hansen fra start. Han fortjener det nå
 15. Om du mener vi trenger spillere som vil heve oss er ikke Mesik og Kirkevold noen alternativer. Mesik har flere kamper for Odd 2 enn førstelaget. Vi kan fint klare å finne bedre alternativer enn han. Det har vi også i troppen allerede. Kontrakten hans går ut i 2024 med Nordsjælland så vi trenger ikke flere lån av spillere som ikke går direkte inn å tar en plass i laget. Kirkevold har 3 mål på 24 kamper for Ham-Kam og ikke levert siden 2017/2018. Skal vi først ha enn spiss som skal "binde" opp forsvarere med kraft i boks kan like gjerne Azemi fortsette i den rollen. Garentert billigere med Azemi og. Vil vel ikke bytte ut Kirkevold med din kjæledegge ?
 16. 100 kroner på hele stadion. (Ved kjøp på nett) Bli med på sesongavslutning med pubtelt, fyrverkeri og feiring på Blaa i etterkant👏🏼💙 https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/m Fyll Nadderud! Få med de som har sittet på gjerde i hele år. Meldt nydelig vær! Stabæk er tilbake!
 17. Kontrakten til Haugen går vel ut nå også? Var observert på hovis tidligere iår og.
 18. Helvete as. Samme som mot Ranheim jo! Her må vi lære
 19. Kan få være vingback på venstresiden. Han og faren hadde sikkert vært happy med det forslaget.
 20. Ville tro det! Ellers selges det effekter her i helgen https://facebook.com/events/s/stb-telt-shop-pa-stabekkdagene/672678467356455/
 21. Første kamp på lenge hvor jeg kjenner ordentlig på nervøsiteten og spenningen før en Stabæk kamp. Deilig !
 22. https://kaaffa.ticketco.events/no/en/m/e/kfumkam_oslo_stabaek Event information BORTESUPPORTERE KJØPER BILLETT PÅ FELT 201/202, ØVRIGE KJØPER BILLETT PÅ FELT 305 - 308.
 23. Får høre om han vil være med på bortefeltet neste mandag!
×
×
 • Create New...