Jump to content

Totto

Bruker
 • Posts

  2,437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Totto last won the day on May 16 2020

Totto had the most liked content!

Reputation

1,313

About Totto

 • Birthday 11/16/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,584 profile views
 1. Takk, så ut som om det bare er tekstoppdatering: https://resultater.nrk.no/fotball/1/live/2022-08-24/2134250
 2. Mulig jeg ikke rekker kampen. Noen som har funnet ur om den streames noe sted?
 3. 5 forskjellige målskårere på en dag Gift ikke skårer er ganske imponerende!
 4. Som nevnt i artikkelen i forrige post er den altså flyttet innendørs i lsk-hallen
 5. Krav til koronasertifikat i Tromsø er foreløpig utsatt, men kommunen har lokale regler som det kan være verdt å sette seg inn i, spesielt med tanke på bruk av munnbind. De gjelder for perioden 24.11 - 30.11 Regler og anbefalinger | Tromsø kommune (tromso.kommune.no) Plikt til bruk av munnbind Personer over 12 år skal benytte munnbind i taxi, for sjåfør og passasjerer ved alle kollektivreiser i Tromsø kommune innendørs på butikker i fellesarealene på kjøpesentre på serveringssteder der man ikke sitter ved bord i lokaler for kultur, konferanse og idrett - når man ikke kan opprettholde minst 1 meters avstand ut over kortvarige passeringer til andre enn husstandsmedlemmer. Plikten til bruk av munnbind gjelder ikke: ansatte på steder hvor det er iverksatt andre smitteverntiltak for de ansatte, som bruk av visir, skillevegger o.l. i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. når man sitter ved tilvist sete under idretts, konferanse og kulturaktiviteter. for serveringssteder før kl. 17.00. de som utøver fysisk aktivitet og personer som opptrer under kultarrangementer. i private sammenkomster som avholdes på serveringssteder eller i andre lokaler adskilt fra øvrige gjester. på busser som kjører skoleskyssruter. for personer med medisinske tilstander som vil ha unødig ulempe av å bruke munnbind.
 6. Askildsen og Daland startet i U21 Norge - Østerrike. Vises på VG+ nå
 7. Brøndby -Red Bull Salzburg med Tobbe i startoppstillingen, vises nå på Tv2 sport1 Godt å se han tilbake etter å ha vært smittet.
 8. … og på direktesport.no
 9. Og på budstikka.no: https://www.budstikka.no/stabaek-fotball-kvinner/se-stabaeks-cupkamp/654013!/ Budstikka-abb gir foreløpig ikke tilgang til direktesport
 10. Strålende innhopp i dag! Dirigerer forsvaret som om han ikke har gjort noe annet! Får ros av Kjønø også på Eurosport .
 11. Tobbe starter borte mot FCK kl. 16 i dag. Vises på Viasat Sport 2. Fra start i alle kamper til nå; dette er 4. serierunde. Trukket ned som høyreback i en 3-5-2 oppstilling.
 12. Svenske på vei til Stabæk? Den tidligere IFK Göteborg-spilleren Victor Wernersson (26) skal være på vei til Stabæk. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/svenske-pa-vei-til-stabaek/653215!/
×
×
 • Create New...