Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Bebe last won the day on March 13 2020

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

2,189

About Bebe

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,210 profile views
 1. Mitt svar til deg dreide seg ikke om å tillegge deg noen meninger. Men ettersom min opprinnelige post (om 9 syke spillere), kom i en kontekst, trodde jeg du stilte ditt spørsmål i den samme konteksten. Ettersom jeg ikke er legen til Stabæk, sitter jeg ikke på den type detaljert informasjon som du etterspurte. Derfor var det kanskje dumt av deg å stille spørsmålet til meg in the first place.
 2. Hvordan mener du det skal defineres? Og hvordan mener du det spiller inn? Er det greit for klubben å lete etter smutthull om en eller flere av de smittede spillerne ikke opplever symptomer? Er det mindre alvorlig å trene sammen/bryte regler om man er asymptomatisk? Så vidt jeg vet opplevde Moussa seg frisk da han kom i skade for å smitte store deler av troppen.
 3. For de som er i tvil om hvordan dette fungerer og hva realitetene er: Det finnes konkrete individer i Stabæk-troppen som fikk negativt svar på hurtigtest på fredag, som over helgen har fått positivt svar på PCR-test. Flere har også fått symptomer mellom de to prøvesvarene.
 4. hahaha. Hvilke av dagens yngre spillere er det du mener trenger integrering? De som er oppvokst i Bærum, Oslo eller Hamar?
 5. De har jo kunnet trene sammen helt frem til Moussa-situasjonen oppsto, altså har de ikke vært isolasjon. Dessuten: Mener du seriøst at arbeidsgiver skal gi føringer hvem myndige mennesker skal bo sammen?
 6. Å lete etter teoretiske smutthull nå er bare så jævlig uansvarlig. Jeg håper virkelig ikke klubben bruker tid på det. Vi har 9 syke spillere (inkludert Moussa) som vi ikke aner om vil få senskader. Dette er alvor, folkens.
 7. Inntil Moussa er bekreftet inn, forbeholder jeg meg retten til å si at jeg er ekstremt skeptisk. Han har begrenset fotballforståelse, lite sluttprodukt og tvilsom lojalitet til klubben. Jeg har nemlig ikke glemt hvordan han forlot oss, etter å ha signert på en forlengelse på en serviett på puben etter at vi berget plassen i Ålesund.
 8. Bebe

  Nadderud

  Dette er jo krise. Hva tenker man å oppnå ved en utsettelse? At man skal bygge stadion er jo vedtatt.
 9. Bebe

  Nadderud

  Poenget er at de to leirene krangler om to forskjellige størrelser: Tilhengerne av ny stadion bruker nettotall (kostnadene fratrukket momskompensasjon, tippemidler, etc.), mens motstanderne bruker bruttotall (total kostnadsramme inkludert kostnadene for løpebanen på Rud, uten fratrekk av noe).
 10. Gratulerer med dagen til Morten Morisbak Skjønsberg. 38 år i dag.
 11. Kommer $$ til å lage en kalender med årets kamper, slik at vi lett kan legge det inn på telefonene våre?
 12. Velkommen hjem, Herman. Godt å høre at Stabæk-flagget igjen vaier i Krokvolden.
 13. Jeg skjønner ikke hva du vil bevise? At Stabæk er like stae som et esel og ikke vil gå inn på en deal som er bra for klubben? Utdanningskompensasjonen var på mer enn to millioner kroner og var så høy nettopp fordi en internasjonal klubb mente han var spennende. Den ville ikke vært så høy om Herman hadde valgt en annen norsk klubb. At Herman ønsker seg tilbake til klubben, og ønskes velkommen, burde varmet et blaatt hjerte.
×
×
 • Create New...