Jump to content

Bebe

Bruker
 • Content Count

  1,332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Bebe last won the day on March 13 2020

Bebe had the most liked content!

Community Reputation

2,097

About Bebe

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,100 profile views
 1. Den er, etter sigende, meget høy og skal også inneholde en ekstra utbetaling til Bohinen for hvert vindu der han ikke blir solgt.
 2. Ganske naturlig at han trener med de andre NTG-gutta. Han er elev ved NTG. Det har han vært mens han har bodd i Nederland også.
 3. Det er en spådom fra Indre Bane-panelet. Ingen sannhet.
 4. Hvordan får du det regnestykket til å stemme?
 5. Er det du som har tatt bildet, kkh94?
 6. Festlig at Bjarne Berntsen byttet Austbø mot Østbø. Takk, Bjarne.
 7. Jeg tror du misforstår her. Mitt bidrag dreide seg ikke om hva han har sagt i podcasten. Jeg vet, som deg, at han skal ha snakket i flere fora om frykten for at kroppen ikke ville tåle det tette kampprogrammet man fikk pga koronaforskyvelsen. Jeg har ikke bestridt det. Tvert i mot. Jeg har kun minnet om at han var skadet i preseason. Er det virkelig noe å lage så mye styr av?
 8. Jeg har ikke noe behov for at du finner frem til podcasten. Jeg prøvde bare å bidra med litt kontekst knyttet til Yaws sesongoppkjøring.
 9. Nå vet ikke jeg hvilken podkast du refererer til. Jeg var selv på treningsleiren på Marbella og vet at han trente alternativt der. Han reiste hjem på samme fly som Jeppe og de øvrige spillerne som enten var skadet eller ikke hadde anledning til å forlenge oppholdet. Hvis jeg ikke husker feil (og det er det mulig at jeg gjør), så var det vel spenning knyttet til om han kom til å rekke seriestarten. Jeg brukte ordene «viss sammenheng» og «nok» I min post nettopp for å signalisere at jeg tok et forbehold.
 10. Nå oppsto denne diskusjonen fordi du kalte spillere på 32 og 33 år for oldinger. Jeg tenkte det kunne være greit å minne på at minst en «olding» har gjort nytte for seg tidligere. Bortsett fra det så er det riktig at Yaw uttalte at det koronatette programmet kunne bli for tett for han. Det hadde nok også en viss sammenheng med at han ble skadet under sesongoppkjøringen på Marbella og derfor hang noe etter da sesongen startet. Uansett tror jeg rutinerte spillere som Mats og Yaw er utrolig viktige, både på banen og i garderoben.
 11. Mener du at han burde lagt opp før 2008-sesongen for å være på den sikre siden?
 12. Sånn som Daniel Nannskog da han ble toppskårer og vi tok seriegull i 2008. Olding på 34 år. Bli kvitt det. #ironivarsel
 13. Et klipp som får det til å se ut som det bodde mål i både Moussa og Agon er sjelden kost.
×
×
 • Create New...