Jump to content

Bebe

Bruker
 • Posts

  1,429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Bebe last won the day on November 24 2021

Bebe had the most liked content!

Reputation

2,440

About Bebe

 • Birthday July 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Frogner

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,545 profile views
 1. Jeg gjorde comeback på damekamp i dag. Tror det er ti år siden sist. Dette var god fotball. Fotrappe damer med god teknikk og enorm kondisjon. Høy underholdningsverdi. Takk💙.
 2. Blir du aldri lei av å trolle?
 3. 1. Stabæk 2. Mjøndalen 3. Brann 4. Raufoss 5. Skeid 6. Sogndal 7. Sandnes Ulf 8. Start 9. Bryne 10. Fredrikstad 11. KFUM 12. Kongsvinger 13. Grorud 14. Ranheim 15. Stjørdals Blink 16. Åsane
 4. Endelig en fornuftig kommentar.
 5. Jeg føler meg trygg på at Sverre Koch har integritet, uansett hvilket mandat han får. Han er en svært prinsipiell man.
 6. Si fra hvis du tar turen. Vi kom til Oliva Nova i dag. Skal se treningskampen i morgen.
 7. Fint at ikke du tar deg personlig nær av Petter Wulffs kommentar. Men dette dreier seg vel så mye om hvordan han/styrene/klubben fremstår utad. Og ikke minst; hvilke holdninger/følelser de tilsynelatende har når det gjelder supporternes engasjement. Jeg ble selv så provosert av hans kommentar at jeg vurderte å bruke angrefristen på sesongkortet mitt.
 8. Han har vært styreleder i klubben. Det er kanskje diskvalifiserende. Uten at jeg kjenner han eller vet hva han står for, utover det.
 9. Dette er ikke Espen Moe sine utsagn, men utsagnene til Anders Bergh-Jacobsen som er styreleder i AS-et. Det er en vesensforskjell. Hans rolle er å snakke på vegne av aksjonærene, ikke noe annet.
 10. At en avis ønsker å få leserne til å faktisk klikke inn på sakene og lese dem, burde ikke overraske noen. Det er faktisk det de lever av. At en artikkel kunne hatt flere vinklinger, burde heller ikke overraske noen.
 11. Selvsagt er det en forskjell. Men det er faktisk opp til redaksjonen å velge vinklingen. Og den velges ofte ut fra hva man tror får flest lesere til å gå inn på saken. Kanskje har Budstikka tall som viser at flere leser Stabæk-saker som er negativt vinklet? Og at lokalpatriotismen står sterkere i Bergen og Drammen/Mjøndalen.
 12. Heldigvis er Budstikka en avis som redigeres etter Vær Varsom Plakaten og følger vanlig presseetikk. Budstikkas redaksjonelle innhold skal selvsagt ikke påvirkes av sponsoravtaler kommersiell avdeling i avisen har inngått. Hvis dere kan så lite om hvordan pressen fungerer i frie, demokratiske land, foreslår jeg at dere kontakter samfunnsfagslæreren dere hadde på ungdomsskolen og ber om å få ta faget om igjen. Så står vi som lesere selvsagt fritt til å mene at vinklingen lett kunne vært annerledes. Men det er mest fordi vi har Blaa øyne.
×
×
 • Create New...