Jump to content

Bebe

Bruker
 • Posts

  1,417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by Bebe

 1. Han har vært styreleder i klubben. Det er kanskje diskvalifiserende. Uten at jeg kjenner han eller vet hva han står for, utover det.
 2. Dette er ikke Espen Moe sine utsagn, men utsagnene til Anders Bergh-Jacobsen som er styreleder i AS-et. Det er en vesensforskjell. Hans rolle er å snakke på vegne av aksjonærene, ikke noe annet.
 3. At en avis ønsker å få leserne til å faktisk klikke inn på sakene og lese dem, burde ikke overraske noen. Det er faktisk det de lever av. At en artikkel kunne hatt flere vinklinger, burde heller ikke overraske noen.
 4. Selvsagt er det en forskjell. Men det er faktisk opp til redaksjonen å velge vinklingen. Og den velges ofte ut fra hva man tror får flest lesere til å gå inn på saken. Kanskje har Budstikka tall som viser at flere leser Stabæk-saker som er negativt vinklet? Og at lokalpatriotismen står sterkere i Bergen og Drammen/Mjøndalen.
 5. Heldigvis er Budstikka en avis som redigeres etter Vær Varsom Plakaten og følger vanlig presseetikk. Budstikkas redaksjonelle innhold skal selvsagt ikke påvirkes av sponsoravtaler kommersiell avdeling i avisen har inngått. Hvis dere kan så lite om hvordan pressen fungerer i frie, demokratiske land, foreslår jeg at dere kontakter samfunnsfagslæreren dere hadde på ungdomsskolen og ber om å få ta faget om igjen. Så står vi som lesere selvsagt fritt til å mene at vinklingen lett kunne vært annerledes. Men det er mest fordi vi har Blaa øyne.
 6. Pyrodiskusjonen tas opp i Dagsnytt 18 på NRK nå i kveld.
 7. Odd: Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du kjører på med mer av denne stråmannsaegumentasjonen. Jeg har ingen problemer med at du var imot boikott. Mitt innlegg var ikke engang rettet til deg. Jeg har ikke hevdet at boikott løser alt i Qatar eller andre land som mangler demokrati, pressefrihet og respekt for menneskerettigheter. Det eneste du vet om mitt forhold til denne diskusjonen er at jeg: 1) Var for boikott da jeg som medlem av klubben stemte ved det ekstraordinære årsmøtet 2) At jeg ønsker å få vite hva styret i klubben tenker nå, sett i lys av de siste dagers hendelser. 3) At jeg har såpass engasjement for denne klubben at jeg skriver her på forumet og er på nesten alt av hjemme- og bortekamper. Jeg synes derfor du burde slutte med denne mistenkeliggjøringen av folk som tilfeldigvis ikke støtte samme virkemiddelbruk som deg. Det er kun en avsporing.
 8. At jeg ønsker å vite hva styret i Stabæk og NFF tenker etter at journalister på jobb ble pågrepet i Qatar, må på ingen måte tolkes som at jeg tror de nevnte mener det er helt fint i landet. En slikt påstand/spørsmål fra deg, fremstår som stråmannsargumentasjon. At forholdene for fremmedarbeiderne i Qatar, ifølge Amnesty, allerede er blitt forverret, er grusomt. Personlig er jeg ikke overrasket, men jeg trodde Qatar ville drøye til etter at arrangementet var avviklet. Uansett ser jeg ikke de nye opplysningene fra Amnesty og ILO som et tegn på at boikott ville vært feil. Snarere tvert i mot.
 9. Nei. Som jeg skrev: jeg ønsker å vite hva de tenker nå.
 10. Jeg ser virkelig ikke at dette er et enten eller. Jeg klarer fint å reise til Tromsø til helgen for å støtte laget, selv om jeg ønsker at de tillitsvalgte i Stabæk skal gå litt i seg selv. Jeg savner i likhet med flere opplysninger om hva som skjedde med den etiske komiteen som skulle opprettes.
 11. Jeg lurer på hva styret i Stabæk fotball og NFF nå synes om at man ikke vedtok boikott av fotball-VM: https://www.nrk.no/urix/nrk-journalister-loslatt-etter-a-ha-vaert-arrestert-i-qatar-1.15742217
 12. At gutta trenger ferie/fridager som resten av oss, burde ikke være så vanskelig å forstå. De har hatt to merkelige sesonger og så vidt jeg vet har det vært svært lite ferie de siste årene. Jeg gleder meg til å se spillerne med spilleglede og ladete batterier mot Brann neste helg.
 13. Nei. Kjønø var på stadion. Du tar feil. Jeg har vært der og sett det med egne øyne. Og jeg er ikke blind.
 14. Nei. Den er til Kasper Pedersen. Beklager hvis ikke det var tydelig nok.
 15. Hmm. Han er her. Dvs på sidelinjen…
 16. Hvordan synes du selv det gikk?
 17. Vi takker bare for at det ikke er så kaldt i dag😉.
 18. Jeg vet selvsagt det. Men FranckTheBank har aldri innrømmet det.
 19. Hvordan fikk du rett i 2012? Du joinet forumet i 2018…
 20. My bad. Hadde lest alt, men stokket kortene. Uansett blir det med Nadderud stemt over i MIK om bare noen uker. Deretter skal det opp i kommunestyret. Så avgjørelsen faller før sesongslutt om alt går etter planen.
 21. Det er Luc som ikke har bestemt seg. Ikke klubben.
 22. So? Geirti skrev at han var av de uaktuelle til kampen uansett.
 23. Noen som vet hva NFFs opprinnelige opplegg for trekningen var, eller er bare nedenstående svar på hvorfor trekningen av 3. runde ble utsatt til torsdag ren og skjær løgn? «Vi har jobbet med løsning for trekning sammen med våre partnere, men beklageligvis viste det seg at valgt løsning ikke var mulig å realisere inneværende uke».
×
×
 • Create New...