Gå til innhold

Bebe

Bruker
  • Innholdsteller

    1 508
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

Alt skrevet av Bebe

  1. Kommer inn for Piggy som drar til Start, etter hva jeg har skjønt.
  2. Riktig! Formelt starter han 1. april, men ettersom det er en helligdag begynner han først 2. april.
  3. Skadet. Muligens klar til seriestart.
  4. Eilertsen er beryktet klimaskeptiker. Men innlegget hans var overraskende positivt.
  5. Direkte fra galleriet i Bærum Rådhus.
  6. Vi er kun tre supportere som har møtt opp i rådhuset så langt. Men det er en liten delegasjon fra klubbstyret, as-styret og noen ansatte i klubben her i tillegg. Vi skulle gjerne sett flere Blaa her.
  7. Er det noen som vet NÅR i løpet av morgendagens kommunestyremøte at stadion er på agendaen. Vi er en gruppe Blaa supportere 💙 som har tenkt til å møte opp i rådhuset for å få med oss avstemningen (og forhåpentligvis få mulighet til å hedre de som sørger for resultatet vi lengter etter).
  8. Det er rett og slett ingen vits. Kommentatoren bruker ikke navn på noen av Stabæks spillere. Nevner kun Vikings spillere.
  9. Stabæk fotball har per i dag en styreleder som er for VAR. Bare av den grunn er det viktig at vi som supportere (og medlemmer av Stabæk) møter på årsmøtet for å stemme frem Posses forslag. Vi har dessverre erfaring med at klubbstyret har tatt seg friheter på fotballtinget, selv etter tydelige signaler fra oss medlemmer (Qatar). Derfor er det viktig at vi binder vår klubb til å tale medlemmenes sak, og ikke ledernes sak, når VAR i fremtiden skal diskuteres blant de «høye herrer».
  10. Velkommen, Brage. Den utviklingen du viste under treningsleiren i Spania bar bud om noe stort. Er ikke overrasket over at du fikk kontrakt. Gleder meg til fortsettelsen.
  11. Vi er en gjeng på seks supportere som også var på samme fly. Vi har på ingen måte samme oppfatning som deg. Snarere så vi at flere nye/prøvespillere ble ivaretatt av mer rutinerte. Vi oppfattet at det bar god stemning og da vi ventet på bagasjen sto spillerne i store klynger. Med tanke på at dette var grytidlig på morgenen må det være greit at enkelte velger å sitte for seg selv.
  12. Det besluttet i etterkant (på nyåret) hva pengene går til. Er altså for tidlig å gi svar på hva årets inntekter blir øremerket til.
  13. Det finnes det ingen løsning for. Fyrverkeri må, i henhold til loven, selges over disk.
  14. Hold kjeft for en gangs skyld! Ingen ekte Stabæk-supportere ønsker Fagermo eller Rekdal.
  15. Du mener at han er omtrent som deg? I beg to differ.
  16. Du kan fint få sykepenger gjennom Nav og fortsatt beholde alt du får av andre inntekter. Det er folk på sosialtrygd som blir utsatt for det du beskriver. Det er noe helt annet enn sykepenger.
  17. Mush roste supporterne i intervjuet på TV 2 rett etter kampslutt. Trakk frem av supporterne sto igjen en time etter kampslutt etter tapet mot Aalesund (selv om han rotet litt og trodde det var borte mot Viking).
  18. Litt kjipt å se denne kampen fra sykesengen. Men ville vært mye verre om vi tapte💙.
×
×
  • Opprett ny...