Jump to content

Schnellfahrer

Bruker
 • Posts

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Schnellfahrer last won the day on November 5 2013

Schnellfahrer had the most liked content!

Reputation

203

About Schnellfahrer

 • Birthday 01/01/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

762 profile views
 1. Hvorfor tar ikke Haugen eller Tomas den? Uforståelig.
 2. Hvis dette stemmer bør han være ferdig i klubben.
 3. Sliter mer å tro noe annet enn at dette betyr at Bohinen er på vei ut. Hvis ikke er det en merkelig overgang.
 4. Jeg tror Ace mener, i likhet med de fleste andre på forumet, at vi er dritt lei hakkingen på Kinoshita. Du skriver at denne kampen var "spesielt skuffende av Kinoshita", noe som er en ganske utrolig take away fra dagens kamp. Det holder nå. For egen del er jeg mest skuffet over mangelen på bevegelser offensivt. I dag sto det helt stille.
 5. Da hadde det vært mål. Bedre å rette kritikken dit den skal (Skytte).
 6. For et absurd innlegg. Om noe, så har vi hatt utur med resultatene etter sommerpausen. Kall det gjerne udyktighet når det skjer flere ganger, men dette var rar lesing. Du mener vi har spilt nitrist og bedritent etter Bergs ankomst; var det bedre før sommeren mener du?
 7. Fra juletrær og supportereffekter over til noe viktigere: Blir det noe samlingspunkt før kamp i Bergen? Var det greit på Metz/Felix?
 8. Suverent! Har dere erfaring med Fotballpuben? Tenker bare umiddelbart at det ikke er så populært med tanke på at det er Bataljonens sted (pleier ikke å se mange bortesupportere der). Kanskje en av stedene nede ved Bryggen (Metz, Felix, Zachen etc.) er bedre egnet?
 9. Pub i Voss tror jeg Ser at dette kan være mer praktisk mtp. bussparkering, men er det utelukket å få det til et sted i Bergen? Det blir nok stor tilslutning av studenter som det kan være interessant for.
 10. Har man noen tanker om oppvarmingssted før kampen? Mvh. Bergensstudent
 11. Vi skal låne en 35 år gammel fyr med skadeproblemer ut sesongen. Hva tror du selv? Det er klart Sayouba duger. Han er i utvikling (og har vært det en stund), men har jo også en del fantastiske redninger når det trengs. Slik du beskriver han går tankene mine til Jan Kjell Larsen som vi hadde for 5 år siden. Og Mande er langt bedre enn det. Etter min mening har Sayouba stagnert kraftig. Greit at han har en og annen fin redning, men det skjer ikke oftere enn hva man kan forvente på dette nivået. Et annet stort aber ved Sayouba er hvor håpløs han er med beina. Ikke akkurat gunstig for et lag som ønsker å være spillende. Nei, jeg støtter selvsagt Sayouba så lenge han er i klubben, men jeg håper inderlig at vi har ambisjoner om å forsterke keeperplassen fremover.
 12. Håper for all del han ikke blir stående "bak Sayouba". Greit nok at det er fint å satse på unge, egne spillere fremfor leiesoldater, men vår nåværende førstekeeper evner jo ikke å gå to kamper uten å gjøre en kjempetabbe som koster oss baklengsmål - senest mot Haugesund. Jeg mener tiden er ovemoden for et keeperbytte, både nå og før neste sesong.
×
×
 • Create New...