Gå til innhold

Schnellfahrer

Bruker
  • Innholdsteller

    312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Schnellfahrer vant dagen sist 5. November 2013

Schnellfahrer hadde mest likt innhold!

Omdømme

237

Om Schnellfahrer

  • Bursdag 01. jan. 1992

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

968 profilvisninger
  1. Har rotet meg inn på Qatar - Saudi-Arabia i Champions League og la merke til denne fra PSG-fansen som jeg er usikker på om jeg har hørt før på norske tribuner (?). Kunne den ha vært et objekt for en lang busstur til Haugesund?
  2. Ærlig forsøk på å nå ballen vel. Logikken er vanskelig å forstå, men det er en gang sånn reglene er.
  3. De egenutviklede gutta våre tar ikke akkurat vare på sjansen sin så langt dessverre.
  4. Stabækhymnen før kamp, Så Stolt ved innmarsj andre omgang? Må ha en sang med litt trøkk da. Også må På Nadderud På Søndag tilbake, gjerne De Blaa Står På også. Disco Demolition og Rune Rudberg må så langt bort som overhodet mulig.
  5. Hvis dette stemmer bør han være ferdig i klubben.
  6. Sliter mer å tro noe annet enn at dette betyr at Bohinen er på vei ut. Hvis ikke er det en merkelig overgang.
  7. Jeg tror Ace mener, i likhet med de fleste andre på forumet, at vi er dritt lei hakkingen på Kinoshita. Du skriver at denne kampen var "spesielt skuffende av Kinoshita", noe som er en ganske utrolig take away fra dagens kamp. Det holder nå. For egen del er jeg mest skuffet over mangelen på bevegelser offensivt. I dag sto det helt stille.
  8. Da hadde det vært mål. Bedre å rette kritikken dit den skal (Skytte).
  9. For et absurd innlegg. Om noe, så har vi hatt utur med resultatene etter sommerpausen. Kall det gjerne udyktighet når det skjer flere ganger, men dette var rar lesing. Du mener vi har spilt nitrist og bedritent etter Bergs ankomst; var det bedre før sommeren mener du?
  10. Fra juletrær og supportereffekter over til noe viktigere: Blir det noe samlingspunkt før kamp i Bergen? Var det greit på Metz/Felix?
  11. Suverent! Har dere erfaring med Fotballpuben? Tenker bare umiddelbart at det ikke er så populært med tanke på at det er Bataljonens sted (pleier ikke å se mange bortesupportere der). Kanskje en av stedene nede ved Bryggen (Metz, Felix, Zachen etc.) er bedre egnet?
×
×
  • Opprett ny...