Jump to content

Daigo nr 10

Styret
 • Content Count

  1,021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Daigo nr 10 last won the day on November 8 2019

Daigo nr 10 had the most liked content!

Community Reputation

940

About Daigo nr 10

 • Rank
  Sjefen
 • Birthday 01/04/1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk & Real Madrid

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. Takk for igår ! Om noen sitter på video fra feltet igår vil jeg gjerne ha de klippene! Send meg en melding❤❤
 2. Heisann. Meg igjen.. Ville bare si at vi bare har 15 plasser igjen mot Lillestrøm. Vi har ikke anledning til og etterbestille flere busser så ikke vent lenger a. Meld dere på! Klubben sender 2 fulle busser de også. 5 fulle blå busser retning LSK imorgen?
 3. https://www.ticketmaster.no/event/592599?CL_ORIGIN=ORIGIN2 Billett link!
 4. Buss 2 er nå helt full.. Det betyr at vi må fylle enda 1! Buss 3 er nå åpen for påmelding! ? Kjør folket !???
 5. 9 plasser igjen før bussene er fulle!
 6. Har du en venn eller to som vil være med på kamp men som ikke er medlem? Vi åpner opp for at 20 stk som ikke er medlem kan bli med på bussturen til LSK. Prisen er 200,- Påmelding skjer etter at beløpet er vippset til Stabæk Support og det gis beskjed til meg eller en i styret? Sammen skal vi knuse Kanari!
 7. Buss to er nå åpen for påmelding! KJØR
 8. Fantastisk stemning vi har hatt på turen i Trondheim denne helgen. Nå retter vi nesa mot Lillestrøm og skal gjøre alt for og hjelpe lillestrøm nærmere nedrykk streken. Meld dere på! Vi trenger alle med ???
 9. Kult! Send meg gjerne en melding på turtlf?
 10. Halv-full buss allerede nå! Kan vi klare å knuse antallet vi hadde i bussene som vi sendte ifjor? Få med venner og bekjente! Vi skal knuse noen kyllinger!
 11. Det blir opprettet en WhatsApp gruppe for alle reisende, om du skal på tur på egenhånd kan du ta kontakt med meg om du vil være med i gruppen.
 12. Hotellet begynner å og gå tom for rom etter stor etterspørsel de siste dagene, vi har mange rom på hotellet nå så om noen etternølere vil med så bes dere bestemme dere asap!
 13. Avreise: 10. november, kl. 16:55 Avspark: 10. november, kl. 18:00 Pris: kr 100 Vi reiser mot Lillestrøm for og knuse kanari ! Meld dere på i god tid så ordner vi flere busser! Påmelding finner du her!
×
×
 • Create New...