Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

kkh94 last won the day on November 7 2020

kkh94 had the most liked content!

Reputation

7,929

About kkh94

 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,759 profile views
 1. Jeg sliter generelt litt med å forstå hvordan midtbanen er tiltenkt å fungere i år. Vi har tre ganske like typer i Lucca, Krogstad og Edwards - ro på ballen, men dårlig med tempo. Lite komplementære ferdigheter.
 2. Jepp. Siden den gang er det lengste vi har nådd kvartfinale i 2017
 3. Edwards og Lucca kommer til å bli så slaktet i Eliteserien. Tror alltid de har kjempegod tid. Men de veier opp litt med noen geniale pasninger i perioder. Bakenga og Høgh kan bli en dødelig duo.
 4. Power rankings har veldig lite med tabelltips å gjøre. Konseptet er lånt fra amerikansk idrett.
 5. Det vi driver med er ikke en bærekraftig økonomisk modell. Det er jakt på raske penger.
 6. ...og Stabæk-Haugesund i runde 3. Men så lenge "TV-kamp" betyr TV 2 Sport-kanalene, synes jeg ikke helt det kvalifiserer.
 7. Kunne blitt sluppet i vinter for min del. Temposvak, ikke veldig imponerende med ball, og masse hodemist. Få ham bort.
 8. Fantastisk, har vi brukt en hel side på å krangle over hvilken posisjon en Brann-spiller innehar? For øvrig enig med Ringo...
 9. Min store VAR-bekymring er at man skal ta inspirasjon fra landet som har mestret VAR aller dårligst: England. NFF er like anglofile som de nordmennene som aldri har satt sine bein på en norsk stadion, men trofast sitter med Liverpool- og ManUtd-drakt på pub hver helg. Bare å glede seg til mål blir annullert for en offside på to millimeter, istedenfor at man praktiserer sunn fornuft.
 10. Sandberg - forsvinner nok ut, og da må vi ha ny keeper. Ulla er ikke klar for å være førstekeeper på ES-nivå. Vogt - kan nok bli fornyet. Wernersson - vil tro han forsvinner. Vold - aner ikke. Dia - håper denne blir fornyet, det er potensiale der. Azemi - takk får alt. Normann Hansen - håper på fornyelse. Kaied - liker fyren, men tror ikke det er vits å fornye denne. Mest behov for ny keeper, deretter nye angrepsspillere (som vanlig). Spennende å se om det hjelper å ha en kapasitet som Lars Bohinen på trenerplass.
 11. Samma hvor god eller dårlig jinxen var! Vi slipper å ha alt på linja hjemme mot Ready på søndag. Det kaller jeg luksus!
 12. Hahahaha, så deilig! Men til Francks forsvar, var han neppe alene om å avskrive dere i dag. 😉 Hilsen speakern
 13. 1-1-målet fortjener litt anerkjennelse. Kornelius gåll.mp4
×
×
 • Create New...