Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

kkh94 last won the day on November 7 2020

kkh94 had the most liked content!

Reputation

7,756

About kkh94

 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,137 profile views
 1. Jepp. Dommeren inspiserte og kom fram til at det ikke var fornuftig å spille ball der. Samtidig har dommere fått fryktelig mye pes for å utsette kamper pga. været tidligere.
 2. Dette var ordentlig stusselige greier. 75-80% ballinnehav, to-tre avslutninger på mål hele kampen. Melbo spiller en god bortekamp, men vi gjør det veldig enkelt for dem.
 3. Årelating er et glimrende uttrykk. Litt og litt dårligere for hver sesong etter 2015, med kortvarige tegn til liv i 2017 og høsten 2019.
 4. Ja, hvor skal poengene komme fra? Vi har jo allerede nøyd oss med tap (Tromsø) og uavgjort (Mjøndalen) i to sekspoengskamper på Nadderud. Jeg ser ikke hvilke av disse kampene vi skal vinne, for å være ærlig.
 5. Det skjedde noe med meg under pandemien. Før planla jeg uka mi etter Stabæks terminliste. Flyttet mer enn gjerne på andre avtaler slik at jeg rakk å stille på kamp. Dro på borteturer jevnlig. Nå kom jeg på at jeg kanskje burde sette på denne kampen midtveis i andre omgang. Riktignok brukte jeg første på veien hjem fra jobb, men likevel. To minutter etter at jeg hadde satt på tok Viking ledelsen. Det har sikkert å gjøre med mangelen på muligheter til å se Stabæk live, eller andre utenomsportslige ting. Jeg merker at jeg bryr meg mindre om sport enn før, generelt. Men faktum er at vi er en klubb man skal være veldig dypt fortapt i for å engasjere seg i om dagen. En ting er at spillet er ræva. Vi kommer til å ende bak Brann, selv om de til sider har sett ut som et kokainrusa 4. divisjonslag. Og jeg vet neimen ikke om det er Kjønø sin feil. Vi har en stall som har blitt systematisk nedbygd gjennom flere sesonger. Akademispillere blir solgt etter fem minutter. Det er en del av strategien, og det skaffer Stabæk penger. Det er bra. Men hvem erstattes de av? Nye akademispillere, som også forsvinner etter fem minutter. Eller noen som kommer inn utenfra og blir i en sesong eller to. Ingen kontinuitet i spillerstallen. Men hva er egentlig planen her? Bortsett fra "selg akademispillere for å tjene penger og håp på ny stadion"? Hva gjør vi med millionene fra Nusa, f. eks? Hva er strategien? Vi har gått fra en sportssjef som gikk for store, men kortvarige signeringer til en som liker...ekstremt middels og kortvarige signeringer. Hvor skal Stabæk være om fem år? Det er jo ikke rart hele Norge lo av det styrevedtaket om at vi skal ligge på øvre halvdel, for verken styret eller administrasjonen har gjort noe for å følge opp! Vi klarer ikke å "fylle" stadion når definisjonen er å samle et par tusen mennesker engang, for publikum ser både det håpløse spillet og den fullstendig manglende strategien. Neste år skal vi spille mot Bryne, Åsane, KFUM og Strømmen istedenfor Viking, Brann, Vålerenga og Lillestrøm. Det kan bli moro det, det er mange baner jeg aldri har vært på. Neste år skal jeg stille opp på kamp mye oftere enn i år. Men første bud, i min bok, er faktisk ikke å rykke opp. Første bud er å gi noen andre enn de mest oppslukte av oss en grunn til å bry seg om klubben igjen.
 6. Sto seg fint dette...heldig 2-2 mot 2. laget til en klubb som spiller to nivåer under oss.
 7. Fire TV-kamper de siste åtte: Brann, Molde og LSK på TV Norge, Sarpsborg på Eurosport Norge. https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien/2021/tv-kamper-eliteserien-runde-22-30/
 8. Se et Stabæk-lag som faktisk leverer i kveld! Stabæk 2-Skeid 2 på Tobbebanen kl 18.
 9. En smule overvurdert, men bedre enn det vi har i stallen nå...
 10. Får satse på at verden er relativt åpen igjen ved sesongslutt, for den botturen i år kan bli legendarisk.
 11. Rosenborg og Brann har alltid 16. mai hjemme fordi de er de eneste som konsekvent klarer å trekke fulle hus den dagen. Og verre er det ikke.
 12. Dette kan vel vanskelig ses på som noe annet enn et lite (veldig velbegrunnet) stikk mot klubben.
 13. https://www.fotball.no/turneringer/nm-kvinner/2020/cupfinalen-spilles-pa-ullevaal/ Og så hadde man ombestemt seg.
 14. Om 50 år kommer vi fortsatt til å være klubben uten historie og kultur. Mens LSK som på det tidspunktet har vært 20 år i 2. divisjon, og så rykket opp igjen pga. lokale pengesterke investerer i dem, kommer til å ha masse. Bare vent.
×
×
 • Create New...