Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

kkh94 last won the day on November 7 2020

kkh94 had the most liked content!

Reputation

8,073

About kkh94

 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

5,117 profile views
 1. Vi har i utgangspunktet et uhyre sterkt forsvar. Men det MÅ få lov til å puste noen ganger! Nok unnskyldninger med underlag osv, vi må tørre holde ballen i laget.
 2. Er dette jeg har vært redd for. Man lærer av de verste læremestrene i England, som med alt annet i norsk fotball.
 3. First Price VAR slår til. Men jeg tør påstå at hadde vi gitt LSK mer å bekymre seg for når vi først hadde ballen ville denne kampen sett annerledes ut. Gi oss eget spill. Vi forsvarer oss så jævlig bra, men når vi først får ballen gjør vi det enkelt for dem.
 4. Det er rett og slett vakkert å se forsvarsspillet vårt, se LSK lete i minutt etter minutt etter åpninger som ganske enkelt ikke finnes. Når det er sagt, skulle likt å se mer eget spill.
 5. Det eneste alternativet er at han tror han gir unggutta "tough love". Jeg er optimist, men hvis dette er holdningen i trenerteamet så får de det de fortjener.
 6. Vi er halvveis til den gjennomsnittlige summen som trengs for å overleve i Eliteserien. Og vi er i storform. Det er der jeg legger fokuset. Vi rykker ikke ned igjen, ihvertfall.
 7. Stemmer for baggerslag-tifo på Intility i høst. Ta med volleyballer.
 8. Alle lag sine fans tror de er Robin Hood-laget. Denne kampen er ikke skumlere enn noen andre av Stabæks eller Aalesunds kamper denne sesongen.
 9. Ett poeng. Fornøyd under omstendighetene, men dette her er andre eller tredje kamp der det andre laget skaper mer enn oss på hjemmebane. Andre lag klarer å spille fotball her. Vi slår langballer på Høgh i det uendelige. Og jeg gjentar poenget om at vi har en trener som har gått ut svært offentlig og klagd over banen vår. Kampledelse. Det er bra at vi får inn Hammy når Bakenga åpenbart sliter, men hvorfor er det eneste forsøket på å vri kampbildet underveis? Dømming. Det er frustrerende at vi i 2023 fortsatt er der at store spillere sliter med å få frispark når de helt åpenbart blir taklet. Ref. alle gangene denne sesongen der Høgh burde fått frispark. Dommeren i dag blåste for øvrig kampen halvt i hjel.
 10. Hvor mange frispark skal vi lage? Det her minner om Brann-kampen. Klarer vi ikke å spille på vår egen bane? Eneste forskjellen er at Sarpsborg ikke er så gode som Brann.
 11. Noe feil med kodinga her? Tenker på stadion.
 12. Dette er noe av det villeste! Og Isak Pettersson er ligaens beste keeper!
 13. kkh94

  Nadderud

  Hvorfor er Nadderud-gresset i så mye dårligere stand enn andre naturgressbaner i landet? Har vi egentlig fått noe godt svar på det?
 14. kkh94

  Nadderud

  Ja, det som skjer i Oslo nå er klin kokos.
×
×
 • Create New...