Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

kkh94 last won the day on November 7 2020

kkh94 had the most liked content!

Reputation

7,870

About kkh94

 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,516 profile views
 1. Godt oppsummert. Vi spiller vår beste omgang på Nadderud på lenge og burde ledet mer, men at vi slipper unna 2. uten baklengs er et mirakel.
 2. Jeg skal være ærlig, vi ser skikkelig ræva ut i alle ledd.
 3. Hele gjengen ut - eller risiker at ettermælet deres blir slutten på Stabæk som toppklubb.
 4. Jeg mister troen på Kjønø, jeg gjør det. Men skal han ut skal hele den jævla gjengen som gjør at vi allerede er på vår fjerde hovedtrener på fem sesonger følge etter ass. Denne klubben har råtna fra innsiden i flere år. Trener som ikke funker er et symptom på en mye verre sykdom som kommer til å ta livet av Stabæk som toppklubb.
 5. Dessverre et problem Stabæk har hatt i mange år. Men like frustrerende hver gang. Det er så frustrerende å se gang på gang at vi har ball, men hver gang vi har mulighet til å spille ballen opp i neste ledd bruker vi altfor lang tid og må spille tilbake til bakre firer og begynne på nytt. Det som eufemistisk kalles "roe ned".
 6. kkh94

  Nadderud

  Jeg ser Stabæk på Nadderud. Vår hjemmebane er ikke på Fornebu og bør aldri bli det igjen.
 7. Om vi vinner her, har vi faktisk en mulighet til å snike oss inn i firerbanden på topp. Da forutsatt at Rosenørn slår LSKKFK.
 8. "De store ligaene er bare aksjeselskap" En god del store tyske og spanske klubber som gjerne vil ha et ord med deg.
 9. 1. Start 2. Brann 3. Stabæk 4. Fredrikstad 5. Mjøndalen 6. Ranheim 7. Sogndal 8. Sandnes Ulf 9. KFUM Oslo 10. Bryne 11. Åsane 12. Raufoss 13. Kongsvinger 14. Grorud 15. Skeid 16. Stjørdals-Blink
 10. Et ganske ventet kampforløp, dessverre. Henger veldig godt med og er nesten jevne med VIF fram til 70-75. Så går vi tomme.
 11. Det er en ting de har gjort her som er veldig utspekulert: de begrenser seg til evaluering av sportslig ledelse, samt vanlig ledersvada. Strategi, driften av klubben for øvrig, og det langsiktige perspektivet, blir fullstendig ignorert. Jada, de skal komme tilbake til sånne ting som organisering mellom styrene. Men poenget her er: man har unngått å evaluere det vesentlige. Som er at dette var et nedrykk man har kunnet se i horisonten i flere år. Vi hadde mange muligheter til å snu trenden, men med unntak av kortvarige gjenopplivinger i 2017 og 2019 har pila pekt stabilt nedover for Stabæk uten at noen har virket interessert i å endre kurs. Dét skal verken Bjarmann eller Kjønø ha skylda for, for de var ikke med på mesteparten av nedturen!
 12. Hvis jeg mister jobben og leiligheten holder det ikke å si at jeg tenker over hva jeg har gjort hver uke. Det jeg leser er at vi har en ledelse og et styre som har hodet altfor langt opp i egen bak til at de kan forstå hva som egentlig er galt. De må tvinges ut.
 13. Jeg er ikke uenig, men jeg tenker at to folk som har vært med på å styre hele årelatingen gjennom seks år ikke er de beste til å se hva som skal til for å snu trenden.
 14. Styreleder Birger Grevstad i Brann har nettopp gått av. Han går av etter halvannet år med kaos, og en 2021-sesong som for all del ikke har vært bra nok, men som ender med et veldig uheldig kvaliktap. I Stabæk har vi to styreledere som begge har stått for en årelating av klubben i seks år siden medaljesesongen i 2015. Talent etter talent er solgt for store summer - det er gledelig. Har de pengene kommet klubben de forlater til gode? Tja. Med unntak av kortvarige oppturer i 2017 og 2019 har klubben gradvis beveget seg mot en sportslig avgrunn gjennom seks år. Så å si hele veien med Espen Moe og Anders Bergh-Jacobsen i førersetet. Strategien har vært fraværende, tilsynelatende sentrert rundt tanken om at alt blir så meget bedre så snart vi får ny stadion. Vi har hatt fem hovedtrenere, hver med en svært ulik tilnærming enn sin forgjenger. Engasjementet for klubben har falt fra bit for bit. Det er kanskje det mest skremmende for meg. Klart korona var en ekstra stor knekk, men trenden har vært nedadgående lenge. Som jeg har nevnt i en annen tråd ser jeg for meg ganske tomme tribuner på Nadderud neste sesong. Et tilskuersnitt under 1000 er langt fra utenkelig. Stabæk snakkes knapt om i kommunen, unntatt hos oss idioter som er alt for dypt inne i det til å slippe unna. Klubben ser i stor grad innover, ledere skiftes kun når eksterne begivenheter tvinger det fram, og man bommer grovt på slike ting som signering av ny sportssjef. De to styrelederne bør vurdere å følge eksempelet til sin kollega i Brann. Så får nye kluter se hvilke andre endringer vi trenger.
×
×
 • Create New...