Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

kkh94 last won the day on November 7 2020

kkh94 had the most liked content!

Reputation

7,908

About kkh94

 • Birthday 02/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Steinkast fra Nadderud stadion

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,634 profile views
 1. Min store VAR-bekymring er at man skal ta inspirasjon fra landet som har mestret VAR aller dårligst: England. NFF er like anglofile som de nordmennene som aldri har satt sine bein på en norsk stadion, men trofast sitter med Liverpool- og ManUtd-drakt på pub hver helg. Bare å glede seg til mål blir annullert for en offside på to millimeter, istedenfor at man praktiserer sunn fornuft.
 2. Sandberg - forsvinner nok ut, og da må vi ha ny keeper. Ulla er ikke klar for å være førstekeeper på ES-nivå. Vogt - kan nok bli fornyet. Wernersson - vil tro han forsvinner. Vold - aner ikke. Dia - håper denne blir fornyet, det er potensiale der. Azemi - takk får alt. Normann Hansen - håper på fornyelse. Kaied - liker fyren, men tror ikke det er vits å fornye denne. Mest behov for ny keeper, deretter nye angrepsspillere (som vanlig). Spennende å se om det hjelper å ha en kapasitet som Lars Bohinen på trenerplass.
 3. Samma hvor god eller dårlig jinxen var! Vi slipper å ha alt på linja hjemme mot Ready på søndag. Det kaller jeg luksus!
 4. Hahahaha, så deilig! Men til Francks forsvar, var han neppe alene om å avskrive dere i dag. 😉 Hilsen speakern
 5. 1-1-målet fortjener litt anerkjennelse. Kornelius gåll.mp4
 6. Tirsdag spiller Stabæk 2 sin viktigste kamp for året hjemme mot Grorud 2. Forklaringen er enkel: - Stabæk 2 ligger ett poeng foran Kjelsås 2. - Til helgen spilles samtlige kamper i avdelingen samtidig: søndag kl 14. - Det er samtidig med at Stabæk A spiller hjemme mot Ranheim. - Vi kan altså regne med at vi møter Oppsal borte på søndag med et rent juniorlag. - Samtidig møter Kjelsås 2 allerede nedrykksklare Grei. Skal vi sikre plassen i 3. div for andrelaget MÅ vi altså vinne mot Grorud 2. Grorud 2 er ferdigspilte for sesongen: de holder plassen med behagelig margin, men rykker heller ikke opp. I siste serierunde møter vi nedrykksklare Ready hjemme, så der er det gode muligheter for poeng. Taper vi eller spiller uavgjort mot Grorud 2, passeres vi trolig av Kjelsås 2 i neste runde. Vinner vi mot Grorud 2, kan plassen være mer eller mindre sikker. Det jeg prøver å si er: RYDD TIRSDAGSKVELDEN OG MØT OPP PÅ TOBBEBANEN!
 7. Curtis Edwards minner meg veldig mye om en stereotypisk 70-tallsspiller fra England. Og det er ikke med positivt fortegn.
 8. Godt oppsummert. Vi spiller vår beste omgang på Nadderud på lenge og burde ledet mer, men at vi slipper unna 2. uten baklengs er et mirakel.
 9. Jeg skal være ærlig, vi ser skikkelig ræva ut i alle ledd.
 10. Hele gjengen ut - eller risiker at ettermælet deres blir slutten på Stabæk som toppklubb.
 11. Dessverre et problem Stabæk har hatt i mange år. Men like frustrerende hver gang. Det er så frustrerende å se gang på gang at vi har ball, men hver gang vi har mulighet til å spille ballen opp i neste ledd bruker vi altfor lang tid og må spille tilbake til bakre firer og begynne på nytt. Det som eufemistisk kalles "roe ned".
 12. kkh94

  Nadderud

  Jeg ser Stabæk på Nadderud. Vår hjemmebane er ikke på Fornebu og bør aldri bli det igjen.
 13. Om vi vinner her, har vi faktisk en mulighet til å snike oss inn i firerbanden på topp. Da forutsatt at Rosenørn slår LSKKFK.
 14. "De store ligaene er bare aksjeselskap" En god del store tyske og spanske klubber som gjerne vil ha et ord med deg.
 15. 1. Start 2. Brann 3. Stabæk 4. Fredrikstad 5. Mjøndalen 6. Ranheim 7. Sogndal 8. Sandnes Ulf 9. KFUM Oslo 10. Bryne 11. Åsane 12. Raufoss 13. Kongsvinger 14. Grorud 15. Skeid 16. Stjørdals-Blink
×
×
 • Create New...