Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Posts posted by kkh94

 1. 53 minutter siden skrev kuk:

  Håpløs dømming får vi ikke gjort noe med. Men vi kan gjøre noe med oss selv og man bør ta lærdom fra kampen:

   

  • Flott første omgang. Bra trykk, store sjanser, men nok en gang: For dårlig i avslutningsøyeblikkene. Burde stått 3-0

  Men;

  • Hva er det som skjer i garderoben i pausen? Her gir vi fra oss kampen..

  Godt å ro dette i land..

  Godt oppsummert. Vi spiller vår beste omgang på Nadderud på lenge og burde ledet mer, men at vi slipper unna 2. uten baklengs er et mirakel.

 2. 18 timer siden skrev sexxes:

  Vanskelig å score når det er krav om minst 30 pasninger, samt at alle skal ha vært i kontakt med ballen minst to ganger før det kan avsluttes. 

  Dessverre et problem Stabæk har hatt i mange år. Men like frustrerende hver gang.

  Det er så frustrerende å se gang på gang at vi har ball, men hver gang vi har mulighet til å spille ballen opp i neste ledd bruker vi altfor lang tid og må spille tilbake til bakre firer og begynne på nytt. Det som eufemistisk kalles "roe ned".

 3. Hvis jeg mister jobben og leiligheten holder det ikke å si at jeg tenker over hva jeg har gjort hver uke. Det jeg leser er at vi har en ledelse og et styre som har hodet altfor langt opp i egen bak til at de kan forstå hva som egentlig er galt. De må tvinges ut.

 4. Akkurat nå skrev mbh:

  Det var mitt innlegg, kkh94. Vi har ikke drevet med klubbygging de siste årene, men årelating. Vi har en inkompetent ledelse og styrelse, som tror de har funnet en metode for å tjene penger på å selge egenutviklede spillere, samtidig som vi skal drive hønsegården med billig ræl som ingen andre vil ha. Jeg elsker Stabæk, men får kløe av medlemmene av den runkeringen som insisterer på at man skal ha troen på noe som beviselig er fullstendig ute og kjører. Regnearket til Odd er en kjip tradisjon i slutten av hver sesong. 

  Årelating er et glimrende uttrykk. Litt og litt dårligere for hver sesong etter 2015, med kortvarige tegn til liv i 2017 og høsten 2019.

 5. 7 timer siden skrev kkh94:

  Se et Stabæk-lag som faktisk leverer i kveld!

  Stabæk 2-Skeid 2 på Tobbebanen kl 18.

  Sto seg fint dette...heldig 2-2 mot 2. laget til en klubb som spiller to nivåer under oss.

×
×
 • Create New...