Jump to content

Berdiin

FairFans
 • Posts

  2,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Berdiin

 1. Treffer de egentlig ikke ballen ganske samtidig..? Muligens Finne en brøkdel tidligere, før Mande tar ballen (og deretter Finne).
 2. Info om henting av sesongkort fra Ellen:
 3. Det var vel BVH som er Bærums Verk Hauger idrettsforening, ble slått sammen ifjor. Bærums Verk er forøvrig moder klubben til MMS. Er det ikke det Helset som er moderklubben til Messi? Kom fra Helset til Stabæk men før det var han i Bærums verk. Som nå har byttet navn til Vestre Bærum IF samt at fotballen har blitt slått sammen med Lommedalen. Edit: Helset har altså byttet navn.
 4. www.atb.no/ Veldig mange muligheter. Det er heller ikke langt å gå fra Munkegata/sentrum til stasjonen.
 5. Det er vel felt R og S, hvis jeg ikke tar helt feil..? http://brann.keydev.no/sitefiles/1/2014Priskartlossalg.jpg
 6. Det ryktes at det etter noen få timer igår kveld var over 2500 som hadde lest artikkelen, så den når frem til en god del. 6000 nå. Er artikkelen(e) også blitt sendt til avisredaksjonene?
 7. Jeg kommer ikke inn på videoen lengre i det hele tatt jeg.
 8. Er det denne? http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/forstediv/--At-klubben-har-brAhodet-over-vannet_-brAer-nesten-helt-utrolig-399448_1.snd#.UmkIxpFRwjY
 9. http://www.csports.no/cmore/?progId=2450965
 10. Da er visst vi også i kategori rød, ifølge Espens innlegg på stabak.no. Stas. Den gamle moroa tar aldri slutt..
 11. Påtalenemda tar saken: http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10059070
 12. Er det VG øvre eller nedre som gjelder? Det står forskjellig her i tråden og i nyhetsbrevet..
 13. Jeg synes likevel ikke dette bør være utslagsgivende for våre resultater; det er langt viktigere å løpe riktig enn mest mulig. Var det Guus Hiddink som sa at målet er å løpe så lite som mulig? Det var selvsagt sagt for å illustrere et poeng, men det ligger noe i det. Økt kvalitet gir mindre behov for kvantitet. Sant sant. Jeg mener dog at er det er grep vi kunne tatt som ikke hadde kostet oss et øre så er det å være blant de best trente lagene. Kondis koster kun innsats og treningsvilje. I lys av at samspillet i laget fungerer såpass dårlig og troen på egne ferdigheter nå nok er ganske skrall synes jeg det er rart ikke Belsvik fokuserer mer (eventuelt fokuserte i forsesongen) på dette. Men nå har ikke jeg vært tilstede på noen treninger i år så skal ikke uttale meg for sterkt om treningsopplegget..
 14. Gutta må fylle 20 først. Joa, men nå tenkte jeg først og fremst kondisjonsmessig. Når det gjelder fysisk som i stor og sterk er jeg helt enig med deg. Ingen grunn til at en 20-åring ikke skal kunne løpe like mye som en 30-åring, heller motsatt.
 15. Eller er gutta bare dårlig trent? Deltidsspillerne i Asker fremstod i hvertfall som klart overlegne fysisk...
 16. Reagerte på det samme selv når jeg så det tidligere i dag, utrolig misvisende..
×
×
 • Create New...