Jump to content

panter

Bruker
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37

About panter

 • Rank
  Passerer 30 innlegg

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Der var vel i Nederland og Ødegård som scoret for Vitesse ogsom ble annullert pga VAR?
 2. Hanche er på tur med U21-landslaget så han spiller i alle fall ikke.
 3. Har hørt nevnt 3 mill ved opprykk. Ikke vært snakk om noen betingelser vedrørende spilletid for Dio.
 4. I følge Budstikka sier IAO at vi hadde hatt forsterkninger på plass hvis seriestarten hadde vært på søndag!
 5. Etter hva jeg skjønner var aldri Braathen et alternativ. Høiland var nesten i boks inntil Marcus Pedersen ble skadet, da vippet det over i Strømsgodsets favør. Hva vi til slutt kommer opp med vil vise om dette var synd eller ei ?
 6. Budstikka sender kampen, men det beste er å ta kaffe og kamp på Nadderud for de som er i nærheten
 7. Misforståelsen om B-lag kommer nok fra artikkelen om treningstider på hjemmesiden. Der står det IFK GØTEBORG b. B står nok for borte!
 8. Nå er det også planlagt et nytt asylmottak i Phillip Pedersens vei på Stabekk. Dette er et litt langt steinkast fra Frembanen som jeg har hørt rykter om at Stabæk skal ta over til breddesatsingen sin. Her kan vi virkelig lage et lokalt tiltak og så kan Asker kanskje fortsette det arbeidet de tidligere har gjort overfor beboerne på Hvalstad? Vi burde også kunne ha egne billetter på kampene som kan brukes til å aktivisere flyktninger, hvor mange kan få/trenger vet ikke jeg. Kanskje vi også kan ordne med transport, verter, lett bevertning etc for å gjøre det til en hyggelig opplevelse i hverd
 9. Etter hva jeg skjønner blir det ikke noe TA med dagens eiere, men hvis det plutselig skulle bli andre eiere vil det være veldig vanskelig å si nei til å spille der all den tid det er Stabæk som er årsaken til at stadion faktisk står der. Det er ikke rart om kommunen mener dette er en bedre løsning enn å oppgradere Nadderud og samtidig måtte bygge enda en friidrettsarena på Rud. Det blir spennende å se hvilken retning dette går i den nærmeste tiden!
 10. Med både Ville og Cole ute med tre gule neste kamp er det godt at Granli og Issah fikk litt kamptrening i dag.
 11. Håper det er brakka på Lerkendal @ringo refererer til og ikke våre brakker. Skullerud hadde passet perfekt til RBK
 12. Det er nå 210 ledige billetter til mandag. Det er også sendt ut mail til alle sesongkortinnehavere med spørsmål om klubben kan få lov til å selge billetter til plasser man vet ikke vil bli brukt. Bra tiltak som kan gi full stadion og kanskje også litt ekstra penger i kassen.
 13. Høgh skal vel tilbake til Danmark?
 14. Det er tre navn på min liste over klubber jeg ikke unner noe annet enn nedrykk; RBK, VIF og LSK (i uprioritert rekkefølge). Så lenge det ikke blir de Blaa på topp er det ett fett hvem av de andre som vinner. Jeg kan alltids håpe at et av de tre lagene erstatter STB på en av nedrykksplassene, har i alle fall fått styrket troen på at vi skal unngå en av de forsmedelige plassene i år etter å ha sett gårsdagens kamp. Imponert over gjennomføringen, spesielt i 1. omgang.
×
×
 • Create New...