Jump to content

OEO

Bruker
 • Posts

  718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OEO last won the day on May 22 2012

OEO had the most liked content!

Reputation

72

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. Hva skjedde egentlig med det gamle gresset?
 2. Alle journalister bruker det at Eide har innrømmet at han opptrådte upassende som bevis for at de har rett. Det er ingen som nevner at dette var innrømmelser en presset trener kom med i håp om å legge saken død. En annen sak er et det er mye mellom hva en mener er upassende til trakassering.
 3. Stabæk var (og er) i en situasjon hvor de trengte mest mulig penger inn i kassa. Hvis det gav mest mulig penger å selge Veigar og Stengel til VIF, så er det vel fult lovlig. Siden vi kom best mulig økonomisk ut av det. Det eneste som er vesentlig er om opsjonen på Stengel var verdt 4 mill. Det er det de må finne ut av ikke hva RBK har tilbudt for Veigar.
 4. Tv2 gir seg ikke. På sporten i kveld hadde de klippet sammen gamle utalelser rundt overgangen til VIF som "bevis" for at Veigar var verdt mye mer enn 1mill. Det som var komisk var at det var klipp fra Daniel, Jønsson og Martin. De to første vil vel alltid omtale Veigar som en klassespiller og Martin hadde akkurat kjøpt Veigar. Det det skulle bare mangle at han omtalte sitt nyeste kjøp som et godt kjøp.
 5. Hvis jeg noen gang blir tiltalt for noe, så håper jeg Morten Stene blir aktor. Han virker ikke akkurat forberedt. Eller så kanskje han fremstår som en klovn fordi saken raser som et korthus. Uansett jeg er lei av å lese om Veigar som feit, dårlig, gammel fiasko.
 6. Jeg synes at det er vesentlig større skandale at "noen" i NFF lekker til media for å avgjøre et valg til sin favør. Men TV2 tør vel ikke å gå etter kilden sin fordi da blir ikke de ringt til neste gang det er valg i NFF, og "noen" trenger å fjerne motkanditaten. Btw så er det også et tap for NFF at Loe ble slaktet. Har sagt det før, det er rart hvordan en organisasjon som NFF som fronter fair play, sunne holdninger og glade barn drives av en gjeng med maktsyke idioter. Det amerikanske presidentvalget er ingenting i forhold.
 7. Mtp at det iht artikkelen ble avslått fordi det er forbudt å gi lån/garantier til driften av klubber, så synes jeg idrettsrådet gjorde en grei jobb. Er mer skeptisk til en klubbledelse som baserer sin finansieringsløsning på noe som ikke er lov.
 8. Tror ikke Frode Olsen spiller........ Ellers så er jeg spent på hvilket lag VPG spiller på. På topp er vel Nanneskog selvskreven, kunne ha tenkt meg Finstad og Eller Kjell Roar som makker.
 9. Om Belsvik skal få sparken eller ikke skal ikke jeg uttale meg om, men hva er alternativet? Det er lett å rope på ny trener, ny spiss, ny stadion men det koster penger. Er det noe vi ikke har så er det kæsj. Hadde vi hatt 12 fantasilioner, så hadde vel både laget og trenerstaben sett anderledes ut. Men intil det skjer så får vi støtte det laget (og staben) vi har.
 10. Det her er ikke etterpåklokskap. Det var jo mye bråk om dette i forkant. Stod mye om det i alle aviser , dette forumet og ss.no.
 11. Var det ikke bare å tinglyse avtalen. Slik at evt ny eier måtte ta oss med på kjøpet? Hvorfor ble aldri leieavtalen tinglyst? Da kunne vi ha spilt i TA til gammel pris.
 12. Konge kommentar! Har egentlig ikke noe fornuftig å melde bare ville ha denne på topp, siden jeg er så enig i topic'en. Han har jobben til Loe!
 13. Ser ikke for meg at Litj Ivers står igjen etter trening og raker banen.
 14. Tror ikke man skal bli overrasket eller såret over at vi blir tippet på nedrykksplass. Lite penger, uerfaren trener, uerfarne spillere ikke akkurat noe som gir oss høye odds i nedrykkstippingen. Tror det er helt greit, det er alltid en underdog som overasker hver sesong, og i år er det oss.
×
×
 • Create New...