Gå til innhold

jrfan

Bruker
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Segers er en av de beste stopperne i norge. Ser egentlig bare Stadsgaard som er bedre. Ingen i norge (for Stabækpris) kan erstatte han.. Jeg håper også at han blir, men Segers er vel strengt talt den i den antatte førsteelleveren vår jeg blir minst stressa av å miste. Jeg vil ikke miste ham, men hvis vi som en klubb med svært anstrengt økonomi kan få litt cash for han (pluss slippe å lønne ham), tror jeg vi skal klare å gå videre post-segerstrøm. Scenario: vi sparer en del penger i lønn, og får inn en del i overgangssum, dette kan brukes på å få inn en (kanskje) enda bedre nysignering på backplass. Høiland blir stopper ved siden av en up-and-coming star i Rogne (som kanskje endelig får ut fingern og skriver under når han ser at en av de argeste konkurrentene om stopperplassene forsvinner). På høyrebacken har vi MMS, på venstre en ny fyr. Da har vi Stenvoll, IAO og Gromstad som back up, og i.o.m at MMS, JIH, og Stenvoll kan brukes flere steder har vi grei back up (i tillegg kan vår nye midtbanemann Vegar steppe ned i forsvarsrekka, skulle det trenges.) I.o.m. at IAO (desverre) er mye skada og har snakket om å legge opp, synes jeg personlig at vi like gjerne kan ta opp Remman i A-stallen (Remman inn IAO ut ville spart oss for store summer i lønn). Okey, det ble litt rotete, men summa summarum har vi, i mine øyne, ganske grei dekning i forsvaret, og et (litt rikere) Stabæk uten Segerstrøm skal vi klare. JIH viste i flere matcher at han er en spillende stopper i tillegg til en spillende back. MMS må opp på 2008 nivået for å forsvare plass - men hvis han kommer opp dit vil MMS og JIH være gode alternativer. TRs avgjørelse får vi avvente. Remman opp i stallen må jo uansett være fornuftig. 19 år og med 40 kamper i annen divisjon som midtstopper og back. Han har hatt en stigning hvert år både teknisk, spillerforståelse og fart. Han tar nivået i løpet av 2010 bare han få sjansen. En sulten spiller vil jo bidra til skjerping blant de gamle slue blå?
  2. Det er litt rart at Stabæk prøver ut midtstoppere i alderen 19 år? Gromstad er ett år eldre og har potensiale, Remman er 19 og har potensiale - begge har spillerstilen inne og har fungert godt i par med JIH og PS og TR. Her bør det vel tilrettelegges for utvikling av de som over tid har vist kvalitet og lojalitet. Lei ut Remman til Addeccoklubb (hva med Moss ; )) og bygg videre. TMG må sakte gis mer spilletid i eliteserien neste år for å la han ta steget fullt ut. Tippeligaen 2011 har begge to innen rekkevidde.
  3. Takk, takk, takk! Dette var ordentlig kvalitetsvideoer! Hyggelig å se at noen gidder å ta seg tid til å lage slike oppsumeringsvideoer. Setter stooor pris på det! Få dette lagt ut på Stabak.no - her er det så mye bra og fine ting som Stabækfans bør få se - istedenfor artikler om at b-spillere slutter i Viking. Bravo alle sammen - å bli årets spiller på Norges beste juniorlag må henge høyt Theodor!.
  4. Tom Schelvan ble behørig tipsa om Thioune og var ikke interessert. Det er neppe på skrytelista hans nå. Uansett er vel dette et glimrende eksempel på at det finnes gull nedover i divisjonene også. Det er i hvert fall et strålende eksempel på at det kan finnes spillere i Adecco som er langt bedre enn våre egne staute og fremadstormende juniorer. Selv om det selvsagt er de vi skal satse på. Men det er ikke meg imot om vi finner en ny stjerne eller to, som kan være med på å prege laget et par sesonger framover, selv om han ikke nødvendigvis kommer fra egen juniorstall. Det er vel ikke de som kommer fra egen juniorstall som har størst stjernestatus i Stabæk og som har floppet? At det finnes svært gode spillere i Addecco er også helt klart. "Kameraten" til Hoås var omtalt som Norges beste 19 åring når han spilte for Odd.....talentene og potensialet er stort hos mange - problemet er om spillerne passer inn i spillerstil og får sjensen. Thioune passet inn i et system, passet inn i et miljø og passet inn i et lag hvor mye/mange har fått det til å stemme samtidig. Husk vår egen Alanzinho.......det var ikke alle som forstod hvor god han kunne bli, og heller ikke hvor dårlig han fungerer nå!
  5. Maktkamp stopper Fredscup I dag står det at turen kanskje blir våren 2010 - spørsmålet er om det blir aldersbegrensning. Uten, Mix, Ager, Theodor R, Thomas R, Isak og Christoffer Jensen (alle fra første elveren) blir vel laget noe rustent og redusert?
  6. Enig! Også med ønskelisten... Men jeg tror Aase enda må bruke ihvertfall en sesong til, han er jo tross alt bare 18, samme for skjelvik. Så dersom man f. eks. får Ertsås Billig, og da mener jeg både sign-on-fee, lønn og evt. andre kostnader, tror jeg han ville bli en fin tilvekst for laget, i tillegg til de de nevner over. Men dersom eks. Ertsås går på bekostning av dette er jeg helt enig med deg... Offensivt var Aase klar - men ble skadet. Jørgen er superinnbytter - trenger ett år til for å bli stabil. Bege vil blomstre.............. På forsvarssiden trengs det vel back-up for MMS, Tom, IAO. Hadde det ikke vært en ide og utnytte de talentene som Stabæk har brakt frem via juniorlaget som har spilt nærmere 40 2. div kamper som 19 åringer? Sats på spillere som kan spillestilen og som alltid blør for drakta! Kom igjen Theo!!!!
  7. Spillerutvikling er vel en funksjon av egenutvikling og samspill - det er jo derfor viktig at motstanderne er gode og at man spiller på et lag som spiller avgjørende kamper. Det er viktig at laget spiller om øverste plassering i interkrets, i NM, i JET (som Stabæk aldri har prioritert) og i 2. divisjon. Det kan hende at det nettopp er viljen til å vinne noe som gjør at det skapes gode juniorspillere i Stabæk.......sånn er det i alle fall i andre klubber! Synd med Sør-Afrika - hadde vært spennende å se om laget i en internasjonal sammenheng er gode - med 7-8 landslagsspillere på banen burde de jo være det?
  8. Vet ikke hva du regner som god fartstid, men Theo har i hvert fall ikke spilt i Stabæk hele livet sitt. Han startet i Hosle IL, og uten at jeg vet noe sikkert, så vil jeg tippe at han gikk over til Stabæk i en alder av 14-15 år. Men fem år er jo god fartstid det. Theo kom fra Hosle som 13 åring for å spille fotball! Han er den eneste av 90 årgangen (91) som har mer enn 5 år i klubben. Han er for øvrig Norgesmester i bandy med ØB Hosle som 16 åring. Eneste aktive spiller som er Norgesmester i fotball og bandy i Norge.
×
×
  • Opprett ny...