Jump to content

gufa

Bruker
 • Posts

  1,612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

gufa last won the day on June 26 2015

gufa had the most liked content!

Reputation

550

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. For et tullete poeng. Det er helt innenfor lovens rammer å si at terroristen fra Utøya er en hederskar, men jeg ville satt pris på om ingen lager store bannere av han på feltet. Helt innenfor lovens rammer, synes du vi skal akseptere det? Vi så akkurat på TV2 hva dette ga oss. I stedet for mulig positiv omtale og diskusjon om Stabæk kan komme tilbake og ta gullet fant TV2 en mulighet til å kjøre denne vinklingen i stedet. Hurra. Håper dere er stolte for å bruke ytringsfriheten.
 2. "Det var han som begynte" fungerte ikke da du var liten, og fungerer ikke nå.
 3. Viktig presisering: Fra jeg postet den første linken har TV2 endret tittel fra at Fagermo trengte politibeskyttelse til at stabækfans skjelte han ut. Det er en ikke helt uviktig forskjell. Når det er sagt har greatone og belgiskblaa gode poenger i at slik oppførsel inviterer til negativ omtale. Å gi ut sånne invitasjoner er ikke alltid like lurt.
 4. Jeg må innrømme at jeg fortsatt ikke klarer å se dette på videobildene. Å kalle det en dommerskandale er drøyt.
 5. Pinlig. http://www.tv2.no/v/954821/
 6. En veldig ung, meget god stopper som spiller på et av de fattigste lagene. You do the math Vel. De endte med å hente en gammel, middels spiller fra et lag med presumptivt mer ressurser. Jeg synes Næss har vært bra i år, og langt bedre enn forventet. Derfra til at han er en opplagt kandidat for Rosenborg er det fortsatt et stykke.
 7. Hvor realistisk var det at Næss var i "faresonen"? Rosenborg ble observert på Nadderud da vi spilte mot Glimt mens de forhandlet om Sané. That's it.
 8. Er det noen ekstra penger i potten til de lagene som spiller TV-kamper?
 9. Noen tall fra VG: Posession: 41 - 59 Cornere: 7 -8 Avslutninger: 16- 10 Frispark for: 3 -17 (!!) Sånne tall tilsier en klink B. Start legger seg bakpå og får slått innleggene når de er to mot to i boksen, mens vi trykker opp og slår dem når det er fire mot seks. Da blir det ikke mye plass til å få skapt gode avslutninger. Nå var det så glissent på stadion at det ikke var noen til å fortelle videre, men Start skal være glad for at vi ikke prøvde å spille som dem. Da hadde det ikke skjedd mye utpå der.
 10. Og det er like greit. Når vi ligger under med to-tre mål skal vi i hvert fall ta sjanser. Det eneste positive så langt er at om Næss var på Rosenborgs blokk er han fjernet nå.
 11. gufa

  Nadderud

  Spørsmålet er hvor mye påvirkning Stabæk har på politikken. Vil noen bytte fra Høyre til AP hvis AP lover millioner til Stabæk? Kommuneøkonomien renner ikke over av penger, så det kan være et vel så god strategi for Stabæk å ikke få dette på agendaen. Hvis noen som er mot stadion kjører hardt på "stadion eller sykehjem?" og "vil dere love å ikke bruke barnehagepenger på toppfotball?" kan det fort tvinge positive politikere til å ta avstand fra prosjektet.
 12. Sayouba Skogseid - MMS - Rogne - Hedenstad Henning - Trondsen Dæhli - Mix - Thorsby Kamara Skjelvik som alternativ på backen, Stengel på midten og Aase (!) på topp.
 13. Jo, det vil jeg si. Det aller viktigste for utvikling er å spille mot noen som er bedre enn deg. På trening. Hver dag. Vi håper på innhopp fra Bencik & co slik at de får kampminutter mot Tippeliga-motstand, men utviklingen skjer på treningsfeltet. Tror vi at våre juniorer blir bedre av å spille på høyest mulig nivå (Tippeligaen), vil det ikke da være enda bedre for juniorene til Odd å møte Asante og El Ghanassy enn å spille mot Haugstad og Ekblom? Tror vi det er bra for Martin Ødegård å få leke med Ronaldo og Bale på treningsfeltet i stedet for Storflor og Kovacs, da må vi også tro det er bra for Bencik å spille mot Giorgi og Kassi i stedet for Aubert og Nedrebø. Våre utlendinger spiller (bare Singh og Ghanassy med mindre enn 13 kamper i år) og hever laget. Det hever utviklingen av både laget og serien.
 14. Giorgi ned, Kassi inn. Neste på listen er Kassi ned og Bencik, Granli (Meling som kant) eller Haugstad inn, skulle jeg tro?
 15. Og Kassi har trent med oss siden han var 16 eller noe? Sayouba med kontrakt fra han var 18. Meling kom da han var 19. I troppen er det spillere som Hammer, Granli, Bencik, Ekblom og Haugstad som absolutte må kalles lokale nok, selv om Haugstad ikke kunne se Nadderud fra stuevinduet.
×
×
 • Create New...