Gå til innhold

Rubbster

Bruker
  • Innholdsteller

    1 081
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rubbster

  1. Naa nevnte Daniel at han synes Somen var uskolert i artikkelen, og jeg har ikke hort dette utrykket for saa jeg haaper noen her kan forklare det for meg?

     

    Nå er ikke jeg noen ekspert på hvordan odd spiller, men kan tenke meg at det har noe med bevegelsesmønsteret hans når vi har ballen. Stabæk har jo hittil i år hatt kantspillere som har trukket mye inn i banen. Det er mulig at Somen er vant til å holde mer bredde i spillet. Hvis så er tilfelle syns jeg det høres positivt ut. Kan også ha noe med det defensive spillet hans å gjøre, selvom jeg tviler på at Daniel er den som er mest opptatt av det.

     

    Somen var vel på mange måter Odds Alanzinho. God individuelt, men ikke en del av den kollektive planen. Og klarte han ikke å tilpasse seg å spille hos Odd på et par år, klarer han det neppe på et par dager hos oss-

     

    Nå synes jeg da Somen var en god del av det kollektive idag, synes mer han var en Martin type enn en Alanzinho, god å holde på ballen, i tillegg var han med på mange offansive og bra løp på høyrekanten.

     

    Alanzinho viste seg som et arbeidsjern, dog han går opp i mange situasjoner som kan være unødvendig. Han viste seg tilliten verdig og dro på mange soloraid og den ene førte jo til at det ble mål =)

     

    Daniel gjør en litt under pari kamp, han ser ut til å takle stressende situasjoner bedre enn i situasjoner der han får god tid til å tenke, men kommer opp i noen situasjoner, men stort sett usynlig.

     

    IA er kongen idag som på alle dager.

     

    Ellers gjør alle en god match som er verdt å rose

  2. trodde vi var best med ballen i beina jeg... hvorfor i all verden spiller vi drillo fotball i 60 jævla minutter!!! Synes Stenvoll er alt for dårlig for første 11'eren...

     

    Får du rulle inn, vi prøvde, men FFK var tøffe å lå høyt og nøytraliserte dermed midtbanen vår. Vi fikk ikke til spillet vårt...og burde kanskje spilt mer "Drillo-fotball"(Slå lange ut mot kanten)

     

    Stenvoll bør spille slike kamper som disse mot FFK, men synes Sund gjorde et greit innhopp, selvom han ble til tider usynlig i kampen. Sund burde få flere slike sjanser som han fikk idag, men ute på kanten, han er ikke den mest offansive typen, men jobber bra både oppover og bakover på banen. Tom blir mer av den deffansive typen, så lenge vi ikke flytter opp flere spiller på banen. Alan var en stor skuffelse idag, han skulle gjøre alt selv og misslykkest med det meste, han hadde to skudd på mål...begge skulle han spilt ut mot kanten der Nannskog sto.

     

     

    Uansett hvordan vi spilte idag, bør vi stille med samme start 11'er (med unntak av Karlsson hvis han blir klar)

  3. B)--><div class='quotetop'>(d*u*b @ 15. May 2006, 18:43) 74642[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

    Jon Inge Høiland vurderer Stabæk og skal møte klubben i forbindelse med landskampen neste uke...!

    Link!?

     

    TV2 sporten

  4. Eugen Bopp , nå er jeg tross alt Forest fan, ser ikke særlig objektivt på det. Bopp er en teknisk spiller med en god skudd fot. Han kan spille både sentralt på midtbanen og på høyrekanten, kan vel nesten sammenligne han med Charlie Miller, dog ikke like taklingsterk som Miller...

    Han har ikke helt klart å slå igjennom i Forest i sine 4 år på City Ground, men det kan være pågrunn av "nivået" han har vært på, altså, jo lenger ned i divisjonene du kommer jo hardere er spillet

  5. Jepp, Daniel må fredes. Han sier jo kun det mange av oss menerog har skreket om siden opprykket var klart i fjor, vi trenger forsterkninger for stallen er særdeles tynn!!

     

    Den dagen Daniel blir fredet er løpet kjørt, da er det ikke lenger Stabæk som styrer klubben, men Daniel. Den dagen Daniel da får en smekk på hånda for å ha vært for brå i kritikken, så er han historie!

  6. Alanzinho er vel et offensivt bytte - han blir jo spilt rundt gang på gang. det var det byttet jeg ikke ble helt klok på.

     

    var et ganske offansivt bytte ja, og var totalt feil tidspunkt å bytte han innpå. Alan hadde passet perfekt å brukt i denne kampen, slik som 1.omgang utviklet seg, hvor vi er gjennombruddshissig og søker bakrommet i massevis

  7. Men på den annen siden av "sytingen"(feilbegrep men) til Daniel og I.A, så tror og håper jeg at Tom og JJ faktisk slår ned på utallelsene til hvertfall Daniel...som faktisk har gått ut i 2 kamper på rad nå har gått hardt ut og presisert at vi trenger forsterkninger.

  8. Jeg er 100% enig med Daniel og derfor blir jeg forbanna når Ingo flåser på TV og sier at han nesten er glad ikke Prica kom til Stabæk... Sånne uttalelser styrker ikke våre sjanser for å få med Daniel videre <_<

     

     

    Helt enig, vi MÅ slutte å bli så forbanna arogante. Husk hvor vanskelig det var for ledelsen å hente inn forsterkninger til denne sesongen. Vi MÅ høre på vår viktigste spiller, selv om dette intervjuet sikkert er gjort 3 minutter etter kampen, sikkert roligere i morgen.

     

    Er helt enig med Daniel.

    Er jo bare bra at intervjuet er gjort 3 min etter kampslutt, og han sier akkurat hva han mener...Blir som i fylla det...da sier du ofte ting rett ut, uten å "ville si det.

  9. Stabæk hang med i 70 min, etter det har de vært helt kjørt...

     

    Jeg syns vi var ræva i hele andre omgang. Hvordan er det mulig å lede 2-0, for så å miste ballen 350 ganger på egen banehalvdel i andre omgang??? Virket ikke som spillerne var keen på å vinne.

     

    Vi var faen ikke mye rævv a hele 2. omgang, vi hadde det meste av spillet til 70. minuttet, da faller vi helt igjennom, og mister ballen gang på gang. Jeg gidder ikke syte på det, fordi de hadde faene jobbet som helter der ute 70 minutter, da var tanken tom. Det her var så kjipt å gi ifra seg, men ett poeng på Brann Stadion er faen ikke mye dårlig, men det er dårlig å gi fra seg en 2-0 ledelse

  10. det handler om at eidurs tid i chelsea kanskje er over. han fikk ikke spille den siste måneden, var ikke med i startellevevern i flere uker og hvis chelsea henter ballack forsvinner han sikkert - formannen av chelsea sa: 3 inn, 3 ut, og en av de 3 er sikkert ballack.

    så...hvis han ikke blir for dyr... ;)

     

    Eidur stikker vell til Spania skal du se...

  11. Henning Berg klager på VG-nett om at Tom filmet da vi fikk straffespark. Jeg var ikke på Ullevaal så jeg vet ikke hva som skjedde. Er det noen som har sett situasjonen på TV eller på stadioen som kan kommentere det?

     

    Straffe det var det, det var en klar dytt i ryggen, men mener at dommeren faktisk kunne spart seg for det andre gule kortet til Flittie Onstad

  12. Nystuen var rett og slett ELENDIG idag. Tapte mange dueller og rotet bort ballen hele tiden. Daniel prøver og prøver , men kommer ikke til store sjanser idag. Spiller for spiller:

     

    Jon Knudsen......5 Ikke mye å gjøre. kan ikke lastes for scoringen

    Morten Skjønsberg.....5 Roter litt noen ganger, men alt i alt bra

    IA Olsen...BB...7 Ny strålende kamp. Viner alt i lufta

    Markus Karlsson.....6 Bra kamp, gjør odds spisser anonyme

    Bjørnar Holmvik....6 Har nivået inne og viser det. God offensivt

    Tom Stenvoll.....3 Legger ikke merke til han offensivt, godkjent defensivt

    Espen Nystuen....2 Håpløs kamp. Løper i mellom hele tiden og hodestyrken hans legger jeg ikke merke til. Svvak med ballen i beina

    Tommy Stenersen.....4 Litt bedre enn Nystuen , men ikke mye. Endel gode taklinger , men blir tidvis overspillt

    Veigar Pall Gunnarson....5 Strålende scoring, og er god i første omgang. Jobber bra i begge omganger, men ikke like mange vellykede raid

    Daniel Nannskog.....4 Jobber knallhard. Har to førsøk som Jarstein rdeer. Grei kamp, bortsett fra at han ikke scorer.

    Andreas Strand....3 Vinner et par dueller, men får ikke vist sin styrke ordentlig. Byttet ut mo Alan.

    Alanzinho.....4 Setter litt press på Odds høyreback, men det blir ikke noe ordentlig farlig ut av det.

     

    Alt i alt en for dårlig kamp. Skal vi vinne mot Lyn, KAN ikke Stenersen og Nystuen spille sammen. Håper at Hauger og Jansson er klar fra start mot Lyn.

     

    Skjer a?? Nystuen var ikke dårligere enn noen av de andre og Steners var direkte svak. Han ga bort ballen hele tiden. Dessuten syns jeg det var feil å bytte ut Stand mot Alan, mot Odd trengs det muskler..

     

     

    Må henge meg på der, Nystuen ga bort en straffe og noen baller, men han fighta som faen. Tommy var ganske anonym etter min mening.

     

    Og å bytte ut Strand, var en gedigent feilgrep, Alan skulle blitt byttet ut mot Tom etter min mening, som også var ganske anonym idag

     

    Men det er jo lett å være etterpåklok <_<

  13. Odd scorer garantert mot oss i følge en eller annen mislykket fotballtrener...

     

     

    En bitter mann!

     

    Gaute L. er en fin fyr han da

    Hepp,

     

    Men utsagnet om at Odd SKAL score mål mot Stabæk lukter det usikkerhet av lang vei!

     

    Blir bare mer og mer sikker på tre hjemmepoeng!

     

    @ringo

     

     

    Han sier jo selv at nullen sprekker idag....Om det blir forover på banen er mer usikkert enn at den sprekker bak

  14. Til Markus:

    Det burde det bli, men blir sannsynligvis ikke. Vi har ikke videodømming i Norge, det er dumt fordi dommeren totalt mister oversikten over hva som skjer mot slutten av kampen, og viser like så godt ut feil mann. Var det riktig å vise ut Berg Hestad, burde minst to - tre til fulgt ham ut.

     

    Burde kanskje blitt det, men var faktisk Berg Hestad som startet å dytte, det kvalifiseres til rødt kort, men det gjør også det Bernier, Mavric og Tromsø keeperen, burde blitt gitt ut noen gule kort. Mener det er riktig å kun sende ut Berg Hestad i den situasjonen, det var han som startet det hele og burde dermed starffes for det

  15. Michale Chopra fra Newcastle blir frigitt fra kontrakten sin til sommern. De fleste vet nok ikke hvem han er men han presterer bra i championship ( engelsk 1.div) Han spilte for watford en periode og viste at han vet hvordan man skal score mange mål, i tillegg har han veldig god målteft for nufc reserve lag.

     

    Det er forresten lag som oldham som vil ha han, så stabæk bør nok kunne være et alternativ.

     

    Tror han ville gjort seg bra i Stabæk

     

    mye mulig, men han putta vel 3 mål i en kamp for watford. Han var innom Nottingham Forest i 2003-2004 eller 2004-2005 uten å imponere i det hele tatt. Men uansett, Chopra er ikke en mann du signerer for Stabæk uten prøvespill....

  16. Flere har skrevet hva de synes om det VG har spådd, men etter å ha lest gjennom VG selv må jeg ta en oppsummering:

     

     

    Keeper:

     

    3

     

     

    Grei oppsummering faktisk, erfaren, ikke den utforderen man hadde håpet på

     

     

     

    Forsvar:

     

    3

     

     

    Ikke patent venstreback...nja, hvem som faktisk er best av Markus og Bjørnar vil jeg faktisk se utover sesongen. Markus dro på seg noen unødvendig kort. Bjørnar har offensive kvaliteter men kan fort glemme seg av litt. 3er... mye mulig

     

     

     

    Midtbane

     

    4

     

     

    MINUS for VG: Henning Hauger er langtids skadet

    hvis du er langtisdsskadet fordi du mister 3 kamper av sesongen(er vell det som er av betydning), da har faktisk jeg lært noe nytt. Han regnes jo å være i toppform i begynnelsen Mai. Vi har Henning, Jokke, Alan, Branimir(?), Jesper, som har alle har kvalitet på høyt norsk nivå, mye skal til for å få en 5er, men her burde det mot en 5er.

     

     

    Angrep:

     

    3

     

     

    Vi har bare Nannskog ifølge VG...Ja, han betyr vel så å si alt for oss, men nå scorte vell også Veigar en 14 mål(?) forrige sesong, minuset dems er at Veigar ikke har bevist seg på øverste nivå, men så slet vell også han med skade gjennom hele sesongen. Strand er jo en spiller som er ukjent for de fleste, og har dermed til gode å vise seg på toppnivå. Karim er til nå bare et talent, men kan få noen gode innhopp som Branimir fikk i 2004 sesongen. Bikker vell mellom 3 og 4 her...

     

     

    Benken:

     

    2

     

     

    Her har vi: Tommy, Tom, Bjørnar/Markus, Christian, Veigar/Andreas, Jens, Karim

    Flere spillere som kan spille på flere steder, men ikke alle med like mye erfaring som andre, og bredden er vel heller ikke mye å skryte. MEN, dem er gjennomsnittelige spillere som kan fylle de fleste plassene greit. Klar 3er i mine øyne

     

     

    Pluss Trener=4

    og Ressurser=3

     

    Vil snittet mitt ende på 24-25 poeng

     

     

    At VG ikke har gått gjennom ordentlig er vel ganske synlig, selvom forskjellene på poengen ikke er store

  17. B)--><div class='quotetop'>QUOTE(d*u*b @ 27. Mar 2006, 13:13) 68256[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

    Om Hoff skulle si ja og spille for oss neste sesong har vi plutselig fått luksusproblemer på midten. Jesper og Jocke virker selvskrevne sentralt etter de prioriteringer som er blitt gjort i de siste kampene og det er vel ingen tvil om at Henning skal spille når han blir frisk.. da blir det vel fort Alan som må vike, selvom han også har blitt prioritert i start11ern gjennom hele vintern. I tillegg tror jeg ganske sikkert at Nystuen vil være vanskelig å holde unna en mulig plass i første 11ern etterhvert.. Blir spennende å se hva Janne velger.

     

    Du kjenner vel til den gamle 2-6-2 formasjonen?

    Eller;

    ------------------Jon--------------------

     

    -------IAO-----Mike-----Markus-------

     

    ------------Jesper----Jocke------------

     

    --Hoff----Nystuen-----Henning--Alan--

     

    -----------------Daniel-------------------

     

    Kan gå, ettersom Jockes og Jesper sin deffensive trygghet er god

    men et litt tryggere valg ville vært

     

    ------------------Jon--------------------

     

    --Morten-----IAO-----Mike-----Markus-------

     

    ----------------Jocke------------

     

    --Hoff----Jesper-----Henning--Alan--

     

    -----------------Daniel-------------------

  18. Han er en bra spiller. Men vi bør ikke bruke alle pengene på en overgang :huh:

    det er snakk om 1-2 mill( Han kan spille både spiss og kant!!!!Husk Sundgodt han skulle jo kostet 4).

     

    Dog jeg har ønsket Hoff, så er jeg tvilsom om vi brude bruke 2 mill på han.

    Sundgodt derimot er verdt summen på 4 mill, og er en spiller som ville gått inn på et vært TL lag...

  19. Islendinger er et usedvanlig hyggelig folkeferd, og islandsk er et av verdens kuleste språk. (Islandsk er tross alt det opprinnelige norske språket - det språket vi snakker i dag er dialekter av dansk).

     

    JA! :wub:

     

     

    kuk: premier league og serie a er ikke fotball. det er bare dyre idioter med gylne sko og en latterlig sveis som danser rundt på grønt gress og synes det er fotball de tjener penger med. *pffff* kjedelig...

     

    *pffff* Peiling på fotball lik null....

×
×
  • Opprett ny...